• Mått (B x H x D)

B 320 x H 45 x D 217 (mm)

• Vikt

1,4 kg

• Ljudformat

AAC (.AAC, .mka), Heaac v. 1/v. 2/nivå 2, WMA9 Standard (.wma), LPCM (.mka), DSD – DSDIFF/DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby® Digital (.ac3, .mka), WMA10 Pro, Vorbis, Monkey's Audio

• Fotoformat:

Jpeg ( .jpg, .jpeg), GIF (.gif), PNG (.png), MPO MPF 3D (.mpo), BMP (.bmp), WEBP (.webp)

• Skiva

Ultra HD Blu-ray, BD-ROM™, Stereoskopisk 3D (profil 5), Sacd (sacd/cd)-uppspelning, DVD-video, DVD-r-skiva, DVD-rw, DVD-r dubbla lager, DVD+r, DVD+rw, DVD+r dubbla lager, CD (CD-DA), Cd-r/-rw, BD-RE, BD-RE dubbla lager, DVD-video

• Videoformat

MPEG-1 Video/PS (.mpg .MPEG, .mkv) .VOB, .VRO, MPEG-2 Video/PS, TS (.mpg. MPEG, .m2ts, .mts, .mkv) .VOB, .VRO, MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), Mpeg-4/AVC (.mov, 3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), Xvid (.avi, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), AVCHD-skivformat, VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), Motion jpeg (.mov, .avi), HEVC, VP9, VP8, VP6

• Bluetooth®

Nej

• dts

DTS:X™ (bitstream-utgång)/DTS-avkodning (7.1-kanalig)

• Dolby®

Dolby Atmos® (bitstream-utgång)/Dolby® TrueHD-avkodning (7.1-kanalig)

• Certifierat högupplöst ljud

Ja

• DSEE-HX

Nej

• Bildfunktion

4K-uppskalning (60p),, Deep Colour (12 bitar), 24p True Cinema™

• Wi-Fi® MIMO

Ja

• Strömning

4K-strömning, 3D-strömning, Liveströmning

• Funktioner

Skärmspegling (Wi-Fi® Miracast)

• Inbyggd Wi-Fi®

Ja

• Funktioner

Barnlås, Barnlås, BRAVIA Sync, Automatisk avstängning (automatiskt viloläge)

• Ingång och utgång

HDMI®-utgång(ar): 2 (baksidan), Koaxiala ljudutgångar: 1 (bakre), USB-ingång(ar): 1 (framsida), Ethernetanslutning(ar): 1 (bakre)

• Strömförbrukning

15 W i drift, 0,35 W i viloläge

• Strömförbrukning (nätverkets viloläge) – terminaler

1,0 W (Ethernet, USB, HDMI CEC, WiFi, alla anslutna terminaler och nätverk)

• Viloläge aktiverat

Efter 20 minuter

• Strömförbrukning (avstängt läge)

inte tillgängligt

• Av/på-knapp för trådlöst nätverk

Om du vill aktivera eller avaktivera den trådlösa anslutningen ställer du in [Internet Settings] (internetinställningar) i [Network Settings] (nätverksinställningar) på [Wireless Setup] (trådlös anslutning)

• Nätverkets viloläge aktiverat – terminaler

Efter 20 minuter (Ethernet, USB, HDMI CEC, WiFi)

• Strömförbrukning (viloläge)

0,4 W

• Fjärrkontroll
    • Batterier