LINKBUDS

Fullständiga specifikationer och funktioner

WF-L900

Rek. Ca-pris

1 900,00 kr

(VAT)

Storlek och vikt

Vikt
Ca 4,1 g x 2

Allmänna funktioner

Hörlurstyp
Öppna, dynamiska
Magnet
Kraftfulla neodymiummagneter
Frekvensåtergivning (Bluetooth®-kommunikation)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Vattentät
Ja (IPX4)
DSEE
Ja

Batteri

Batteriladdningsmetod
USB-laddning (med fodral)
Batteritid (kontinuerlig musikuppspelningstid)
Max. 5,5 timmar
BATTERITID (KONTINUERLIG KOMMUNIKATIONSTID)
Max. 2,5 timmar
Batteritid (väntetid)
Max. 11 timmar

Bluetooth®-specifikation

Bluetooth®-version
Bluetooth-specifikation version 5.2
Effektiv räckvidd
10 m
Frekvensomfång
2,4 GHz-bandet (2,4000–2,4835 GHz)
Profil
A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Ljudformat som kan hanteras
SBC, AAC
Innehållskydd som används
SCMS-T

Laddningsfodral

Vikt
Cirka 34 g
Mått
Cirka 41,4 x 48,5 x 30,9 mm

Färgalternativ

whitegray

Vad innehåller förpackningen

  • USB-kabel: USB Type-C®-kabel
Placeholder

Funktioner

En man som lyssnar med vita LinkBuds sett från sidan

Var öppen för alla världar

LinkBuds sammanflätar alla dina världar med en öppen ringdesign som gör att du kan höra samtal, musik och annat onlineinnehåll närsomhelst, varsomhelst. Med linkbuds kan du även höra ljuden runt omkring dig på ett transparent sätt, utan att du märker att du har hörlurarna på dig. De är små och lätta med en perfekt passform så att du kan ha på dig dem flera timmar i sträck. De ser till att du alltid är uppkopplad, så att du aldrig missar något viktigt som händer i din vardag.

Vit LinkBuds-ask som saknar en LinkBud

Supersmå och lätta

LinkBuds är ett miniatyriseringsunderverk: de väger cirka fyra gram och är extremt små. Till skillnad från konventionella öronsnäckor är den skyddande ytan som täcker högtalarmembranet integrerat med höljet, vilket sparar utrymme.

Bild av en grå LinkBud i ett öra

Bekväm och säker passform

LinkBuds kombinerar en form som perfekt matchar det mänskliga örat med en ergonomisk utformning som ger en stabilare passform. Vi har utformat LinkBuds genom att använda omfattande data över öronformer som samlats in sedan världens första öronsnäckor lanserades 1982. Se vår instruktionsvideo för bekvämligare användning och bättre lyssnarupplevelse.

Spela upp instruktionsvideo

En man på gatan som lyssnar med vita LinkBuds

Uppkopplad och uppmärksam

Ett nyutvecklat element av ringtyp med membranets mitt öppet för ljudtransparens gör att du tydligt hör ljuden omkring dig. Du hör när någon ropar ditt namn under ett samtal och du kan prata med vänner medan du lyssnar på musik.

Två grå LinkBuds bredvid en Sony Xperia-telefon med en virvel mot gräddvitfärgad bakgrund

Supertydliga, brusfria samtal

Med exakt röstupptagningsteknik och avancerad ljudsignalbehandling hör personen i andra änden av samtalet din röst klart och tydligt, även om du befinner dig i bullriga miljöer. Vår brusreduceringsalgoritm utvecklades med hjälp av AI-maskininlärning som har samlat in över 500 miljoner röstprover för att kunna dämpa bakgrundsljud och tydligt lyfta fram din röst i en mängd olika miljöer.

En kvinna som lyssnar med grå LinkBuds från sidan

Autentiskt, naturligt ljud

Njut av välbalanserat ljud av hög kvalitet med ett tydligt mellanregister. Vår Integrated Processor V1 återger alla detaljerna i din musik med minimal distorsion för en autentisk lyssnarupplevelse. Ett särskilt utformat ringelement på 12 mm med ett membran med hög följsamhet (låg rekyl) ger ett fylligt och välbalanserat ljud.

Logotypen för DSEE

Ge din favoritmusik en extra skjuts

När en ursprunglig musikkälla komprimeras förlorar den höga frekvenser som gör musiken detaljrik och fyllig. Med vår DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas de så att du får förstklassigt ljud som ligger mycket närmare originalinspelningen.

En man som lyfter handen till en vit LinkBud han har i örat

Det är bara att knacka nära örat med fingret

LinkBuds är små men det betyder inte att de är svåra att använda. Med Wide Area Tap kan du styra musikuppspelningen genom att knacka två eller tre gånger framför ena örat med fingret – du behöver alltså inte vidröra LinkBuds för att styra dem.

En bild av en person på gatan med illustrationer runt huvudet som visar olika volyminställningar

Anpassar automatiskt ljudvolymen till omgivningen

Adaptive Volume Control är en smart funktion som automatiskt optimerar volymen baserat på var du befinner dig. Få lägre volym på tysta platser och högre volym i bullrigare miljöer.

