SRS-XB43

Ljud att dela med sig av

SRS-XB43 blandar djup, kraftfull bas med ren sång och ger dig det klassiska festivalljudet. Den är tålig och lätt att använda – så du och dina vänner slipper tänka på något annat än festen.

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

XB43 Bärbar trådlös högtalare med EXTRA BASS™

SRS-XB43
SRS-XB43 i svart

blueblack

Rek. Ca-pris

2 500,00 kr

(VAT)
Kolla in SRS-XB43
Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43Kolla in SRS-XB43
Upptäck SRS-XB43

Titta närmare på några av de funktioner och den teknik som gör SRS-XB43 så speciell.

Vy av 3/4 av SRS-XB43 vid pool
Hållbarhet
USB-logotyp
Användbarhet
Upplev kraftfullt ljud överallt

Njut av tungt ljud överallt med EXTRA BASS™-högtalaren. Dubbla passiva högtalarenheter och ett system med 2-vägshögtalare framhäver låga toner och förstärker basen.

Ljud

SRS-XB43 är utformad för att återge en perfekt kombination av djup, dånande bas och klara, naturliga röster.

X-Balanced Speaker Unit 

X-Balanced Speaker Unit har utvecklats av Sony och ger hög ljudkvalitet och ljudtryck för en djupare och mer kraftfull lyssningsupplevelse.

Maxad ljudkvalitet

Det är inte bara X-Balanced Speaker Unit som ger SRS-XB43 så bra ljud – den bygger på flera olika ljudtekniker med hög prestanda.

Hör hur den låter live

Tryck på LIVELJUD-knappen och hör musiken på ett helt nytt sätt. Väck liv i festen genom en unik tredimensionell ljudupplevelse med festivalkänsla.

Vy av 3/4 av SRS-XB43 vid pool med vattendroppar
Helt damm- och vattentålig samt tvättbar

Tack vare IP67 kan du ta med dig högtalaren till stranden, skogen och öknen – eller vart du vill – SRS-XB43 spelar upp musik oavsett hur dammigt underlaget är. Den är vattentålig och saltvattenresistent, så du kan använda den på stranden eller vid poolen utan problem. Den går dessutom att tvätta av.

Logga för 24/14 timmars batteritid
Lång batteritid

Med upp till 24 timmars batteritid kan SRS-XB43 hålla igång längre än du. Även med ljuset i EXTRA BASS™-läge kan du festa i upp till 14 timmar.

Lys upp festen

Festen blir roligare med partylampor. SRS-XB43 har en tweeterlampa, en högtalarlampa och flerfärgade lampor som alla blinkar i takt med musiken. Du kan till och med byta färg på lamporna.

SRS-XB43 med partylampor
SRS-XB43 på bord med flera Bluetooth-kompatibla modeller med partylampor
Få fart på festen med Party Connect

Med Party Connect kan du lyssna på samma låt i upp till 100 trådlösa kompatibla högtalare. Musiken och lamporna synkroniseras via BLUETOOTH®-teknik så att alla dansar till samma takt. Välj om lamporna ska blinka i ett slumpmässigt mönster eller i en cirkel.

Styr festmusiken med appen Sony | Music Center

Styr festen från dansgolvet med appen Sony | Music Center – välj din favoritspellista, köa nästa låt, ändra belysningsmönster och byt ljudläge.

Logotyp för Sony | Music Center
Fiestable-appen på telefonskärm
Fiestable-appen

Ladda ned Fiestable-appen så kan du styra SRS-XB43-högtalarens belysning och även använda rörelsekontroll via gester på smartphone-skärmen.

Nerladdningslogga Google Play
Fiestable för Android
Nerladdningslogga App Store
Fiestable för iOS
Enkla att använda

SRS-XB43 har utvecklats för att vara enkel att använda så att du alltid kan lyssna på musik – överallt.

SRS-XB43 med högtalarfunktion
Handsfreesamtal

Högtalarfunktionen är ett smidigt sätt att prata handsfree. Den fungerar lika bra i en videokonferens med jobbet som i ett samtal med vänner.

Specifikationer och funktioner

SRS-XB43 kombinerar tung bas med tydligare röster i en äkta festivalkänsla som förstärks av blinkande lampor som kickar igång festen.
  • EXTRA BASS™-ljud med LIVELJUD-läge

  • X-Balanced Speaker Unit plus tweeter för tydliga röster

  • Maxa festen med blinkande lampor

  • Vattentät och dammtät (IP67-klassad)

  • Upp till 24 timmars batteritid(EXTRA BASS™: Upp till 14 timmars batteritid)

HÖGTALARTYP
Woofer (L/R)/Tweeter (L/R)
BATTERITID
Ca 24 timmar
INGÅNGS- OCH UTGÅNGSTERMINALER
Stereominiuttag (IN), USB A (endast för DC OUT)
FREKVENSSÄNDNINGSRÄCKVIDD
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger