Artikel-ID : 00198057 / Senast ändrat : 13/07/2021

Vilka typer av USB-hårddiskar är kompatibla med Android TV från Sony?

VIKTIGT! Den här sidan innehåller kompatibilitetsinformation om USB-hårddiskenheter till Android TV från Sony.

USB-hårddiskar som kan användas med Android TV från Sony måste uppfylla följande villkor. Sony garanterar dock inte att de kommer att fungera. Använd dem på egen risk.

Vilka filsystem och maximala diskstorlekar stöds?

Filsystem
    före anslutning
    Maximal hårddiskstorlek för uppspelning
    (videor/foton/musik)
    Maximal hårddiskstorlek för inspelning (*1)Maximal hårddiskstorlek för lagring (*2)
    FAT162 GBKan inte användas2 GB
    FAT322 TB (*3)4 TB (*4)256 GB
    exFat16 TB4 TB (*4)256 GB
    NTFS16 TB4 TB (*4)256 GB

Viktig information om inspelningar och innehållsstorlek

*1: Maximal hårddiskstorlek för inspelning: USB-hårddisken måste vara registrerad på din Android TV för inspelning (för att formateras för inspelning).
    *2: Maximal hårddiskstorlek för lagring: USB-hårddisken måste vara registrerad på din Android TV som en lagringsenhet (för att formateras för lagring). Den här funktionen är tillgänglig i Android™ OS6 (M) och senare.

• För Android OS6 (M) använder du en USB-hårddisk på högst 256 GB.
    • För Android OS7 (N) och senare kan du använda USB-hårddiskar som har 256 GB eller mer men den största tillgängliga kapaciteten är begränsad till 256 GB.

*3: Den maximala storleken för innehållsfiler för USB-hårddisken är 4 GB.
    *4: Det går att ansluta USB-hårddiskar på upp till 16 TB men det går högst att använda 4 TB. Det går inte att använda vissa USB-hårddiskar för inspelning. (T.ex. USB-hårddiskar med för liten kapacitet (mindre än 32 GB) kan inte användas.)

Vilka är specifikationerna för kompatibla hårddiskar?

• RPM: inga krav
    • Läs-/skrivhastighet: inga krav
    • USB-porttyper och maximal uteffekt (strömstyrka):
      • USB 3.1 Gen 1-portar: högst 900 mA. Porten är blå.
      • USB 2.0-portar: högst 500 eller 800 mA. Information om maximal uteffekt för portarna finns på baksidan av tv:n och i handboken.
        OBS! När du ska spela in ansluter du till porten HDD REC.

USB-port: maximal uteffekt (strömstyrka)Exempel på etikett på tv:nBild på port
        USB 3.1 Gen 1-portar:
        högst 900 mA
        Bild på etikett vid USB-porten på tv:nBild på USB-port
        USB 2.0-portar:
        högst 500 eller 800 mA
        Bild på etikett vid USB-porten på tv:n
        Bild på USB-port

Om en USB-hårddisk inte identifieras eller om det inte går att registrera den när du har anslutit den hittar du information i Det går inte att identifiera eller registrera USB-hårddisken för inspelning.