• Teknik

E Ink® Pearl-pekskärm

• Upplösning

800 x 600 (h/b)

• Skärmstorlek (tum/cm)

5/12,7

• Gråskala

16-gradig gråskala

• Inbyggt flashminne (MB)

2 GB (ca 1200 e-böcker) (*1)

• MemoryStick™ MS DUO-fack

NEJ

• SD-kortplats

NEJ

• USB

Höghastighets-USB

• Batteritid (vid läsning av EPUB-e-böcker)

Läsning för två hela veckor

• Batterityp

Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri DC 3,7 V

• Oskyddade/kostnadsfria e-böcker och textfiler

ePub eBook, Adobe® PDF, Microsoft® Word, txt, rtf, BBeB (*2)

• E-böcker och textfiler med DRM (säkra/köpta)

EPUB-e-böcker (Adept) BBeB-e-böcker (Marlin)

• Bild- och fotofiler

Jpeg, GIF, PNG, BMP

• Höjd (mm)

145

• Vikt (g)

155

• Bredd (mm)

104,3

• Djup (mm)

8,5

• Snabbstartguide

JA

• Mikro-USB-kabel

JA

• Programvaran Reader Library

JA

• Internetanslutning

Bredband rekommenderas

• Hårddisk

Windows: minst 100 MB tillgängligt (Windows), Macintosh: minst 60 MB tillgängligt (Mac OS). Beroende på innehållsmängden kan mer utrymme krävas.

• Processor

Windows: Processor i klass med 800 MHz Celeron eller bättre Macintosh: Intel®, PowerPC G3-, G4- eller G5-processor

• RAM

128 MB eller mer (minst 512 MB för Windows® 7, Windows Vista®)

• Operativsystem

Microsoft Windows® 7 (32/64-bitars), Microsoft Windows Vista® (32/64-bitars), Microsoft Windows® XP (endast 32-bitars), Mac OS X version 10.6.2 eller senare, 10.5.6 eller senare, 10.4.11 eller senare

• USB-port

USB-port (kompatibel med höghastighets-USB)

• (*1)

Den tillgängliga minneskapaciteten kan variera beroende på storleken på förinstallerade utdrag, På Macintosh kan Reader Library inte hantera filformatet .docx. Det är endast när du har Microsoft Word installerat på datorn som Word-filer konverteras automatiskt till rtf-filer vid överföringen till Readern