HÖRLURAR

MDR-XB950AP Hörlurar med EXTRA BASS™

MDR-XB950AP
Bild på MDR-XB950AP Hörlurar med EXTRA BASS™

Rek. Ca-pris

1 050,00 kr

(VAT)
Bilder på MDR-XB950AP Hörlurar med EXTRA BASS™
Bilder på MDR-XB950AP Hörlurar med EXTRA BASS™
Bilder på MDR-XB950AP Hörlurar med EXTRA BASS™
MDR-XB950AP Hörlurar med EXTRA BASS™ i arbete
Bastung och smartphone-vänlig

Lyssna på dina tyngsta beats utan att missa ett samtal

Känn varje pulserande takt och basgång. Kraftfulla 40 mm neodymiumelement i en modell med tättsittande passform och öronbygel ger djupt och balanserat ljud till och med vid hög volym. Kontrollen och mikrofonen på sladden gör att du kan besvara samtal handsfree.

40 mm element
Intensiv bas

Känn dunkande, klubblika beats från ett kraftfullt element.

Riktigt brett frekvensomfång
Bred frekvensåtergivning

Hör låga basgångar och kristallklar sång med utökat ljudomfång.

Musiken går in i märgen

Återför musiken dess kraft med dynamiska balanserade rytmer. Allt du lyssnar på spelas upp med djup och skärpa, till och med vid hög volym.

Basförstärkning
Omsluten av ljud

Med Advanced Direct Vibe Structure skapas en ljudisolerande försegling runt öronen som håller basen inne. Basförstärkaren ger ljuden på de låga frekvenserna ytterligare tyngd för djupa och balanserade beats.

Kontroll för slagrespons
Låt takten leda vägen

I tekniken för kontroll av slagrespons används formade luftventiler för djupa bastoner utan distorsion. Ventilerna optimerar luftflödet vid låga frekvenser så att djupa bastoner och rytmer återges exakt.

Driver på musiken

Ett stort 40 mm element med en kraftfull neodymiummagnet balanserar kraft och precision perfekt för allt från mullrande bastrummor till explosiva gitarrsolon.

3 Hz låga frekvenser
Gå på djupet

Med låga toner på 3 Hz kan de här hörlurarna återge mullrande låga basgångar.

1 000 mW hög effekt
Vrid upp basen

En OFC-talspole ger hög effekt på 1 000 mW för genomgående kraftfull bas.

Total bekvämlighet

Hörlurar med öronbygel som är redo för timtals användning

De här danshörlurarna har ett huvudband i metall med mjuk huvuddyna och dynor med öronbygel som ger en tättsittande och bekväm passform. Höljet är tillverkat i aluminium. Det lätta men hårda materialet ger ett förstklassigt utseende och minskade vibrationer så att du får djup kraftfull bas.

Tryckavlastande örondynor

Lyssna bekvämt med ultratjocka ljudisolerande örondynor. Med tryckavlastande dynor som formar sig perfekt om öronen hålls musiken inne och distraherande ljud ute.

Tryckavlastande örondynor
Packa ihop och gå

Ta med dig musiken överallt. Tack vare ett utdragbart huvudband i metall och vändbara kåpor kan du enkelt stoppa ned hörlurarna i väskan.

Perfekt för din smartphone

Håll kontakten medan du lyssnar på musik

På sladden finns en praktisk fjärrkontroll och mikrofon så att du kan ta emot handsfreesamtal på din Android-smartphone eller iPhone.

Anpassa musiken

Med appen Sony SmartKey kan du enkelt konfigurera musikfunktionerna för din Xperia™-smartphone. Spela, pausa, hoppa över låtar och ändra volym, allt via hörlurarna.

Hantera samtalen

Anpassa samtalsknappen på din Xperia™-smartphone med hjälp av appen Sony SmartKey. Sedan kan du besvara och avsluta samtal och justera volymen med kontrollen på sladden.

Specifikationer och funktioner

Känn varje pulserande takt och basgång. Kraftfulla 40 mm neodymiumelement i en modell med tättsittande passform och öronbygel ger djupt och balanserat ljud till och med vid hög volym. Kontrollen och mikrofonen på sladden gör att du kan besvara samtal handsfree.
  • Smartphonekompatibel med fjärrkontroll/mikrofon på sladden

  • EXTRA BASS för klubbliknande ljud

  • Kontroll för slagrespons minskar distorsion i tunga bastoner

  • Hopfällbara kåpor gör hörlurarna enkla att ta med

  • Litssladd, 1,2 m lång

Element
40 mm dynamisk – dome-typ
Frekvensåtergivning
3–28 000 Hz
Sladdlängd
1,2 m
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger