Hörlurar

Hörlurar med brusreducering

Fokusera på din musik och lämna störningsmomenten bakom dig med våra fantastiska brusreducerande hörlurar. Fortsätt läsa om du vill veta mer, och hitta ett par som passar din livsstil.

Musiken är allt

Fantastiskt ljud utan distraktioner. Med våra bästa brusreducerande hörlurar står bara musiken i fokus. De finns i en mängd olika stilar – från brusreducerande öronsnäckor till modeller med huvudband och Bluetooth® för trådlös strömning.

Man med brusreducerande hörlurar som är på väg någonstans
Kvinna som kopplar bort omvärlden med brusreducerande hörlurar
Lyssna som aldrig förr

Upplev brusreducerande hörlurar. De stänger ute upp till 99,7 % av omgivningens ljud så att du kan fokusera på din musik – detaljerna lyser, rytmen blir tydligare, röster får ny kraft. Väntar du samtal kan du stänga av brusreduceringsfunktionen.

Endast det bästa

Förbättra musiken med brusreducerande hörlurar med senaste ljudtekniken från Sony. Frekvensomfånget och kraftfulla neodymiumelement återger varje ton på ett troget sätt, oavsett om det handlar om klassisk musik, rock eller maffig klubbmusik.

Man som bär de bästa brusreducerande hörlurarna från Sony
Utformad för bästa komfort

Koppla av med våra brusreducerande hörlurar. Smidiga varianter med huvudband (finns i flera olika färger) har vadderade öronkåpor och kan fällas ihop för enkel förvaring. Våra brusreducerande öronsnäckor av mjuk silikon finns i tre olika storlekar.

Brusreducerande öronsnäckor från Sony
Brusreducerande hörlurar från Sony
Kraft som varar

Sätt på dig brusreducerande hörlurar och rocka loss. Utvalda modeller har en batterilivslängd på upp till 80 timmar på en enda laddning. När det är dags att ladda ansluter du dem till USB-laddaren – några timmar senare är det bara att köra igen.