Gå vidare till Innehåll
Bilder på 1AM2 Hörlurar
Bilder på 1AM2 Hörlurar
Bilder på 1AM2 Hörlurar
Bilder på 1AM2 Hörlurar

Funktioner

Lyssna på musik som låter precis som artisten tänkte sig med High-Resolution Audio 

Ta din digitala musiksamling till en ny nivå med högupplöst ljud. Med High-Resolution Audio registreras musik i högre bithastighet än på cd, vilket gör att du får ett ljud som ligger närmare originalinspelningen och kan lyssna på musiken så som artisten tänkt sig.

Aluminiumbelagt LCP-membran för bättre precision

Ett aluminiumtäckt LCP-membran ger ett mer konsekvent och exakt ljud i hela frekvensomfånget än ett vanligt LCP-element. Höga frekvenser som hålls kvar i High-Resolution Audio får en särskild fördel av den extra stabiliteten, och energi som går förlorad under överföring till hörlurens kåpa är mer enhetlig, vilket ger mer äkta och autentiska prestanda. 

Större frekvensåtergivning av en mängd olika ljud

Det stora frekvensomfånget, från 3 Hz till 100 kHz, har utformats för varierande musikstilar. En sådan bred frekvensåtergivning säkerställer att även avancerade ljudformat, som kräver ett mycket större spektrum, kan återges exakt utan hårda gränser eller frekvensavrullning, vilket ger din musik mer liv och gör den mer verklighetstrogen.

Mönstrat skydd för mjuka ultrahöga frekvenser

Galler hjälper till att skydda precisionshögtalarmembranet och har utformats specifikt för att låta ultrahöga frekvenser passera utan att ”färga” ljudet. Gallermönstret är baserat på en Fibonacci-sekvens för att säkerställa att ingen frekvens ökar eller försvinner. Resultatet är ett mjukt, raffinerat ljud i hela frekvensomfånget.

Hörlurskabel för balanserad anslutning medföljer

En balanserad standardkabel på 4,4 mm i diameter separerar vänster och höger ljudsignaler helt, till skillnad från vanliga hörlurskablar som har samma jordningskabel. Detta minimerar signalöverföringsförluster och resulterande ljudförsämringar, så du hör mindre distorsion och störningar.

Silverklädd syrefri koppar

I MDR-1AM2 används silverklädda kablar i syrefri koppar som har utformats för att minimera resistans och överföringsförluster. Det ger minskad ljudförsämring, finare detaljer och jämnare diskant.

Tung bas med kontroll för slagrespons

Den inbyggda kontrollen för slagrespons förbättrar de transienta egenskaperna hos basljudet och ger exakt rytm.

Tryckavlastande örondynor för total komfort

Mjuka örondynor i syntetläder med tryckavlastande kuddar har utformats för att utvidgas och forma sig runt öronen och ge en bekväm passform. Mjuka material och en sömlös design ger bekväm användning och håller länge.

Omslutande design med sluten baksida koncentrerar ljudet

Den slutna, omslutande designen sitter tätt på öronen och håller musiken inne och störningar ute. Precisionstillverkad akustik ser till att ljudet endast riktas mot öronen så att du kan höra även de mest subtila ljud. Dessutom maximeras bastakterna så att du verkligen känner takten.

Otroligt lätt design för flera timmars bekväm användning

MDR-1AM2:s otroligt lätta design minskar trycket mot öronen så att du kan lyssna bekvämt i flera timmar. 

Vik enkelt ihop och ta med i väskan

Ta med dig hörlurarna överallt. Vridbar design gör dem enkla att förvara när du är på språng. Öronkåporna kan fällas ihop så att du lätt kan lägga dem i väskan eller det medföljande fodralet.

Specifikationer
De här High-Resolution Audio-hörlurarna med avancerad akustisk design och avancerade material fångar musikens kärna så att du hör musik vars ljud ligger närmare originalinspelningen. Allt återges rent och autentiskt, från djupa basgångar till kraftfulla sångpartier.
  • High-Resolution Audio

  • Följsam LCP-film (Liquid Crystal Polymer) ger klart ljud

  • Smartphonekompatibel med fjärrkontroll/mikrofon på sladden

  • Tung bas med kontroll för slagrespons

  • Vridbara kåpor för bärbarhet

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön