Smartphones

Tjej i gul t-shirt med pannlampa går mellan träd och klippor Tjej i gul t-shirt med pannlampa går mellan träd och klippor
Montage med tio bilder arrangerade i två rader: fem båtar på en kanal, en person med paraply går förbi en färgglad vägg, fötter uppe i luften under en gungtur, en gul tulpan i ett fält av röda tulpaner, en kötträtt på en bricka på ett bord, en man och en kvinna tar en selfie, en röd taxi kör genom en stad i oskärpa, en skejtare gör tricks, en vy från en klippa över en våg på stranden och en hund med gyllene päls i en trädgård.

Delta i #WowXperia
Gör din dag till en ”Wow”-stund med Xperia

#WowXperia vill omvandla vardagsögonblicken till något ännu mer underbart.

Inspirerade av våra #WowXperia-skapares enkla, kreativa tekniker kan du hitta magi i de dolda platser du upptäcker med din Xperia.

För att vara med i #WowXperia tar du en bild av wow-stunden i din vardag med din Xperia-enhet och lägger upp den på Instagram under hashtaggen #WowXperia. Vårt officiella Sony Mobile Instagram-konto @SonyXperia väljer sedan ut de bästa bilderna i vårt flöde och Story.

För att @SonyXperia ska dela dina foton eller filmer måste du:

Läsa och godkänna villkoren innan du deltar i kampanjen

Följa @SonyXperia
Publicera med följande hashtag: #WowXperia
Ange namnet på ditt land eller din region, exempelvis #USA
Namnet på din Xperia-enhet, exempelvis #Xperia1lV

Modellen på din smartphone spelar ingen roll så länge bilden är tagen med en Xperia. Vi kontaktar dig via DM på Instagram om vi väljer ut dina bilder eller videor.

Om du vill se villkoren

klickar du här