EXTERN SOLID STATE-HÅRDDISK

Snabb och tålig extern hårddisk

SL-M SERIES
Bild på Snabb och tålig extern hårddisk

500 GB

SL-MG5

Inga tillgängliga prisuppgifter

1 TB

SL-M1

Inga tillgängliga prisuppgifter

2 TB

SL-M2

Inga tillgängliga prisuppgifter

Bilder på Snabb och tålig extern hårddisk
Bilder på Snabb och tålig extern hårddisk
Bilder på Snabb och tålig extern hårddisk
Bilder på Snabb och tålig extern hårddisk
Kompromisslös hastighet och tålighet för proffs

Upptäck ledande prestanda med hårddiskarna i SL-M-serien

Vår SF-M-serie, som är otroligt snabb med matchande hållbarhet, är perfekt för att lagra samlingar med högupplösta bilder, HD-videor och annat multimedieinnehåll som kräver mycket data. Med en läs- och skrivhastighet på upp till 1 000 Mbit/s som möjliggörs tack vare NVMe-tekniken och gränssnittet SuperSpeed USB 10 Gbit/s (USB 3.2 Gen2) blir varje steg i arbetsflödet snabbare och säkerhetskopiering, duplicering och redigering effektivare. Serien har även IP67-klassad tålighet och klarar fall på tre meter, så att du kan koncentrera dig på att vara kreativ i stället för att oroa dig för dina värdefulla data.

Arbeta blixtsnabbt genom hela processen

Förvara, redigera och säkerhetskopiera snabbt professionellt innehåll i studion eller på väg

Bilder på man som överför data
Snabbare arbetsflöde

Gör mer på mindre tid. Med ultrasnabb anslutning och extremt hög dataöverföringshastighet kan du snabbt säkerhetskopiera, granska och redigera innehåll, antingen i studion eller på plats. Det är perfekt när du jobbar med stora filer med mycket data eller under tidspress.

Överför data med extrem hastighet

NVMe SSD-tekniken och gränssnittet SuperSpeed USB 10 Gbit/s (USB 3.2 Gen 2) ger SL-M-serien upp till 1 000 Mbit/s läs- och skrivhastighet, vilket ger ett mycket effektivt arbetsflöde. Hastigheten minskar mindre vid kopiering av stora filer (diagram 1: jämför 500 GB och 1 000 GB) eller flera överskrivningar (diagram 2: jämför genomsnittet för 1 gång och 10 gånger) tack vare vår senaste styrenhet.

Överför data otroligt snabbt
Starka och tåliga 

Hållbarhet du kan lita på, oavsett arbete, oavsett situation

IP67-klassad vattentäthet
IPx7-klassad vattentäthet 

SL-M-serien är tillverkad av olika vattentäta komponenter, inklusive en USB Type-C®-port som är vattentät trots att den inte är täckt. Hårddisken kan alltså sänkas ned i en meter högt vatten i upp till 30 minuter.    

IP67-klassad dammtålighet
IP6x-klassad dammtålighet

Med komplett skydd mot damm, sand och smuts kan du vara säker på att ditt innehåll är skyddat i alla situationer och miljöer.   

Tål fall på upp till tre meter
Tål fall på upp till tre meter

Ett innovativt aluminiumhölje med multiriktad, stöttålig konstruktion gör att de hållbara hårddiskarna klarar fall på upp till tre meter.

Klarar tryck upp till 6 000 kp
Klarar tryck upp till 6 000 kp

TOUGH-hårddiskarna i SL-M-serien har utformats för att kunna användas i den verkliga världen, med ett aluminiumhölje som klarar tryck på 6 000 kp.

Klarar av böjningar upp till 2 000 kp
Klarar av böjningar upp till 2 000 kp

Det ultrastarka aluminiumhöljet gör att hårddiskarna klarar av böjningar på 2 000 kp, och ger dig tåligheten du behöver när du reser eller fotar.

Ergonomisk design

Tålig, kompakt och lätt för enkel hantering och användning

Ultratålig i stilrent aluminium 

Det innovativa aluminiumhöljet i ett stycke med multiriktad, stöttålig konstruktion är väldigt tåligt. Du kan alltså vara helt säker på att dina bilder skyddas oavsett vad du gör. 

Räfflad yta förbättrar utseendet och känslan
Räfflad yta förbättrar utseendet och känslan

En tålig räfflad yta gör den också lätt att hålla i, samtidigt som den förhindrar fingeravtryck och är lätt att hitta i väskan. 

LED-lampa som är lätt att se
LED-lampa som är lätt att se

LED-lampan har placerats på ovansidan och framsidan så att den är lätt att se och du snabbt kan kontrollera batterinivån. 

Allt du behöver för att organisera innehållet
Allt du behöver för att organisera innehållet

Två gummiband och klistermärkesark ingår, så att du har allt du behöver för att organisera innehållet.

Återställ förlorade data
Återställ förlorade data

Ibland gör man misstag och råkar radera filer och foton. Appen Memory Card File Rescue är ett kraftfullt och enkelt verktyg som återställer data. Den finns att hämta gratis för de som har externa hårddiskar i SL-M-serien från Sony.

Förvara upp till 2 TB 

Förvara dina dyrbara filer säkert med 500 GB, 1 TB eller 2 TB bärbar lagring. Det är tillräckligt med utrymme och hastighet för att lagra, redigera och organisera högupplösta fotofiler, videor i 4K-upplösning, projekt med digitalt innehåll och mycket mer.

Förvara upp till 2 TB

Specifikationer och funktioner

Den här extremt snabba och tåliga externa hårddisken är den perfekta lösningen för fotografer, videofilmare och innehållsproducenter med höga krav. Överföringshastigheter på upp till 1 000 Mbit/s i ett vatten- och dammtätt och stöttåligt aluminiumhölje med räfflad yta bidrar till effektivare och säkrare arbetsflöden.
  • Ultrasnabb dataöverföring på upp till 1000 Mbit/s (skriv och läs) via gränssnittet SuperSpeed USB 10 Gbit/s (USB 3.2 Gen 2) (USB Type-C®)

  • Vatten-/dammtät (IP67) och stöttålig

  • Snyggt och tåligt aluminiumhölje med räfflad yta

  • Upp till 2 TB lagringskapacitet

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön