LINKBUDS S

Fullständiga specifikationer och funktioner

LinkBuds S

Rek. Ca-pris

1 800,00 kr

(VAT)

Storlek och vikt

VIKT
Ca 4,8 g x 2

Allmänna funktioner

HÖRLURSTYP
Slutna, dynamiska
ELEMENT
5 mm
MAGNET
Kraftfulla neodymiummagneter
FREKVENSÅTERGIVNING (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)/20–40 000Hz (LDAC-sampling på 96 kHz, 990 kbit/s)
VATTENTÄTHET
Ja (IPX4)
DSEE Extreme
Ja

Batteri

BATTERILADDNINGSTID
Ca 2,0 timmar
BATTERILADDNINGSMETOD
USB-laddning (med fodral)
BATTERITID (KONTINUERLIG MUSIKUPPSPELNING)
Max. 6 timmar (brusreducering på)/max. 9 timmar (brusreducering av)
BATTERITID (KONTINUERLIG KOMMUNIKATIONSTID)
Max. 3,5 timmar (brusreducering på)/max. 3,5 timmar (brusreducering av)
BATTERITID (VÄNTETID)
Max. 8,5 timmar (brusreducering på)/max. 16 timmar (brusreducering av)

Bluetooth®-specifikation

BLUETOOTH®-VERSION
Bluetooth-specifikation version 5.2
EFFEKTIV RÄCKVIDD
10 m
FREKVENSOMFÅNG
2,4 GHz-band (2 4000–2 4835 GHz)
PROFIL
A2DP, AVRCP, HFP, HSP / TMAP, CSIP, MCP, VCP, CCP
LJUDFORMAT SOM STÖDS
SBC, AAC, LDAC, LC3
INNEHÅLLSSKYDD SOM STÖDS
SCMS-T

Brusreducerande

LÄGE FÖR OMGIVNINGSLJUD
Ja
SNABBKONTROLL
Ja

Laddningsfodral

VIKT
Ca 35 g
MÅTT
Cirka 42,8 x 60 x 27,6 mm
BATTERILADDNINGSTID
Cirka 3 timmar (USB-laddning)

Färgalternativ

earthbluecreamwhiteblack

Vad innehåller förpackningen

  • USB-kabel: USB Type-C®-kabel
Placeholder

Funktioner

Urval av LinkBuds S-hörlurar i laddningsfodral i olika färger: White, Grey, Gold och Earth Blue

Vilken är din färg?

Gör dem personliga genom att välja någon av de lyxiga matta färgerna – t.ex. Earth Blue i blå marmorfärg – med matchande fodral.

LinkBuds S-fodral i vitt med en LinkBud urtagen

Små, lätta och bekväma hela dagen

Linkbuds S väger ca 4,8 gram och är världens minsta och lättaste trådlösa hörlurar med brusreducering och hög upplösning. Vi lyckades behålla den lilla storleken genom att utveckla ett kompakt element och integrera Bluetooth® Audio System on chip (SoC) och högkvalitativa brusreduceringsprocessorer i ett enda chipp. De är 40 % mindre än WF-1000XM4. 

Bild av en grå LinkBuds S som sitter i ett öra

Bekväm och säker passform

LinkBuds S har en form som passar det mänskliga örat perfekt och en ergonomisk utformning för stabil passform. Vi har utformat LinkBuds S genom att använda omfattande data över öronformer som samlats in sedan världens första öronsnäckor lanserades 1982 och över olika typer av örons känslighet för att ta fram en perfekt form som är bekväm för många personer.

Man som dansar i en arena med LinkBuds S på sig och armen i luften

Transparent omgivningsljud eller högkvalitativ brusreducering

De här öronsnäckorna ger dig det bästa av två världar – bästa möjliga transparenta omgivningsljud från Sony i True Wireless hörlurar när du vill interagera med världen omkring dig, och högkvalitativ brusreducering när du behöver fokusera. LinkBuds S växlar automatiskt mellan omgivningsljud och brusreducering beroende på var du befinner dig och vad du gör.

