Gå vidare till Innehåll
Bilder på DVD-spelare med bildförbättringsteknik
Bilder på DVD-spelare med bildförbättringsteknik

Se dina favoritfilmer på ett helt nytt sätt

Det perfekta valet för de som har stora DVD-samlingar eller filmer lagrade på datorer eller Memory Stick™. Den här spelaren uppskalerar på ett smart sätt filminnehåll i Standard Definition för en mer uppslukande tittarupplevelse. Resultatet är jämnare bild i nära HD-kvalitet.

Kom närmare High Definition

Se gamla favoriter i nytt ljus, eller nyare storfilmer klarare, skarpare och med mer passion. Skala upp SD dvd-filmer till närmare 1080p Full HD-kvalitet och få en intensiv upplevelse av att dras med rakt in i handlingen.

Släpp din digitala film- och musiksamling fri

Dyk ned i dina film- och musikbibliotek och njut av gamla favoriter på stor skärm och med surroundljud med en USB-anslutning. Anslut en bärbar dator eller överför till Memory Stick™ för snabb åtkomst till ditt filmbibliotek.

Skapa en prydligare och mer välordnad miljö.

Minska antalet kablar och få bild och ljud av hög kvalitet med en enda kabel via HDMI®-anslutning. Spelarens kompakta storlek och rena linjer utnyttjar även små utrymmen på bästa möjliga sätt.

Funktioner
  • Få klarare och skarpare bild och ljudBild och ljud från DVD-skivorna blir bättre, och kommer närmare HD-kvalitet, med HDMI®-utgång.

  • Spela upp en mängd olika formatSpela upp från ett flertal olika källor, inklusive CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, linjärt PCM och Xvid.

  • Välj snabb eller långsam uppspelning med ljudDu kan spela upp filmer med ljud samt bilder med ungefär 1,5x normal hastighet. Eller spela upp långsammare för att se detaljer i idrottssändningar.

  • Kommer ihåg var du var på upp till sex DVD-skivorBörja titta exakt på samma ställe där du slutade – den här spelaren kan memorera återupptagningspunkter på upp till sex tidigare spelade skivor.

  • Se ditt eget bildspel med musikSe dina bilder i ett bildspel med bakgrundsmusik som du själv väljer.

  • Upplev även filmSpela upp cd-skivor med ljud som fyller rummet, och spara dem på USB så att du enkelt kan ta dem med dig.

  • Styr spelaren och tv:n med en och samma fjärrkontrollSpela upp eller justera systemets inställningar med tv:ns fjärrkontroll, inklusive ström, kanal och volym.

  • Kompakt modell som tar lite platsMed sina 270 mm ger den här spelaren mängder av funktioner i ett kompakt och snyggt paket.

Läs mer om energisparfunktioner och vårt engagemang för en mer hållbar framtid.

Recensioner

Vad användarna säger