Få TIDAL gratis i tre månader med Xperia 1 II

Vår bästa smartphone för musikälskare samspelar med den bästa musiken för din telefon. Nya TIDAL-prenumeranter får TIDAL Hi-Fi gratis i tre månader vid köp av en Xperia 1 II, inklusive 360 Reality Audio-upplevelsen.

Vad är TIDAL?

TIDAL är en global plattform för musik och underhållning som ägs av artister, och som för artister och fans närmare varandra genom unikt originalinnehåll och exklusiva evenemang. Strömningstjänsten finns i 54 länder och katalogen innehåller över 60 miljoner låter och 250 000 högkvalitativa videor. Här finns även serier med originalvideor, poddsändningar, tusentals spellistor utvalda av experter och möjlighet att upptäcka nya artister via TIDAL Rising.

Telefon som visar TIDAL-gränssnittet
Man som lyssnar på musik i 360 Reality Audio
Låt dig uppslukas av ljud runt omkring dig

360 Reality Audio är ett nytt sätt att uppleva musik, där enskilda ljud kan placeras i ett sfäriskt 360-gradersljudfält runt omkring dig. Hör trummorna ovanför dig och kompet bakom dig medan rösten kommer framifrån. Artister och musikskapare kan uttrycka sin kreativitet på ett helt nytt sätt, med lyssnare som uppslukas av upplevelsen.

Gjord av och för musikälskare

Xperia 1 II är gjord för musikälskare och har tagits fram i samarbete med Sony Music Entertainment. Det är världens första smartphone med 360 Reality Audio-avkodning för optimering av musik från TIDAL. Med Xperia 1 II och TIDAL kan du njuta av högkvalitativ musik och 360 Reality Audio i en unik och uppslukande musikupplevelse.

Logotyperna för Xperia 1 II och TIDAL tillsammans
Få TIDAL HiFi i tre månader med din Xperia 1 II 

När du väljer en Xperia 1 II får du tillgång till HiFi-nivån i TIDAL under en provperiod på tre månader om du är ny kund hos TIDAL. 

Om du redan prenumererar på TIDAL HiFi kommer du att upptäcka att Xperia 1 II är perfekt när du vill uppleva 360 Reality Audio-musik.

Aktivera tjänsten

1. Leta reda på TIDAL-installeraren med namnet TIDAL 3 Months Free på startskärmen eller i applådan.

2. Tryck på ikonen för att starta installeraren. Då kommer du till steget där du löser in erbjudandet.

3. Skapa ditt nya TIDAL-konto enligt instruktionerna och lös in erbjudandet om att få TIDAL HiFi gratis i tre månader.

4. Tryck på hämtningsknappen när du har skapat ditt nya TIDAL-konto.

5. Nu öppnas Google Play-butiken. Tryck på knappen Installera.

6. När installationen är klar följer du instruktionerna för att logga in på TIDAL med ditt nya TIDAL-konto.

7. Du blir uppmanad att ta bort TIDAL-installeraren. Bekräfta och gå vidare.

8. Börja njut av TIDAL HiFi och Sony 360 Reality Audio på din Xperia 1 II.

Villkor

Detta TIDAL-erbjudande är enbart riktat till nya TIDAL-användare som inte redan har ett TIDAL-konto. När du aktiverar det beskrivna TIDAL-erbjudandet, får du en gratis provperiod på tre (3) månader på så kallad HiFi-nivå i musiktjänsten TIDAL.

När den kostnadsfria provperioden är slut, förnyas din prenumeration på tjänsten automatiskt och du måste börja betala för prenumerationen. För HiFi-nivå är priset 19,99 USD per månad. Om du vill undvika debiteringar måste du säga upp tjänsten innan den kostnadsfria provperioden är slut. 

OM DU VILL SÄGA UPP DEN AUTOMATISKA PRENUMERATIONSFÖRNYELSEN, besöker du din sida med kontoinställningar (https://TIDAL.com/account). Gå sedan till avsnittet Subscription (Prenumeration) och klicka på Cancel my subscription (Säg upp min prenumeration). TIDAL kommer att göra rimliga ansträngningar för att behandla uppsägningsförfrågningar inom två arbetsdagar efter att förfrågningen har mottagits. 

Här hittar du de fullständiga villkoren för denna TIDAL-kampanj: http://TIDAL.com/us/terms.