Delad skärmbild av en kvinna med LinkBuds S som går, joggar längs en löparbana, sitter vid ett skrivbord och kopplar av på en säng

Anpassar omgivningsljudet till det du gör, så att du kan använda dem hela dagen

Adaptiv ljudreglering är en smart funktion som känner av var du är och vad du gör och justerar ljudet utifrån din omgivning för en perfekt lyssningsupplevelse. Funktionen lär sig dina vanor och känner igen platser som du ofta besöker, till exempel din arbetsplats eller ditt favoritkafé och skräddarsyr ljudet så att det passar situationen.

Kvinna med LinkBuds S som promenerar i en stad och pratar med någon på sin smartphone

Bästa samtalskvaliteten i True Wireless hörlurar från Sony

Med exakt röstupptagningsteknik styrs mikrofonerna på öronsnäckans in- och utsida optimalt och avancerad ljudsignalbehandling ger en kristallklar samtalskvalitet även i bullriga miljöer. Vår brusreduceringsalgoritm utvecklades med AI-maskininlärning som har samlat in över 500 miljoner röstprover för att kunna dämpa bakgrundsljud och tydligt lyfta fram din röst.

Minimerar vindljud

Du kan känna dig lugn även när det blåser eftersom vindljuden minimeras med en nätstruktur runt mikrofonen. 

Diagram med närbild av ett nytt superkompakt element där den interna utformningen syns

Uppslukande ljud, autentisk musik

Tack vare ett nytt 5 mm-element med ett membran med hög följsamhet kan LinkBuds S vara så små. Trots sin storlek återger de en kraftfull bas och kristallklara röster för att ta fram det bästa inom alla musikgenrer. Ett fylligt mellanregister ger tydlig röståtergivning i musik, filmer och poddar. LinkBuds S har dessutom bättre brusreducering som ger färre distraktioner.

Bild på Integrated Processor V1 med ett kretskort i bakgrunden

Integrated Processor V1

De har förbättrad brusreducering för en störningsfri lyssnarupplevelse med lägre strömförbrukning, förstärkt ljudkvalitet och minskad distorsion.

Logotyp för trådlöst High-Resolution Audio

Lyssna på High-Resolution Audio utan kablar 

LinkBuds S har stöd för trådlöst High-resolution Audio tack vare LDAC, vår teknik för ljudkodning som har blivit standard i branschen. LDAC skickar ungefär tre gånger mer data än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket innebär att du kan lyssna på High-Resolution Audio-innehåll med en oslagbar ljudkvalitet som är så nära trådbunden lyssning det bara går.

Logotyp för DSEE

Realtidsåterställning av alla dina komprimerade filer 

Med Edge-AI (artificiell intelligens) skalar DSEE Extreme™ upp komprimerade digitala musikfiler i realtid. Tekniken identifierar dynamiskt instrument, musikgenrer och enskilda delar i varje låt, och höga toner som går förlorade vid kompressionen återställs.

Logotyp för appen Sony | Headphones Connect

Lyssna på säker ljudnivå med Sony | Headphones Connect-appen

Kolla hur säker ljudnivån är när du lyssnar på musik genom att jämföra det ljudtryck som dina hörlurar registrerar med Världshälsoorganisationens (WHO) riktlinjer. Få varningsmeddelanden när volymen är för hög. LinkBuds S har också intuitiva pekkontrollinställningar. Du kan tilldela varje öronsnäcka dina egna funktioner med hjälp av appen Headphones Connect.

En man och en kvinna som pratar med mannen till höger med LinkBuds S på sig

Börja prata för att släppa in omgivningen

Du kan ställa in Speak-to-Chat så att musiken automatiskt pausas så fort du börjar prata med någon, så att du bara hör ljud från omgivningen och kan föra en konversation – praktiskt om du vill behålla hörlurarna på eller om händerna är upptagna. När ditt samtal är över börjar din musik spela igen automatiskt.