Två personer som pratar, en har på sig vita LinkBuds

Börja prata för att släppa in omgivningen

Du kan ställa in Speak-to-Chat så att musiken automatiskt pausas så fort du talar med någon, så att du bara hör omgivningsljud och kan föra en konversation – praktiskt om du vill behålla hörlurarna på eller om händerna är upptagna. Och när samtalet är slut börjar musiken automatiskt spelas upp igen. Det här bygger på exakt röstupptagningsteknik med avancerad ljudsignalbehandling.

Logotyperna för Google Assistent och Alexa Built-in

Styr med rösten

Få handsfreehjälp. Säg bara ”OK Google” eller ”Alexa” för att aktivera den röstassistent du föredrar. Ta del av underhållning, prata med vänner, få information, lyssna på musik och meddelanden, ställ in påminnelser med mera. Du kan även styra funktionerna i dina hörlurar med rösten, t.ex. kontrollera återstående batteritid. Du kan också lyssna på och interagera med e-postmeddelanden i Microsoft Outlook och ansluta dig till Microsoft Teams med hjälp av Google Assistent eller Siri.

Logotypen för Google Fast Pair

Hitta dina hörlurar med funktionen för snabb parkoppling

LinkBuds stöder Googles nya användbara funktion för snabb parkoppling. Med bara ett knapptryck i popup-fönstret kan du enkelt och snabbt Bluetooth®-parkoppla LinkBuds med Android-enheter. Du kan enkelt hitta var du lämnade dina hörlurar senast genom att ringa dem eller kolla upp deras senast kända plats på din smartphone. Du får till och med ett meddelande när hörlurarnas batteri börjar ta slut så att du vet när du ska ladda dem.

Logotypen för Swift Pair

Enkel parkoppling med din dator

Swift Pair gör det snabbt och enkelt att parkoppla dina LinkBuds med din bärbara dator, stationära dator eller surfplatta med Windows 11 eller Windows 10. Ett popup-fönster visas på Windows 11 eller Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs.

Logotypen för Spotify Tap

Snabb åtkomst till din favoritmusik

Med Quick access kan du konfigurera LinkBuds till att återuppta uppspelning av Spotify med bara några tryckningar, utan att du behöver röra din smartphone.

Grått LinkBuds-fodral vid sidan om Linkbuds, omgivna av grå plastbitar

Återvunna plastmaterial

Återvunna plastmaterial från bildelar används i LinkBuds.

LinkBuds-fodral

Ingen plast i individuella förpackningar

Det finns ingen plast i förpackningen till LinkBuds, vilket återspeglar vårt engagemang på Sony för att minska miljöpåverkan från våra produkter.

Vita LinkBuds mot en rosa bakgrund med vattendroppar

Vattentåliga för vardagens oväntade händelser

Vattentålighet enligt IPX4 innebär att varken vattenstänk eller svett vinner över de här hörlurarna – så du kan fortsätta att röra dig i takt med musiken.

En illustration av två personer som lyssnar med LinkBuds där du ser skillnaden mellan traditionell överföring med Bluetooth® och samtidig BT-överföring med LinkBuds

En tydligare och stabilare Bluetooth-signal

Bluetooth®-signalen sänds till båda öronen samtidigt, vilket ger låg latens och hög ljudkvalitet, även när det förekommer andra störningar. Tack vare den kraftfulla Integrated Processor V1 får du stabilt trådlöst ljud utan avbrott. (A) Vanlig BT-reläöverföring H till V. (B) LinkBuds, samtidig BT-överföring H/V.

Ikoner för batteritid, snabbladdning och speltid

Lyssna dagen lång, ladda på några minuter

Du får en hel arbetsdag med batteri – 5,5 timmar – från dina hörlurar och kan lagra 12 timmar till i fodralet. Det här innebär en fulladdning på 17,5 timmar av lyssningstid varje gång du går hemifrån. Har du bråttom? Redan efter 10 minuters snabbladdning får du 90 minuters speltid och appen Sony | Headphones Connect meddelar dig även när laddningsfodralet har mindre än 30 %.

Öppet grått LinkBuds-fodral

Litet, perfekt format fodral

Det smidiga laddningsfodralet med snyggt rundad design passar bekvämt i handen eller fickan när du är i farten. Öppnas med en enkel knapptryckning.

En bild på det grå LinkBuds-fodralet med LinkBuds, stödbågar i 5 storlekar och en USB-C-laddningskabel

Vad innehåller förpackningen?

När du öppnar förpackningen till dina LinkBuds hittar du stödbågar i fem storlekar som passar öron med olika former och en USB-C-laddningskabel.

Logotyp för 360 Reality Audio

Så uppslukande. Så realistiskt.

Låt dig helt och hållet uppslukas av ett ljud som omfamnar dig från alla håll. Med samma känsla som på en livekonsert eller med en artist i studion. Mer uppslukande och äkta musik än någonsin med 360 Reality Audio. Med de här hörlurarna får du 360 Reality Audio.

Bild på LinkBuds

Flerpunktsanslutning

Du kan enkelt och smidigt parkoppla de här Bluetooth®-hörlurarna med två Bluetooth-enheter samtidigt. När du får ett samtal vet dina hörlurar vilken enhet det ringer i och ansluter automatiskt till rätt enhet. Du kan också snabbt växla dina hörlurar till någon av de två enheterna med ett knapptryck.