• Akustiskt

Högtalartyp: 9,2 mm dynamisk, 16 ohm, Öronanslutning: insättning, Nominell impedans: 18±3 ohm, Drivenhetstyp: dynamisk, Drivenhetsstorlek: 9,2 mm, Högtalarens frekvensomfång: 20 Hz .. 20 000 Hz, Känslighet: 100,5 dB SPL/mW vid 1 kHz, Total harmonisk distorsion: 0,5 % (100 Hz .. 10 000 Hz @ 1 mW), Mikrofon: 4 mm ECM

• Färgvarianter

Svart, vit, turkos, rosa, orange

• Kontakter

Laddningskontakt i mikro-USB-format, 3,5 mm hörlurskontakt

• Batterikapacitet

Passningstid: 200 timmar (upp till), Samtalstid: 6 timmar (upp till), Strömningstid: 6 timmar, Batteri: 110 mAh

• Kontroller

Strömknapp, Knappen Svara/avsluta samtal/spela/paus, Knappar för Nästa/föregående låt, Volym upp/ner-knappar

• Kompatibel

Smartphones, surfplattor och datorer med Bluetooth™ aktiverat och stöd för Bluetooth™-profilerna ovan.

• Stöd för Bluetooth-profiler

Handsfree-profil (HFP) v1.6 (HD-förberedd), Avancerad ljuddistributionsprofil (A2DP) 1.2, Fjärrkontrollprofil (AVRCP) v1.4 för ljud/bild – kontroll- och målroll, Headset-profil (HSP) V1.2

• Funktioner

Bluetooth 3.0*, Multipunktkommunikation, NFC