Diagram som visar en person som tar ut LinkBuds S ur örat för att pausa musiken

Pausning direkt. Spelning direkt.

Ta helt enkelt ut öronsnäckorna ur öronen så stannar musiken – en närhetssensor vet när du har en eller båda öronsnäckorna i öronen. Sätt tillbaka öronsnäckorna så börjar musiken spela igen.

Logotyper för OK Google och Alexa Built-in

Styr med rösten

Få handsfreehjälp – säg bara ”Hey Google” eller ”Alexa” för att aktivera den röstassistent du föredrar. Lyssna på musik, prata med vänner, få meddelanden, ställ in påminnelser och mycket mer. Du kan även styra hörlursfunktioner som brusreducering med rösten, lyssna på och interagera med e-postmeddelanden i Microsoft Outlook samt ansluta dig till Microsoft Teams med Google Assistent eller Siri.

Bild på en hand och ett finger som trycker på en knapp

Allt inom räckhåll

LinkBuds S har intuitiva pekkontroller. Tryck på vänster öronsnäcka för att växla från brusreducering till omgivningsljud, tryck och håll in för snabbkontroll eller tryck två gånger till höger för att byta till nästa låt.

Logotyper för Spotify Tap och Endel

Snabb åtkomst till din favoritmusik och dina ljudlandskap

Med funktionen Quick Access kan du konfigurera de här trådlösa öronsnäckorna så att du kan återuppta uppspelningen av Spotify-musik eller skapa personliga Endel-ljudlandskap med två eller tre tryckningar – du behöver inte ens röra din smartphone. 

Logotypen för Google Fast Pair

Hitta dina hörlurar med funktionen för snabb parkoppling

LinkBuds S stöder Googles nya användbara funktion för snabb parkoppling. Den hjälper dig att hitta hörlurarna via en ljudsignal. Du kan även kolla upp senast kända plats med Googles app Find My Device på din smartphone.

Logotypen för Swift Pair

Enkel parkoppling med din dator

Swift Pair gör det snabbt och enkelt att parkoppla dina hörlurar med din bärbara dator, stationära dator eller surfplatta med Windows 11 eller Windows 10. Ett popup-fönster visas på Windows 11 eller Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs.

Logotyp för flerpunktsanslutning

Kvinna med LinkBuds S som sitter i ett vardagsrum och tittar på videor på sin smartphone

Nästa generations Bluetooth®-ljud

De här öronsnäckorna är förberedda för LE Audio, nästa generations Bluetooth-ljud som möjliggör extremt låg latens, vilket är perfekt för spel.

En bild av två personer som lyssnar med LinkBuds där skillnaden mellan traditionell överföring med Bluetooth® och samtidig BT-överföring med LinkBuds S visas

En tydligare och stabilare Bluetooth-signal

Bluetooth®-signalen sänds till båda öronen samtidigt, vilket ger låg latens och hög ljudkvalitet, även när det finns andra störningar. Tack vare den kraftfulla Integrated Processor V1 får du stabilt trådlöst ljud utan avbrott.

Vita LinkBuds S och fodral ovanför en bakgrund med vita plastdelar

Återvunna plastmaterial

Återvunna plastmaterial från bildelar används i LinkBuds S.

Vit förpackning till LinkBuds S med en lös flik

Ingen plast i individuella förpackningar

Ingen plast finns i förpackningen till LinkBuds S, vilket återspeglar vårt engagemang för att minska miljöpåverkan från våra produkter. 

Närbild av en kvinnas huvud och axlar som är ute och springer med vita LinkBuds S på sig

Vattentåliga för vardagens oväntade händelser

Vattentålighet enligt IPX4 innebär att varken vattenstänk eller svett påverkar de här öronsnäckorna från Sony, så att du kan fortsätta att röra dig i takt med musiken.

