Få TIDAL gratis tre månader med Xperia

Våra bästa smartphones för musikälskare samspelar med den bästa musiken för din telefon. Nya TIDAL-prenumeranter får TIDAL Hi-Fi gratis i tre månader vid köp av en Xperia, inklusive 360 Reality Audio-upplevelsen.

Vad är TIDAL?

TIDAL är en global plattform för musik och underhållning som ägs av artister, och som för artister och fans närmare varandra genom unikt originalinnehåll och exklusiva evenemang. Streamingtjänsten finns i 54 olika länder och katalogen innehåller över 60 miljoner låtar och 250 000 högkvalitativa videor. Här finns även serier med originalvideor, poddsändningar, tusentals spellistor utvalda av experter och möjlighet att upptäcka nya artister via TIDAL Rising.

Telefon som visar TIDAL-gränssnittet
Man som lyssnar på musik i 360 Reality Audio
Låt dig uppslukas av ljud runt omkring dig

360 Reality Audio är ett nytt sätt att uppleva musik, där enskilda ljud kan placeras i ett sfäriskt 360-gradersljudfält runt omkring dig. Hör trummorna ovanför dig och kompet bakom dig medan rösten kommer framifrån. Artister och musikskapare kan uttrycka sin kreativitet på ett helt nytt sätt, med lyssnare som uppslukas av upplevelsen.

Gjord av och för musikälskare

Xperia är gjord för musikälskare och har tagits fram i samarbete med Sony Music Entertainment. Xperia 1 II är världens första smartphone med 360 Reality Audio-avkodning för optimering av musik från TIDAL. Med Xperia och TIDAL kan du njuta av högkvalitativ musik och 360 Reality Audio i en unik och uppslukande musikupplevelse.

Logotyper för Xperia och TIDAL
Få TIDAL HiFi i tre månader med din Xperia

När du väljer en Xperia får du tillgång till HiFi-nivån i TIDAL under en provperiod på tre månader om du är ny kund hos TIDAL. 

Om du redan prenumererar på TIDAL HiFi kommer du att upptäcka att Xperia är perfekt när du vill uppleva 360 Reality Audio-musik.

Aktivera tjänsten

1. Leta reda på TIDAL-installeraren med namnet TIDAL 3 Months Free på startskärmen eller i applådan.

2. Tryck på ikonen för att starta installeraren. Då kommer du till steget där du löser in erbjudandet.

3. Skapa ditt nya TIDAL-konto enligt instruktionerna och lös in erbjudandet om att få TIDAL HiFi gratis i tre månader.

4. Tryck på hämtningsknappen när du har skapat ditt nya TIDAL-konto.

5. Nu öppnas Google Play-butiken. Tryck på knappen Installera.

6. När installationen är klar följer du instruktionerna för att logga in på TIDAL med ditt nya TIDAL-konto.

7. Du blir uppmanad att ta bort TIDAL-installeraren. Bekräfta och gå vidare.

8. Njut av TIDAL HiFi och Sony 360 Reality Audio på din Xperia

Villkor

Detta TIDAL-erbjudande är enbart riktat till nya TIDAL-användare som inte redan har ett TIDAL-konto. När du aktiverar det beskrivna TIDAL-erbjudandet, får du en gratis provperiod på tre (3) månader på så kallad HiFi-nivå i musiktjänsten TIDAL.

När den kostnadsfria provperioden är slut, förnyas din prenumeration på tjänsten automatiskt och du måste börja betala för prenumerationen. För HiFi-nivå är priset 19,99 USD per månad. Om du vill undvika debiteringar måste du säga upp tjänsten innan den kostnadsfria provperioden är slut. 

OM DU VILL AVBRYTA DEN AUTOMATISKA FÖRNYELSEN AV PRENUMERATIONEN kan du besöka din sida för kontoinställningar (https://my.tidal.com/login) och gå till avsnittet Prenumeration där du klickar på Avbryt min prenumeration. TIDAL kommer att göra rimliga ansträngningar för att behandla uppsägningsförfrågningar inom två arbetsdagar efter att förfrågningen har mottagits. 

Här hittar du de fullständiga villkoren för denna TIDAL-kampanj: http://TIDAL.com/us/terms.