Spela med Sony BRAVIA®-tv-apparater.

BRAVIA® OLED 4K HDR-tv från Sony är perfekt att använda med spelkonsolerna PlayStation®4 och PlayStation®4 Pro. Låt dig uppslukas av en responsiv och underhållande spelupplevelse med imponerande detaljrikedom, slående kontrast, intensiva, livfulla färger och fängslande ljud.

För PlayStation®

af9

AF9

I AF9 kombineras den oöverträffade svärtan, färgen och kontrasten från OLED med vår mest kraftfulla bildprocessor – X1Ultimate – och vår unika bildskärmsdrivrutin Pixel Contrast Booster, och du får en bild med oslagbar realism. En så pass bra bild förtjänar ett lika bra ljud – och Acoustic Surface Audio+ ger en uppslukande, flerdimensionell upplevelse för alla dina favoritfilmer, tv-program och spel.

af8

AF8

Med den oöverträffade svärtan, färgen och kontrasten från OLED och vår 4K HDR Processor X1 Extreme levererar AF8 enastående realism, oavsett vad du ser på. Acoustic Surface Audio gör hela skärmen till en högtalare för att säkerställa att bilden och ljudet är i perfekt harmoni.

BRAVIA® OLED och PlayStation®4 Pro.

Kombinera den ultimata BRAVIA® OLED-tv:n med den ultimata PlayStation®-enheten för att ta spelupplevelsen till nya höjder.

Bildkvalitet

Med X1 Ultimate och Pixel Contrast Booster kan du se detaljer som gömmer sig i skuggor och uppleva realistiska texturer med dynamisk kontrast och strålande högdagrar – vilket gör varje detalj i spelen mer realistisk. Sony erbjuder fantastisk bildkvalitet så att du kan se bilderna så som utvecklarna hade för avsikt. Upplev PlayStation®-grafik som bara en tv från Sony kan visa!

Snabb svarstid för snabba händelser.

Tack vare den naturligt ultrasnabba OLED-svarstiden och ett särskilt spelläge för att minska fördröjd insignal har du kontroll över händelserna i realtid.

Den ultimata uppslukande spelupplevelsen

  • Uppslukande ljud
  • Design utan avbrott
  • Enkel integrering

What HiFi?

Sony AF9 är otroligt snygg och en av de tv-apparater som har bäst ljud av alla vi testat.

HD-tv

SONY AF9 är en otroligt snygg tv på en massa sätt

Spela i HDR

4K HDR-tv från Sony är perfekt att använda med spelkonsolerna PlayStation®4 och PlayStation®4 Pro. Låt dig uppslukas av en responsiv och underhållande spelupplevelse med intensiva, klara färger.

playstation

Andra rekommenderade tv-apparater för tv-spel

Utöver våra BRAVIA® OLED-modeller finns det flera andra alternativ som optimerar din familjs spelupplevelse. XF90 är en Full Array LED-tv som har skarpa kontraster och detaljer för en fängslande spelupplevelse. Du får många olika skärmstorlekar, realistiska färger och stor detaljrikedom med XF85/XF87, så att du kan se fiender på långt håll. Är ni flera spelnördar i familjen kan ni uppleva 4K Ultra HD-action i mindre skärmstorlekar med XF80 – perfekt för dina små spelälskare.