ÖVERTRÄFFA VERKLIGHETEN

Sann 4K-skönhet i varje bild
Inte bara 4K – utan 4K från Sony

Med tv-apparaterna från Sony blir allt du tittar på skarpare. Varje detalj förbättras och bruset reduceras så att bilderna blir otroligt verklighetstrogna.

Vanlig
VANLIG
K Processor X1™/4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™/4K Processor X1™ Extreme
En krets som förändrar allt

4K Processor X1™

4K Processor X1™ är en innovativ teknik med avancerade algoritmer för att få bort bruset och framhäva detaljerna. Den samverkar med 4K X-Reality PRO™ för att skapa bilder som är skarpa, klara och oerhört verklighetstrogna.

Missing Video data!

Ta varje bild närmare 4K

Med bildbehandlingstekniken 4K X-Reality PRO™ från Sony skalas varje bildpunkt upp för oslagbar skärpa. Bildpunkter över flera bildrutor analyseras, och bilderna blir skarpare och finare i realtid.

X-Reality PRO™
Ett helt nytt slags realism

4K X-Reality PRO™ har olika typer av brusreduceringsteknik för att göra bilderna skarpare. Se hur scener blir klarare, smidigare och mer naturliga.

Väck varje bildpunkt till liv

Med 4K X-Reality PRO™ jämförs bildmönster med mönster som lagrats i en unik databas för att hitta rätt nyans, mättnad och ljusstyrka för varje bildpunkt. Vi använder de kunskaper vi fått av att utveckla och spela in storfilmer och tv-program för att ge överlägset verklighetstrogna detaljer i allt du tittar på.