SRS-RA3000 

Upplev hur ljudet fyller hela rummet

Oavsett om du har sjunkit ner i soffan eller är mitt uppe i intensiv kokkonst i köket får du det perfekta sällskapet med den här kompakta trådlösa högtalaren. Musiken fyller hela rummet och du kan lyssna var du vill.

ALLA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

Den förstklassiga trådlösa högtalaren SRS-RA3000 med ett ljud som fyller hela rummet

SRS-RA3000
SRS-RA3000 i svart

whiteblack

Rek. Ca-pris

4 500,00 kr

(VAT)
Vad menas med omgivningsljud som fyller hela rummet?

Omgivningsljud som fyller hela rummet passar perfekt när som helst, oavsett om du läser, lagar mat, arbetar eller pratar med en kompis. Precis som bakgrundsmusiken på ditt favoritkafé är det lugnt och stör inte. Ljudet sprids ut både horisontellt och vertikalt för att skapa exakt rätt stämning i alla rum.

Så fungerar omgivningsljud som fyller hela rummet

Omgivningsljud kombinerar två tekniker som återger musik med ett ljud som omsluter dig från vägg till vägg, tak till golv.

Smart och lätt att använda

RA3000 är lätt att installera med krångelfri användning och passar lika sömlöst in i ditt liv som i ditt hem.

Bluetooth®-logotyp
Trådlöst med Bluetooth®-teknik

Om du parkopplar högtalaren med din smartphone via Bluetooth® kan du enkelt streama din musiksamling.

Wi-Fi-ikon
Wi-Fi-anslutning

Använd Wi-Fi för att få tillgång till dina favoritströmningstjänster via högtalaren, och styr spellistan från din telefon.

Logotyp för Spotify Connect™
Kompatibel med Spotify Connect™

Spela upp Spotify direkt via högtalaren med Spotify Connect™-appen på din enhet för fullständig fjärrstyrning.

Chromecast inbyggt – logotyp
Chromecast built-in

Strömma musik, webbradio och poddsändningar från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till ljudenheten. Tryck bara på castknappen.

Musik i flera rum

Det är lätt att lägga till RA3000 i en högtalargrupp i appen Google Home eller Amazon Alexa. Via appen eller din Assistent-högtalare kan du sedan spela olika låtar i olika rum eller samma musik i hela hemmet.

Illustration som visar att samma musik spelas i hela hemmet
SAMMA MUSIK
Illustration som visar att olika musik spelas i olika rum
OLIKA MUSIK
Illustration av röststyrning
Röststyrning

Har du en enhet med Google Assistant built-in eller Alexa built-in? I så fall kan du använda den för att styra RA3000 med rösten. Lägg till RA3000 i högtalargruppen med hjälp av appen Google Home eller Amazon Alexa så behöver du bara yttra orden – oavsett om du vill börja spela musik, ändra volymen eller hitta andra funktioner.

Anpassa inställningarna med appen Sony | Music Center

Hämta appen Sony | Music Center till din smartphone och få trådlös kontroll över musiken. Förutom att välja spellista eller köa nästa låt kan du även justera inställningar som equalizer.

Logotyp för Sony | Music Center
Automatisk volymjustering
Justerar volymen automatiskt

Vissa låtar spelas för högt och andra för lågt, vilket kan medföra att du måste ändra volymen hela tiden. RA3000 löser det här problemet genom att analysera varje låt och automatiskt spela dem med en jämn volym – så du behöver inte lyfta ett finger.

Ansluter trådlöst till din tv

Vill du få bättre ljud från din tv? Kompatibla BRAVIA®-tv-apparater skickar ljudet trådlöst via Bluetooth®-anslutning till RA3000 så att du får en bättre tittarupplevelse. Låg latens innebär att det du hör synkroniseras exakt med det du ser på skärmen.

Ansluter trådlöst till din tv
Var placerar du din SRS-RA3000?

Med sin kompakta storlek och sitt lilla utrymmesbehov får RA3000 plats i stort sett överallt. Eftersom den är fukttålig kan du till och med använda den i köket eller badrummet. Var du än placerar den ser automatisk ljudkalibrering och autovolym till att du får optimalt ljud.

SRS-RA3000 i badrummet
Fukttålig

RA3000 är fukttålig och går bra att använda i potentiellt fuktiga miljöer, såsom köket eller till och med badrummet.

Automatisk ljudkalibrering

Oavsett var du installerar RA3000 behöver du bara slå på den och spela musik så kalibrerar den automatiskt fram den optimala ljudkapaciteten med hjälp av en inbyggd mikrofon och unik Sony-algoritm. Inga manuella mätningar eller irriterande testtoner – bara ett ljud som fyller rummet på ett perfekt sätt.

Automatisk ljudkalibrering

Specifikationer och funktioner

Förgyll vardagen med den ultimata bakgrundsmusiken. SRS-RA3000, med ett ljud som fyller hela rummet, är en kompakt, trådlös högtalare som är enkel att använda och kan stå var som helst i hemmet.
  • Omgivningsljud som fyller hela rummet

  • Immersive Audio Enhancement

  • Enkel musikströmning via Wi-Fi eller Bluetooth®

  • Auto Volume ser till att volymnivån är jämn, från låt till låt

  • Automatisk ljudkalibrering ger enkel installation

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger