4K

AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

FDR-AX33
Bild på AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

Rek. Ca-pris

8 300,00 kr

(VAT)
Bilder på AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Bilder på AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Bilder på AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Bilder på AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

Funktioner

4K-bildkvalitet

Spela in 4K-bilder som innehåller ungefär fyra gånger så stor detaljrikedom som Full HD (3840 x 2160 bildpunkter jämfört med 1920 x 1080) och fånga mer av de fantastiska egenskaper som ger bilderna liv.

Extra lätt, extra kompakt kamerahus

FDR-AX33 är mer än 30 % mindre och 20 % lättare än den nuvarande modellen FDR-AX100, vilket gör den till den mest mobila 4K-videokameran på marknaden.

Balanserad optisk SteadyShot™

Vår avancerade bildstabilisering ger skarpa bilder, även när inspelningsomständigheterna är skakiga eller besvärliga.

Avancerade fotofunktioner

Njut av total anpassning med ergonomiska manuella kontroller. Använd den intuitiva manuella allringen för att justera zoom, fokus, exponering, bländare, slutartid, exponeringsförskjutning eller vitbalansväxlingsläge när du har använt den manuella knappen för att välja läge. Med den elektroniska sökaren får du korrekt förhandsvisning av bilder.

Supersamplad Full HD-uppspelning

Förbättra tittarupplevelsen även utan en 4K-tv. Med supersampling nedkonverterar FDR-AX33 automatiskt 4K-bilder till exceptionellt detaljerade Full HD-bilder.

Beskuren uppspelning

Du kan välja en viss del av bilden och spela upp den i Full HD, tack vare hög 4K-upplösning. Du kan även ändra beskärningsstorlek med zoomreglaget eller med ikonen på skärmen.

4K-fotoläge från filmer

Kontroll av flera kameror

Fler bilder innebär fler redigeringsmöjligheter. Spela enkelt in filmer från en mängd olika vinklar, oavsett om du använder kameror som är monterade direkt på FDR-AX33 eller utlöses trådlöst. Med kontroll av flera kameror är det enkelt att synkronisera kamerainställningarna på alla enheter.

Liveströmning via Ustream (heter just nu IBM Cloud Video)

Vissa saker gör sig bäst i realtid, från uppträdanden till sportevenemang. Dela scener i stundens hetta med högkvalitativ bild och ljud.

Markera Movie Maker

Markera Movie Maker är en flexibel funktion för att effektivisera filmredigering, och har flera tidsbesparande funktioner. Markera punkter i viktiga ögonblick under inspelningen och låt videokameran automatiskt synkronisera dina övergångar till dina valda soundtrack.

Exmor R® CMOS-sensor

Den här banbrytande sensorn ökar bildens skärpa, minskar brus i mörka miljöer och ger en mjuk bakgrundsoskärpa.

BIONZ X™-bildprocessor

Med den avancerade BIONZ X-bildprocessorn får du naturliga, levande och verklighetstrogna bilder och snabbare bearbetningsprestanda.

ZEISS® Vario-Sonnar® T*-vidvinkelobjektiv

Det här 29,8 mm Zeiss®-objektivet som ger 10x optisk zoom är inte bara utmärkt för att föreviga storslagna landskap, bland en mängd andra motiv – det är finjusterat särskilt för 4K.

Otrolig bildkvalitet

Med XAVC S-formatet, som utvecklades utifrån XAVC-formatet för professionell användning, kan 4K Ultra HD och inspelning med hög bithastighet och otrolig kvalitet uppnås. Än så länge komprimeras XAVC S-data så att de blir mer hanterbara för konsumenterna.

20,6 megapixel stillbildstagning

Ibland behöver du inte – eller vill inte ha – video. Sätt din videokamera i stillbildsläge och ta enastående enskilda bilder av hög kvalitet lika enkelt som med en kamera.

Suverän nattfotografering

I den här funktionen används infrarött ljus och det går att ta bilder även i totalt mörker. Med NIGHTSHOT kan föräldrar filma sina sovande barns söta ansikten.

Rörelsevideo

Den här praktiska funktionen möjliggör uppspelning av en dramatisk serie bilder som läggs ovanpå varandra för att spåra varje bråkdels sekund av händelserna. Det är ett kraftfullt verktyg för att analysera sportrörelser på bildskärmen. Under uppspelningen kan du justera intervallet mellan bilder, eller pausa för att ta stillbilder och dela dem med vänner.

Dubbel videoinspelning

Spela in två filmer samtidigt i maximal kvalitet – en i XAVC S- eller AVCHD-format och en annan i mp4-format. På så sätt har du en liten fil som är beredd för omedelbar delning, samt en fil för vidare redigering.

Ansiktsavkänning och Smile Shutter

Använd ansiktsavkänning för att optimera skärpa, exponering och färg för personer som är bildens huvudpersoner. Du kan prioritera ett ansikte genom att trycka på LCD-skärmen. Och med Smile Shutter kan du med FDR-AX33 även automatiskt ta stillbilder av fantastiska (men flyktiga) leenden, även samtidigt som du spelar in film.

Autofokus med låsfunktion

Förbättrar spårning av rörliga motiv. Du använder hela tiden den optimala fokuseringspunkten och justerar storleken på målramen så att den passar motivegenskaperna. Tack vare framstegen inom AF-fasdetektion är processen med att låsa vid och fånga snabbrörliga mål mer exakt än någonsin.

5.1-kanalig mikrofon

Spela in klart ljud som fångar stämningen i scenen och njut av surroundljuduppspelning på ditt hemmabiosystem. Via mätaren på LCD-skärmen får du en visuell övervakning av varje kanal.

Automatisk reducering av vindljud

Med hjälp av en avancerad ljudanalysalgoritm eliminerar den här funktionen vindljud. som är den största boven när det gäller dåligt ljud utomhus.

My Voice Cancelling

Minska intensiteten för ljuden bakom kameran, oavsett om du talar med eller hejar på motivet.

Golfläge

Analysera din sving utan tjusig utrustning. I golfläget kan du spela in videor och ta stillbilder av varje steg i din sving.

Xtra Fine LCD-skärm med WhiteMagic™

Xtra Fine LCD-skärmen med hög precision har en WhiteMagic-skärm som använder vita bildpunkter utöver RGB-bildpunkter för att öka skärmens ljusstyrka. På så sätt kan användarna se subtila detaljer och nyanser på skärmen i alla typer av miljöer, även utomhus i starkt solljus.

Inbyggd USB-kabel

Den inbyggda USB-kabeln som förvaras i handremmen är mycket praktisk för extra snabb laddning och anslutning till en dator, så att du inte behöver en skrymmande extra USB-kabel eller nätadapter. För laddning utan dator använder du en kompakt AC-USB-adapter (tillval).

Ny programvara är nu tillgänglig.

Fotografera utan krångel med din kamera.

Hämtningar: supportwebbplatsen för Sony

Specifikationer

Blås liv i dina minnen med 4K-videokameran. Inspelning i 4K Ultra HD för fyra gånger fler detaljer än Full HD. Minimera effekterna av skakig hantering med balanserad optisk SteadyShot. Förverkliga fantastiska resultat ur varje perspektiv med ett 29,8 mm ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv. De erbjuder intuitiv kontroll över de viktigaste inspelningsparametrarna med hjälp av en manuell ring. Allt ryms i ett kompakt kamerahus.
  • 4K Ultra HD-inspelning (3840 x 2160)

  • Balanserad optisk SteadyShot™

  • 29,8 mm ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv

  • 10x optisk zoom med 15x tydlig bildzoom (4K)

  • Mångsidiga manuella inställningar

Sensortyp
Bakbelyst Exmor R® CMOS-sensor av 1/2,3-typ (7,76 mm)
Effektiva bildpunkter (video)
Ca 8,29 megapixel (16:9)
Objektivtyp
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Optisk zoom
10x
Tydlig bildzoom
4K: 15x HD: 20x
Skärmtyp
7,5 cm (3,0-typ) Xtra Fine LCD™-skärm (921 600 punkter) widescreen (16:9)

Vad innehåller förpackningen

Laddningsbart batteri (NP-FV70), Nätadapter, Nätsladd, Användarguide, HDMI-mikrokabel, USB-anslutningskabel

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger