• Mått (B x H x D)

320 x 45 x 212

• Vikt

1,4

• Ljudformat

AAC (.AAC, .mka), HEAAC v.1 / v.2/level2, WMA9 Standard (.WMA), LPCM (.mka), DSD - DSDIFF/DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby Digital (.ac3, .mka), WMA10 Pro, Vorbis

• Fotoformat:

JPEG (.jpg, .jpeg), GIF (.gif), PNG (.png), MPO MPF 3D (.mpo), BMP (.bmp)

• Skiva

Ultra HD Blu-ray, BD-ROM, stereoskopisk 3D (profil 5), sa-cd-uppspelning (SACD/cd), dvd-video, dvd-r, dvd+r, dvd-rw, dvd+rw, dvd-r dubbla lager, dvd+r dubbla lager, dvd+r, dvd+rw, dvd+r dubbla lager, cd (cd-da), cd-r/-rw

• Videoformat

Mpeg-1-video/PS (.mpg .MPEG, .mkv).VOB, .VRO, mpeg-2-video/PS, TS (.mpg.MPEG, .m2ts, .mts, .mkv).VOB, .VRO, mpeg-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), mpeg-4/AVC (.mov, 3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), Xvid (.avi, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), AVCHD-skivformat, VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), Motion JPEG (.mov, .avi)

• dts

DTS-avkodning (2-kanalig)

• Dolby®

Dolby Atmos/Dolby True HD-avkodning (2-kanalig)

• Certifierat högupplöst ljud

Ja

• DSEE-HX

-

• Bildfunktion

4K-uppskalning (60p), Deep Colour (12-bitars), 24p True Cinema

• Wi-Fi® MIMO

-

• Inbyggd Wi-Fi®

-

• Funktioner

Barnlås, föräldrakontroller, BRAVIA Sync, automatisk avstängning (viloläge)

• Ingång och utgång

HDMI®-utgång(ar): 1 (bakre), USB-ingångar: 1 (främre), Ethernet-anslutningar: Ja 1

• Strömförbrukning

i drift, i viloläge

• Fjärrkontroll: RMT-VB500E
    • Batterier: 2 typ AAA