Ikoner för batteritid, snabbladdning och 5 minuters laddning för 60 minuters speltid markerat

Lyssna dagen lång, ladda på några minuter

Du får en hel arbetsdag med batteri – 6 timmar – från dina öronsnäckor och kan lagra 14 timmar till i fodralet. Det här innebär en fulladdning på 20 timmar av speltid varje gång du går hemifrån. Har du bråttom? Redan efter 5 minuters snabbladdning får du 60 minuters speltid och Sony | Headphones Connect meddelar dig även när laddningsfodralet har mindre än 30 %.

Grå LinkBuds S i matchande fodral med locket öppet

Superlitet fodral som matchar perfekt

Laddningsfodralet med en snyggt rundad design och matchande färger passar perfekt ihop med LinkBuds S. Fodralet får bekvämt plats i handen eller fickan när du är i farten och öppnas enkelt med en knapptryckning.

En bild på det grå LinkBuds S-fodralet med LinkBuds S, tre par extra öronsnäckor och en USB-C-laddningskabel

Vad innehåller förpackningen?

När du öppnar förpackningen till dina LinkBuds S har du öronsnäckor i fyra storlekar som passar öron med olika former och en USB-C-laddningskabel.

Logotyp för 360 Reality Audio

Så uppslukande. Så realistiskt.

Låt dig helt och hållet uppslukas av ett ljud som omsluter dig helt. Med samma känsla som på en livekonsert eller bredvid artisten i studion. Mer uppslukande och äkta musik än någonsin med 360 Reality Audio. Med de här hörlurarna får du 360 Reality Audio.

En man i en soffa som lyssnar med hörlurar och en illustration av 360 Spatial Sound Personalizer-effekten runt hans huvud

360 Spatial Sound Personalizer

Med appen Sony | 360 Spatial Sound Personalizer får du den optimala ljudupplevelsen för just dig. Appen fotograferar och analyserar formen på ditt öra så att hörlurarna kan skapa ett personligt rumsligt ljudfält när de paras ihop med en BRAVIA XR-tv.

Hörlurar från Sony i en förvaringsmöbel under en tv

Dolby Atmos-upplevelse

Med den trådlösa WLA-NS7-sändaren från Sony ansluten till en BRAVIA XR-tv skapar dina hörlurar en perfekt uppsättning fantomhögtalare runt dig så att du får en Dolby Atmos-upplevelse. Låt dig uppslukas av handlingen och transporteras till händelsernas centrum. 

Ett par LinkBuds S med laddningsfodral i Earth Blue, omgivna av små bitar genomskinlig plast och med vattenflaskor i plast i bakgrunden

Finns nu i Earth Blue

LinkBuds S är tillverkade av återvunna material och finns nu i en distinkt, marmorerad blå färg – Earth Blue.

Bild av en vattenflaska som bryts ned i små plastbitar bredvid en bild av LinkBuds S i Earth Blue, omgivna av plastbitar.

Earth Blue – gjord av återvunna material

Delar av höljet och fodralet till LinkBuds i Earth Blue är gjorda av återanvänd fabriksplast och återvunna vattenflaskor samt plastmaterial som återvunnits från bildelar. Det ger dem den karaktäristiska marmoreringen. De naturliga variationerna i marmoreringen gör att det inte finns något par LinkBuds S i Earth Blue som är helt identiskt med ett annat.

Logotyp för Conservation International

Varje par bidrar till projektet Protect our Oceans

Vi skär inte bara ned på mängden plast som används, vi skänker även två amerikanska dollar av försäljningspriset för varje såld enhet till stöd för Conservation Internationals havsskyddsåtgärder. Det innebär att varje köp skyddar nästintill 58 824 kvadratmeter hav, ett område som motsvarar cirka 47 OS-simbassänger.

Ikoner av en bärbar dator och en smartphone

Flerpunktsanslutning

Du kan enkelt och smidigt parkoppla de här Bluetooth®-hörlurarna med två Bluetooth-enheter samtidigt. När du får ett samtal vet dina hörlurar vilken enhet det ringer i och ansluter automatiskt till rätt enhet. Du kan snabbt växla dina hörlurar till någon av de två enheterna med ett knapptryck.