• Akustiskt

Högtalartyp: 5,8 mm dynamisk, Hörlurstyp: in-ear, Nominell impedans: 15 Ohm, Frekvenssvar: 10 Hz ... 20 000 Hz (spridningsfält för mellanhögt omfång)., Max SPL: 100 dBA (EN 50332-1), Total harmonisk distorsion: 0,5 % (100 Hz ... 10 000 Hz vid 100 dB SPL), Mikrofon: dubbla MEMS

• Kontakter

Laddningskontakt i mikro-USB-format

• Batterikapacitet

Passningstid: 650 timmar (upp till), Samtalstid: 9 timmar (upp till), Strömningstid: 6 timmar, Batteri: 125 mAh

• Kontroller

Strömknapp, Svara/avsluta samtal, Knapp för att spela/pausa musik, Knappar för nästa/föregående låt

• Kompatibel

Bluetooth-headsetet fungerar perfekt med Bluetooth-aktiverade mobiltelefoner, pekdatorer och datorer

• Stöd för Bluetooth-profiler

Handsfree-profil (HFP) v1.6 (HD-förberedd), Avancerad ljuddistributionsprofil (A2DP) v1.2, Fjärrkontrollprofil (AVRCP) v1.4 för ljud/bild – kontroll- och målroll

• Funktioner

Bluetooth 3.0, NFC, Multipoint-kommunikation, HD Voice, aptX® ljudförbättring