Bilder på Blu-ray Disc™-spelare
Bilder på Blu-ray Disc™-spelare
Upplev High Definition

Se favoritfilmerna i Full HD med BDP-S1700. Bilderna är detaljrika och tydliga, och färgerna får ny intensitet tack vare TRILUMINOS.

1080p
Visning i 1080p

Se alla filmer i högupplöst skärpa.

Ljudkvalitet
Ljud med premiumkvalitet

Du hör alla detaljer i originalinspelningen med klart stereosurroundljud med Dolby® TrueHD och DTS-HD.

Full HD, blu-ray-spelare, blu-ray, blu-ray- och dvd-spelare
Se allt med Full HD

Du får skarpa högkvalitativa detaljer i allt du tittar på, dvd-skivor, Blu-ray Disc™, strömmat onlineinnehåll med mera. BDP-S1700 skalar dessutom upp dvd-skivor i SD till nära på HD-kvalitet så att de visas med suverän detaljrikedom.

Färger som får liv

Skapa en mer levande tittarupplevelse med den breda och intensiva färgpaletten hos TRILUMINOS™, en teknik som är unik för Sony. Den har optimerats för TRILUMINOS-tv-apparater, och svåråtergivna röda, havsblå och smaragdgröna färger visas på ett sätt som gör landskap och havsmiljöer mer verklighetstrogna.

Smidig och enkel

BDP-S1700-enhetens minimalistiska design är elegant utformad och passar in i alla typer av rum. Den kompakta skärmen på 9,1 x 1,5 tum (23 x 3,9 cm) får enkelt plats också på riktigt trånga platser.

Liten, enkel design, liten blu-ray-spelare
Det bästa från webben på din tv

Gå ut på webben och se vad du hittar där. Få direktåtkomst till ny musik, de senaste filmerna, webb-tv och mycket mer. Bläddra bland en mängd onlinekanaler eller titta på de senaste YouTube™-videorna.

Anslut och spela upp med USB
Anslut och spela upp med USB

Anslut USB-enheten och dela låtar, foton och mutlimedieinnehåll på tv:n.

Specifikationer och funktioner

Titta på dina favoritfilmer i Full HD med BDP-S1700. Bilderna är detaljrika och tydliga, och färgerna får ny intensitet tack vare TRILUMINOS.
  • Strömma innehåll från en mängd olika leverantörer av onlineunderhållning

  • Se alla filmer i Full HD-kvalitet

  • Levande färger med TRILUMINOS

  • Nytt användarvänligt gränssnitt

Uppspelning
FÖREG./NÄSTA, Långsam uppspelning (FWD/REV), REV/FWD, Slumpmässig avspelning, Spela upp/Stopp/Pausa, STEGVIS uppspelning (FWD/REV)
Ingångs- och utgångsterminaler
HDMI-utgång (1 på baksidan), koaxial digital ljudutgång (1 på baksidan), USB-ingång (1 på framsidan), Ethernet-anslutning (1 på baksidan)

Vad innehåller förpackningen

Användarhandbok, Fjärrkontroll (RMT-B127P), Batterier (typ AAA x 2), Kundregistreringskort, Garantikort

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger