Artikel-ID : 00200087 / Senast ändrat : 13/09/2021

Lägg till, sortera och ta bort kanaler på ett enkelt sätt: Sony Channel Editor

Vi är glada att kunna presentera lanseringen av ett nytt kanalredigeringsverktyg!*

Med Sony Channel Editor kan du ändra kanallistan via datorn. Verktyget är enkelt att använda. Följ bara denna procedur i tre steg:

1. Hämta listan från tv:n till ett USB-minne
    2. Ändra ordning på kanalerna i kanallistan på din dator
    3. Överför den nya listan till din tv

Verktyget finns på produktsidan för din TV och är kompatibelt med alla Sony TV-apparater från 2012 och framåt, med undantag för W800-serien:

När du har lärt dig grunderna kan du prova de mer avancerade funktionerna.

Vi hoppas att du ska ha glädje av det nya verktyget. Redigera av hjärtans lust!

Vänlig hälsning,

Sony Europe

*Obs! Det här verktyget är endast tillgängligt på vissa språk. Om ditt språk inte finns är den hämtade filen och verktyget på engelska.