A1

Tänk utanför ramarna

TV-APPARATER

A1 | OLED | 4K Ultra HD | HDR (High Dynamic Range) | Smart-tv (Android TV)

A1

Bild på A1 4K HDR OLED-tv med Acoustic Surface™

Priser från:

Rek. Ca-pris

30 200,00 kr

(VAT)

Visa 3 modeller och priser

Dölj 3 modeller och priser

55 tum (139 cm)

KD-55A1

Rek. Ca-pris

30 200,00 kr

(VAT)

65 tum (164 cm)

KD-65A1

Rek. Ca-pris

38 200,00 kr

(VAT)

77 tum (195 cm)

KD-77A1

Rek. Ca-pris

145 000,00 kr

(VAT)
BEnergimärkning och produktblad

3modeller

Toppfunktioner

Allt annat bleknar i jämförelse

Bilderna får nytt liv med naturliga färger och djup svärta. Med X1 Extreme™-processorn kontrolleras över åtta miljoner självlysande bildpunkter enskilt och med precision. Med vår OLED-tv får du enastående och oslagbar kontrast.

Sony 4K HDR Processor X1™ Extreme

Upplev verkligheten på skärmen

4K HDR Processor X1™ Extreme

X1 Extreme visar bilder och färger som de verkligen ser ut, precis som du vill se dem.

 • 4K HDR4K HDR
 • HDR-gamingHDR-gaming
TRILUMINOS-skärm

Livet i all sin glans återges med fler färger

TRILUMINOS™-skärm

Intensivt naturliga färger i alla bilder. Triluminos-skärmen har en bred färgskala och återger alla nyanser naturtroget.

ACOUSTIC SURFACE™-TEKNIK

Det bästa ljud du har tittat på

Till skillnad från de flesta andra tv-högtalare kommer ljudet från själva skärmen, vilket får dig att omslutas av en spännande ny underhållningsupplevelse. Det här är bild och ljud i perfekt harmoni. 

Designkonceptet One Slate: trefaldigt prisbelönt

Vinnare av tre designpriser

Vårt designkoncept ”One Slate-upplevelsens estetik” har vunnit tre priser. Dess minimalistiska utseende där alla element integreras i själva produkten ger rena linjer och färre sladdar, vilket imponerade på domarna. Konceptet berömdes för dess förmåga att smälta in i alla miljöer, samt dess unika bild- och ljudupplevelse, som beror på att ljudet kommer direkt från skärmen. 

Finess i 360 grader 

Den här OLED-tv:n är något helt nytt. Den är utformad så att stativet och högtalarna smälter in i omgivningen och bilden framträder bättre.

Dra

Utforska nya världar genom att bara prata

Hitta all underhållning du kan tänka dig lika snabbt som du kan prata. Med den här 4K Android TV™-modellen hittar du filmer och tv-program från appar och sändningar på ett ögonblick med hjälp av avancerad röststyrning.

 • Rekommenderas av Netflix
 • Netflix i 4K HDR
 • Netflix-knapp

Smart blir ännu smartare

Med Google Assistant built-in får du den ultimata tittarupplevelsen med en tv från Sony. Genom att använda rösten kan du snabbt få tillgång till filmer och tv-serier, få svar på dina frågor och styra tv:n och andra anslutna enheter i hemmet.

Netflix rekommenderar våra Android 4K tv-apparater

Netflix underlättar för dig att hitta tv-apparater med bättre prestanda, enklare appåtkomst och nya funktioner som gör en smart-tv-bättre. Med tv-apparaterna Netflix rekommenderar kan du se program och filmer med hjälp av en särskild knapp och röststyrning.

Tv-apparater som rekommenderas av Netflix
Instruktionsvideor

Tv-instruktionsvideor

Har du frågor om hur du installerar och använder tv:n? Eller hur du ansluter den till annan utrustning? Våra instruktionsvideor hjälper dig steg för steg.

Specifikationer och funktioner
Upptäck den otroliga kontrast som du får med en OLED 4K HDR-tv med åtta miljoner självlysande bildpunkter. Bilden blir oerhört verklighetstrogen med riktigt djup svärta som ger detaljerade skuggor och livfulla färger. Med innovativ Acoustic Surface™-teknik får du uppslukande ljud direkt från skärmen.
 • Tillgängliga skärmstorlekar: 55 tum (139 cm), 65 tum (164 cm), 77 tum (195 cm)

 • 4K HDR (High Dynamic Range)

 • 4K HDR Processor X1™ Extreme

 • OLED

 • Acoustic Surface™-teknik

Utvecklat med hänsyn till miljön

LÄS MER OM SONY OCH MILJÖN

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet.

Läs mer

MILJÖFUNKTIONER I DEN HÄR PRODUKTEN

 • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller belysningskontroll på bildpunktsnivå, hjälper till att ge bättre energieffektivitet genom att den justerar displayens ljusstyrka när bildinnehållet förändras

 • Med strömsparläget kan du spara energi genom att justera displayens ljusstyrka

 • Med läget Display Off kan du spara energi genom att stänga av displayen utan att behöva försätta tv:n i viloläge, så att ljudet fortfarande kan vara på

Recensioner och priser

Vad användarna säger