Artikel-ID : 00237621 / Senast ändrat : 18/09/2020

Xperia Companion

Uppdatering och reparation av programvara

Med Xperia Companion är det lätt att installera nya programvaruuppdateringar och att reparera programvara – ett snabbt och enkelt sätt att lösa prestandaproblem.

Obs!
    • Du kan inte använda Xperia Companion för att återställa ditt innehåll på Xperia-smartphones som släpptes under 2019 och som släpps i framtiden. Använd Google Drive för att säkerhetskopiera och återställa ditt innehåll.
    • Från och med juni 2020 erbjuder vi inte längre stöd för säkerhetskopieringsfunktionen iCloud vid överföring av data från iOS-telefoner till Xperia™-smartphones släppta före 2018. Du kan fortfarande använda säkerhetskopieringsfunktionen för iTunes för att överföra data från iOS-telefoner till Xperia™-smartphones släppta före 2018.

Xperia Companion finns tillgängligt för Windows och Mac OS. Klicka på länkarna nedan för att hitta installationsanvisningar och information om systemkrav.

Xperia Companion for Windows

Xperia Companion for Mac OS