SRS-XE300

Dela glädjen med delad musik

Högtalaren XE300 förmedlar samma ljudupplevelse till alla i omgivningen via en hållbar och bärbar högtalare med en imponerande batteritid. Högtalaren XE300 sprider ljudet så att alla på festen hör samma ljud.

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

Bärbar trådlös XE300-högtalare från X-serien

SRS-XE300
Bild av X-seriens bärbara trådlösa SRS-XE300-högtalare

bluesilverblack

Rek. Ca-pris

2 400,00 kr

(VAT)
Samtalsfunktioner
Användbarhet
LIVE LIFE LOUD

Livet ska levas på högsta volym. Det innebär att samla vännerna, vrida upp musiken på högsta volym och dansa natten lång till rent och fylligt ljud. Med vårt högtalarutbud i X-serien kan du göra det bästa av varje litet ögonblick, ha fester med fullt ös som du aldrig glömmer och alltid leva livet på max.

Ta en titt på högtalaren SRS-XE300
Bredare ljud för bättre fester 

XE300 har en Line-Shape Diffuser som hjälper ljudet att nå längre än någonsin tidigare. Med dess bärbara storlek och 24 timmars batteritid är den dessutom perfekt för nästa fest.

Bild av X-seriens bärbara trådlösa SRS-XE300-högtalare
Dubbla passiva högtalarenheter

Dubbla passiva högtalarenheter återger kraftfulla bastoner.

Batteriikon
24 h batteri och Ambient Noise Sensing

XE300 ger 24 timmars uppspelningsrid när batteriet är fulladdat, vilket innebär att en enda laddning bör räcka för användning under en hel fest. Den unika mikrofonsensortekniken från Sony, Ambient Noise Sensing, sparar på batteriet vid användning utomhus.

Ikon för snabbladdning
Ladda på nolltid

Om du skulle få ont om batteri är det inget att oroa sig för. Med en snabbladdning på bara 10 minuter får du 70 minuters speltid.

Ikon för batterivård
Ta hand om batteriet

Funktionen för batterivård hjälper dig att undvika överladdning och ser till att hålla batteriet i bästa skick längre. Den här funktionen kan aktiveras via appen Sony | Music Center.

Bild av en person vid sin bärbara dator och X-seriens bärbara trådlösa SRS-XE300-högtalare
Få ett bättre samtalsljud med ekoreducering

Med ekoreducering för bättre möten och samtalskvalitet. Funktionen gör att två personer kan prata samtidigt utan att en av dem avbryts. Du kan även snabbt stänga av ljudet med den praktiska avstängningsknappen som sitter på högtalaren. Med flerpunktsanslutning kan två enheter paras ihop samtidigt.

Sony | Music Center

Optimera ljudinställningarna, välj spellistor, sätt nästa låt i kö och styr Party Connect. Hantera dina enheter direkt från telefonen med hjälp av appen Sony | Music Center.

Ikon för appen Sony I Music Center
Bild på en person som dansar
Roliga funktioner med Fiestable

Kontrollera roliga funktioner, som rörelsekontroll och DJ-läge.

Nerladdningslogga Google Play

Sony | Music Center för Android

Hämta från App Store-logotyp

Sony | Music Center för iOS

Fiestable för Android

Fiestable för iOS

Bild på råmaterial
Med hållbarhet i åtanke

Våra produkter är inte bara gjorda för att vara snygga utan även med miljön i åtanke. Återvunnen plast som utvecklats särskilt för Sony används i inre delar av XE300. Förpackningen till XE300 i sig består även av mindre än 5 % plastmaterial. Detta återspeglar åtagandet på Sony att minska miljöpåverkan från våra produkter och verksamheter.

Specifikationer och funktioner

Högtalaren XE300 är perfekt om du vill ha högkvalitativt ljud på festen. Line-Shape Diffuser sänder ut ljud i alla riktningar, utan att kvaliteten försämras. Med en lång batteritid, bärbar storlek och imponerande hållbarhet är den här högtalaren dessutom perfekt för nästa fest, oavsett var den äger rum.
  • Bredare ljud med Line-Shape Diffuser

  • X-Balanced Speaker Unit för kraftfullt och tydligt ljud

  • Vatten- och dammtålig enligt IP67

  • Batteritid på 24 timmar och snabbladdning

  • Bärbar storlek som du kan med överallt

HÖGTALARTYP
Fullregister (Line-Shape Diffuser)
HÖGTALARSTORLEK
Fullregister: 49 x 71 mm
BATTERITID
Ca 24 timmar
INGÅNGS- OCH UTGÅNGSTERMINALER
USB Type-C
FREKVENSSÄNDNINGSRÄCKVIDD
20–20 000 Hz (med 44,1 kHz-sampling)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger