Smartphones

Tjej i gul t-shirt med pannlampa går mellan träd och klippor Tjej i gul t-shirt med pannlampa går mellan träd och klippor

Ge vardagen lite wow-känsla med Xperia

#WowXperia vill omvandla vardagsögonblicken till något ännu mer underbart.

Inspirerade av våra #WowXperia-skapares enkla, kreativa tekniker kan du hitta magi i de dolda platser du upptäcker med din Xperia.

Bild av en vit bakgrund med färgstarka bubblor och sociala taggar som visar hur du deltar i Wow with Xperia (wow-känsla med Xperia)

Delta i #WowXperia

För att vara med i #WowXperia tar du en bild av wow-stunden i din vardag med din Xperia-enhet och lägger upp den på Instagram under hashtaggen #WowXperia. Vårt officiella Sony Xperia Instagram-konto @SonyXperia väljer sedan ut de bästa bilderna i vårt flöde och Story.

För att @SonyXperia ska dela dina foton eller filmer måste du:

Läsa och godkänna villkoren innan du deltar i kampanjen

Följa @SonyXperia
Publicera med följande hashtag: #WowXperia
Ange namnet på ditt land eller din region, exempelvis #USA
Namnet på din Xperia-enhet, exempelvis #Xperia1lV

Modellen på din smartphone spelar ingen roll så länge bilden är tagen med en Xperia. Vi kontaktar dig via DM på Instagram om vi väljer ut dina bilder eller videor.

Om du vill se villkoren

klickar du här

Få kreativa tips och råd

Se de här videorna med kameratips från WowXperia-kreatörer om hur de får så otroliga resultat med Xperia. Med deras hjälp kan du utveckla din förmåga och vässa din teknik så att du också kan delta i #WowXperia.

Tre porträtt sida vid sida. Till vänster visas en person som tar ett foto, i mitten visas en telefon bland löv och till höger visas en bil på en stadsväg

Se fler tipsvideor från WowXperia-kreatörer

Tre bilder: en man som tar ett foto med en Xperia, någon som tittar på en bild i en Xperia, och en man som tittar rakt in i kameran