SRS-XP700

Stort ljud för ännu större fester

Bjud gästerna på ett storslaget ljud som fyller hela festen. Främre och bakre högtalare gör att ingen missar en enda takt. Med så djup och tung bas och kristallklara röster är det ingen som vill det heller.

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

XP700 X-seriens bärbara trådlösa högtalare

SRS-XP700
Bild framifrån av X-seriens bärbara högtalare XP700.

Rek. Ca-pris

7 200,00 kr

(VAT)
Belysning
Bärbar och hållbar
Roliga funktioner
Användbarhet
LIVE LIFE LOUD

Livet ska levas på högsta volym. Det innebär att samla vännerna, vrida upp musiken på högsta volym och dansa natten lång till rent och fylligt ljud. Med vårt nya högtalarutbud i X-serien kan du göra det bästa av varje litet ögonblick, ha fester med fullt ös som du aldrig glömmer och alltid leva livet på max.

Mäktigt ljud i alla lägen

Fester handlar om att skapa stämning. Och det handlar om att fylla platsen för festen med storslaget ljud. Flerriktat partyljud och den innovativa X-Balanced Speaker Unit gör XP700 speciellt utformad för att fylla alla stora fester med ljud, inne som ute.

Omslut dig med ljud

XP700 består av flera högtalare, bland annat främre och bakre effektiva tweetrar och en X-Balanced Speaker Unit. Det ger flerriktat partyljud med djup och kraftfull bas samt klarhet i tonerna.

Klart och tydligt ljud

Kombinationen av en X-Balanced Speaker Unit med en främre och en bakre effektiv tweeter ger XP700 en expansiv profil som levererar högkvalitativt ljud genom hela festen.

Ikon för MEGA BASS.
Ge basen extra tyngd

Med MEGA BASS får du en riktigt kraftfull bas. Så när du lyssnar på musik med ett bra beat får du en riktigt slagkraftig bas.

Bild av människor som dansar på en konsert.
Hör hur den låter live

Det är något speciellt med ljudet av livemusik. Med LIVE SOUND kan du återskapa den unika stämningen och återuppleva favoritkonserterna om och om igen.

Lys upp natten

Tack vare den helt nya stämningsbelysningen kan du välja mellan ett flertal olika belysningsmönster för att ge pulserande energi åt festen eller rogivande, nedtonade nyanser åt hemmakvällen.

Byggd för att hålla

XP700 är både tålig och bärbar. Det betyder att du kan ta med dig musiken du tycker om vart du än beger dig utan att bekymra dig.

Regn stoppar inte festen

Förbered trädgårdsfesten för allt. XP700 har en IPX4-klassad vattentålighet så att du kan fortsätta festen även om det kommer några regndroppar.

Bild uppifrån av X-seriens bärbara högtalare XP700 med vattenstänk som visar på dess vattentålighet.
Bild av snabbladdningsfunktionen som visar att 10 minuters laddning räcker för 3 timmars uppspelning.
Längre batteritid betyder längre fest

När festen är på topp vill ingen att musiken ska ta slut. Med 25 timmars batteritid när batteriet är fulladdat håller den här högtalaren igång nästan lika länge som du själv.

Bild av symbolen för fulladdat batteri.
Ladda på nolltid

Om du skulle få ont om batteri är det inget att oroa sig för. Med snabbladdning får du 3 timmars speltid på bara 10 minuters laddning.

Bild av batterivårdsfunktionen, med två händer bredvid ett batteri som laddas.
Ta hand om batteriet

Funktionen för batterivård hjälper dig att undvika överladdning och ser till att hålla batteriet i bästa skick längre.

Bild på X-seriens bärbara högtalare XP700 med en hand som håller i handtaget på baksidan.
Greppa och gå

XP700 har ett bekvämt handtag så att du lätt kan bära den med dig. Så om du brukar ha högtalaren inne men känner för att lyssna i trädgården är det bara att plocka upp högtalaren och gå.

Sjung ut

Gillar du karaoke? I så fall blir du och XP700 den perfekta duon. Koppla in en mikrofon, välj en låt och ge allt. Stanna inte vid att bara sjunga. Med två ingångar kan du även ansluta en gitarr och använda högtalaren som förstärkare.

Passar din stil

Med XP700 får du allt från förstklassigt ljud i flera olika utformningar till funktioner för att ladda din smartphone. Det gör den lika praktisk som snygg.

Styr allt från dansgolvet

Ta festen till nästa nivå med Sony | Music Center och Fiestable-appen. Få tillgång till roliga funktioner, optimera ljudet och ta kommandot över vilken fest som helst.

Bild av Sony | Music Center-logotypen.
Sony | Music Center 

Optimera ljudinställningar, kontrollera musiken och belysningsmönster och hantera enheterna direkt via telefonen. 

Roliga funktioner med Fiestable

Kom åt roliga funktioner för att göra spellistor för festen, sjunga karaoke och mycket annat.

Bild av en man som dansar på en fest.
Google Play

Sony | Music Center för Android

App Store

Sony | Music Center för iOS

Fiestable för Android

Fiestable för iOS

Specifikationer och funktioner

XP700 är byggd för musik som fyller hela festen. Med flerriktat partyljud från X-Balanced Speaker Unit och den främre och bakre effektiva tweetern skickar högtalaren ut fylligt och rent ljud i alla riktningar. Den är perfekt för fester, inne och ute, har gott om batteritid, är vattentålig enligt IPX4 och har ett praktiskt handtag för transport mellan festerna.
  • Omnidirectional Party Sound

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Stämningsbelysning

  • Vattentålig enligt IPX4

  • 25 timmars batteritid och snabbladdning

HÖGTALARSTORLEK
Högtalarenhetens diameter (tweeter) fram 6 cm x 3, bak 5 cm x 1, högtalarenhetens diameter (woofer) 17 cm x 2
BATTERITID
25 TIMMAR
INGÅNGS- OCH UTGÅNGSTERMINALER
Stereominiuttag(IN), USB A, mikrofoningång(φ6,3mm), gitarringång(φ6,3mm)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger