Bilder på Tv-fjärrkontroll med One-Flick-pekskärm
Bilder på Tv-fjärrkontroll med One-Flick-pekskärm
Bilder på Tv-fjärrkontroll med One-Flick-pekskärm
Allt börjar med en enkel rörelse

Helt enkelt intuitivt

Ett så här intuitivt sätt att interagera med din tv har du aldrig upplevt tidigare. Bläddra enkelt igenom det som visas på skärmen med hjälp av pekskärmen – du behöver inte ens rikta fjärrkontrollen mot tv-skärmen. Med inbyggd NFC kan du enkelt dela foton trådlöst från din smartphone på tv-skärmen.

Enkel lyssning

Använd den följsamma pekskärmen för att trycka, nypa, bläddra och svepa dig igenom tv-tablåer, webbklipp, foton och mycket mer.

Visa telefonens innehåll på tv:n med en enkel rörelse

Dela bland annat foton och videor trådlöst från din smartphone eller surfplatta direkt till din tv-skärm. Allt det här kan du göra med NFC One touch-spegling. Inga lösenord att komma ihåg. Inga inställningar. Du ansluter bara med en enkel rörelse.

Se den mindre skärmen på den stora skärmen

Visa bilder från din Xperia™-surfplatta eller -smartphone på en storbildsskärm. Anslut till fjärrkontrollen och strömma innehåll till tv:n med Bluetooth® eller Wi-Fi®.

Kontrollera all utrustning

Nu slipper du hålla reda på många olika fjärrkontroller. Om ditt hemmabiosystem redan har en IR Blaster kan du styra det med One-Flick fjärrkontrollen.

Avancerade funktioner, slimmad design

Många funktioner behöver inte innebära att modellen är klumpig. One-Flick-fjärrkontrollens slimmade och lätta form ligger bekvämt i din hand.

Specifikationer

  • Intuitiv hantering med pekplatta

  • NFC One touch-spegling

  • 2,4 GHz trådlös anslutning

  • IR Blaster-kompatibelt

Vad innehåller förpackningen

Bruksanvisning (säkerhetsmeddelande)

Läs mer om energisparande funktioner och om hur vi arbetar för miljön och för en mer hållbar framtid Besök vår miljöwebbplats

Recensioner

Vad användarna säger