Artikel-ID : 00243361 / Senast ändrat : 16/03/2020

Sekretesspolicy

Integritetsbegäran

Hur får jag en kopia av mina data och hur tar jag bort mitt konto?

För att du ska kunna få en kopia av dina data eller ta bort ditt konto måste vi validera din begäran. Kontakta kundtjänsten med den e-postadress som är associerad med din begäran.

Vem övervakar mina data?

Om du är Sony Mobile-kund övervakas dina data enligt Sony Mobiles integritetspolicy. Om du är ny användare eller har godkänt Sony Europes integritetspolicy efter den 1 mars övervakas dina data enligt Sony Europes integritetspolicy.

Hur avbryter jag prenumerationen på nyhetsbrev?

Vad tråkigt att du lämnar oss! Du kan avsluta din prenumeration på vårt nyhetsbrev på flera olika sätt:

• Du kan klicka på länken för att avsluta prenumerationen längst ned i ett av våra e-postmeddelanden.
    • För att avsluta prenumerationen på Sony Electronics-nyhetsbrev loggar du in på ditt My Sony-konto och ändra dina nyhetsbrevsinställningar.
    • För att avsluta prenumerationen på Sony Mobile-nyhetsbrev loggar du in på ditt Sony Mobile-konto och ändra dina nyhetsbrevsinställningar.
      • Det går också via vårt kontaktcenter.

Ta bort konto

• My Sony-konto (Sony Electronics): om du vill ta bort ditt konto måste du logga in på det.
      • Sony Mobile: du måste skicka ett e-postmeddelande från det Sony Mobile-konto du vill ta bort till kundtjänsten där du begär att kontot ska tas bort.

Om du har registrerat dig för att få nyhetsbrev till flera e-postadresser måste du avsluta prenumerationen för varje e-postadress. Andra företag i Sony-koncernen har egna nyhetsbrev som Sony Europe B.V. inte ansvarar för. Om du vill sluta få de nyhetsbreven måste du kontakta det aktuella företaget.