h.ear on Wireless NC

Bara du och musiken

Inga störande bakgrundsljud. Inga irriterande kablar. Bara rent, autentiskt ljud. Gör dig redo att gå upp helt i musiken.

HÖRLURAR

MDR-100ABN Trådlösa brusreducerande h.ear on-hörlurar

MDR-100ABN

Bild på MDR-100ABN Trådlösa brusreducerande h.ear on-hörlurar

redpinkgreengrayblack

Rek. Ca-pris

3 200,00 kr

(VAT)
h.ear-färger

Hear Your Colours

h.ear-enheter från Sony har High-Resolution Audio-funktioner med djärv och distinkt design. Fylligt ljud har aldrig sett så bra ut. 

Välj färg

h.ear on Wireless NC-hörlurarna finns i flera olika färger. Vilken blir din favorit?

  • Limegul
  • Blågrön
  • Kolsvart
  • Vinröd/rosa
  • Cinnoberröd

Passar din stil

Designen med en enda färg och form blandar den typiska stilen med figursydd bekvämlighet. Så du och hörlurarna är alltid samstämmiga.

Titta och lyssna

Förstklassigt ljud, smidiga material och ytor, minutiöst sinne för detaljer. Upptäck h.ear on Wireless NC.

Frihet – ja tack 

Med Bluetooth® och NFC One touch kan du lyssna på musik trådlöst och slippa trassliga hörlurskablar. Och LDAC skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet: 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket gör att du kan lyssna på High-Resolution Audio-innehåll med oslagbar ljudkvalitet som är nära High Resolution Audio.

Aldrig mer brus 

Vad som än händer runt omkring dig stänger digital brusreducering ute bakgrundsbrus så att du kan lyssna på musik ostört.

Logotyp för High-Resolution Audio

Låt musiken komma till sin rätt

Ge musiken du älskar kvaliteten den förtjänar. Med våra h.ear on Wireless NC-hörlurar får du High-Resolution Audio för bästa möjliga lyssning.

Detaljerat och dynamiskt ljud

Hörlurarna är utformade för High-Resolution Audio, och elementen på 40 mm har membran med titanbeläggning så att du får precisionsljud över hela frekvensintervallet.

Enkla att ta med sig

Alltid redo

Dina hörlurar är en förlängning av dig – precis som telefonen och nycklarna har du med dig dem överallt. h.ear on Wireless NC har utformats för att vara en del av ditt liv.

Lyssna bekvämt länge

Upphängningsformen, de klädda örondynorna, det justerbara huvudbandet – varje del har utformats för bekvämlighet och stil. Form och funktion i perfekt harmoni.

Lyssna bekvämt länge

Prisbelönt design

iF GOLD AWARD 2016

h.ear on-hörlurarna har bedömts av en panel med branschexperter och vann guld vid 2016 års International Forum Product Awards.

Specifikationer och funktioner
Inga störande bakgrundsljud. Inga irriterande kablar. Bara rent, autentiskt ljud. Gör dig redo att gå upp helt i musiken.
  • High-Resolution Audio

  • Enkel BLUETOOTH®-anslutning med NFC One touch

  • Digital brusreduceringsteknik

  • 40 mm HD-element för dynamiskt omfång

  • Kupolmembran med titanbeläggning minimerar distorsion

Element
40 mm (domtyp)
Frekvensåtergivning
5–40 000 Hz (ström på) (med kabel)
Sladdlängd
1,2 m
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner och priser

Vad användarna säger