SRS-XP500

Gör mer med din musik

XP500 är en högtalare som utformats för att hjälpa alla livsnjutare att få ut så mycket som möjligt av livet. Med XP500 får du förstklassigt ljud och massor med roliga funktioner du använda oavsett om du slappar i vardagsrummet eller organiserar en fest i trädgården. Det enda du behöver göra är att välja musiken.

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

XP500 X-seriens bärbara trådlösa högtalare

SRS-XP500
Bild framifrån av X-seriens bärbara högtalare XP500.

Rek. Ca-pris

5 000,00 kr

(VAT)
Bärbar och hållbar
Rolig funktion
Användbarhet
LIVE LIFE LOUD

Livet ska levas på högsta volym. Det innebär att samla vännerna, vrida upp musiken på högsta volym och dansa natten lång till rent och fylligt ljud. Med vårt nya högtalarutbud i X-serien kan du göra det bästa av varje litet ögonblick, ha fester med fullt ös som du aldrig glömmer och alltid leva livet på max.

Ständigt redo

Alla låtar, alla musikstilar, när du vill. XP500 är utformad för att ge dig förstklassigt ljud, oavsett vilken typ av musik du gillar. XP500 finns där för dig oavsett om du känner för att dansa hela natten lång till tunga basgångar eller om du vill varva ned på kvällen med något avkopplande.

Mäktigt partyljud

Främre tweetrar och bashögtalare samverkar och ger XP500 ett förstklassigt ljud med ett djupt basljud, rena sångröster och fräsch surroundljudkänsla. Perfekt till festen, men precis lika bra för att skapa rätt atmosfär i hemmet.

Klart och tydligt ljud

Kombinationen av X-Balanced Speaker Unit och den främre effektiva tweetern ger ett kraftfullt, fylligt och rent ljud som når långt. Det gör att fler kan höra musiken du spelar.

Bild av MEGA BASS-logotypen.
Ge basen extra tyngd

Med MEGA BASS får du en riktigt kraftfull bas. Så när du lyssnar på musik med ett bra beat får du en riktigt slagkraftig bas.

Bild av människor som dansar på en konsert.
Hör hur den låter live

Det är något speciellt med ljudet av livemusik. Med LIVE SOUND kan du återskapa den unika stämningen och återuppleva favoritkonserterna om och om igen.

Sätt ljus på festen

Tack vare den helt nya stämningsbelysningen kan du välja mellan ett flertal olika belysningsmönster som ger pulserande energi åt festen eller rogivande nyanser åt hemmakvällen.

Byggd för att hålla

XP500 är både tålig och bärbar. Det betyder att du kan ta med dig musiken du tycker om vart du än beger dig utan att bekymra dig.

Regn stoppar inte festen

Förbered trädgårdsfesten för allt. XP500 har en IPX4-klassad vattentålighet så att du kan fortsätta festen även om det kommer några regndroppar. 

Bild av X-seriens bärbara högtalare XP500 med vattenstänk som visar på högtalarens vattentålighet.
Bild av symbolen för fulladdat batteri.
Längre batteritid betyder längre fest

När festen är på topp vill ingen att musiken ska ta slut. Med 20 timmars batteritid när batteriet är fulladdat håller den här högtalaren igång nästan lika länge som du själv.

Bild av snabbladdningsfunktionen som visar att 10 minuters laddning ger 80 minuters batteritid.
Ladda på nolltid

Om du skulle få ont om batteri är det inget att oroa sig för. Med snabbladdning får du 80 minuters speltid på bara 10 minuters laddning. 

Bild av Battery Care-logotypen som består av två händer om ett batteri som laddas.
Ta hand om batteriet

Funktionen för batterivård hjälper dig att undvika överladdning och ser till att hålla batteriet i bästa skick längre.

Bild på en hand på handtaget till XP500 X-seriens bärbara högtalare.
Greppa och gå

XP500 har ett bekvämt handtag så att du lätt kan bära den med dig. Så om du brukar ha högtalaren inne men känner för att lyssna i trädgården är det bara att plocka upp högtalaren och gå.

Sjung ut

Gillar du karaoke? I så fall blir du och XP500 den perfekta duon. Koppla in en mikrofon, välj en låt och ge allt. Stanna inte vid att bara sjunga. Med två ingångar kan du även ansluta en gitarr och använda högtalaren som förstärkare.

Passar din stil

Med XP500 får du allt från förstklassigt ljud i flera olika utformningar till funktioner för att ladda din smartphone. Det gör den lika praktisk som snygg.

Styr allt från dansgolvet

Ta festen till nästa nivå med Sony | Music Center och Fiestable-appen. Få tillgång till roliga funktioner, optimera ljudet och ta kommandot över vilken fest som helst.

Logotyp för Sony | Music Center.
Sony | Music Center 

Optimera ljudinställningar, kontrollera musiken och belysningsmönster och hantera enheterna direkt via telefonen. 

Roliga funktioner med Fiestable

Kom åt roliga funktioner för att göra spellistor för festen, sjunga karaoke och mycket annat.

Bild av människor som dansar på en fest.
Google Play

Sony | Music Center för Android

App Store

Sony | Music Center för iOS

Fiestable för Android

Fiestable för iOS

Specifikationer och funktioner

XP500 bjuder på en kombination av förstklassigt ljud och gott om partyfunktioner, vilket gör den till en rolig och mångsidig högtalare. Det mäktiga partyljud som skapas av X-Balanced Speaker Unit och den främre effektiva tweetern ger en uppspelning av fylligt, rent och högkvalitativt ljud. Den är perfekt för fester, inne som ute, har gott om batteritid, är vattentålig enligt IPX4 och har ett praktiskt handtag för transport mellan festerna.
  • Mäktigt partyljud

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Stämningsbelysning

  • Vattentålig enligt IPX4

  • 20 timmars batteritid och snabbladdning

HÖGTALARSTORLEK
Högtalarenhetens diameter (tweeter) 5 cm x 2, högtalarenhetens diameter (woofer) 14 cm x 2
BATTERITID
20 TIMMAR
INGÅNGS- OCH UTGÅNGSTERMINALER
Stereominiuttag(IN), USB A, mikrofoningång (φ6,3 mm), gitarringång (φ6,3 mm)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger