• Mått (B x H x D)

Cirka 57,7 x 120,4 x 14,9 mm

• Vikt

Ca 157 g

• Laddningstid (snabbladdning)

-

• Laddningstid (fulladdat)

Ca 5,5 tim

• Minnesstorlek

64 GB

• Videouppspelning

-

• Ljudeffekter

Direct källa (Direkt)/10-bands equalizer/tonkontroll (exklusiv funktion)/DC-faslinjärisering med DSEE HX/Dynamisk normalisering

• Videouppspelningsanteckningar

-

• Ljuduppspelningsanteckningar

・Samplingsfrekvensen kanske inte gäller för alla kodare. ・Filer med kopieringsskydd kan inte spelas upp. ・Bithastigheter som inte är standard eller inte kan garanteras inkluderas beroende på samplingsfrekvens. ・Filer som är större än 4 GB (APE är 2 GB) kan inte spelas upp. ・Den här produkten behandlar ljudkällor med högre kvalitet än cd-ljud (44,1–kHz/16 bitars kvantisering) och DAT-kvalitet (48 kHz/16 bitars kvantisering) som High-resolution Audio. Symbolen "HR" visas för högupplösta ljudkällor.

• Dra och släpp

Ja

• Musikuppspelningslägen

Slumpmässig uppspelning/repetition av/repetera en låt/repetera alla, uppspelningsintervall (alla/utvalt intervall)

• Ljuduppspelning

Mp3 (.mp3): 32–320 kbit/s (har stöd för variabel bithastighet (VBR)),/32, 44,1 och 48 kHz, WMA (.WMA): 32–192 kbit/s (har stöd för variabel bithastighet (VBR)),/44,1 kHz, FLAC (.flac): 16, 24 bitar/8–84 kHz, AAC ( .mp4, .m4a, .3gp): 6–320 kbit/s/8–48 kHz, HE-AAC ( .mp4, .m4a, .3gp): 32–144 kbit/s/8–48 kHz, Apple Lossless ( .mp4, .m4a): 16, 24 bitar/8–384 kHz, DSD ( .dsf, .dff): 1 bit/2,8224; 5,6448; 11,2896 MHz, APE ( .ape): 8, 16, 24 bitar/8–192 kHz (snabb, normal, hög)

• Fotovisningsanteckningar

・Samplingsfrekvensen kanske inte gäller för alla kodare. ・Filer med kopieringsskydd kan inte spelas upp. ・Bithastigheter som inte är standard eller inte kan garanteras inkluderas beroende på samplingsfrekvens. ・Filer som är större än 4 GB (APE är 2 GB) kan inte spelas upp. ・Den här produkten behandlar ljudkällor med högre kvalitet än cd-ljud (44,1–kHz/16 bitars kvantisering) och DAT-kvalitet (48 kHz/16 bitars kvantisering) som High-resolution Audio. Symbolen "HR" visas för högupplösta ljudkällor.

• Bildskärmstyp

TFT-färgpekskärm med vit LED-bakgrundsbelysning

• Bildskärmsupplösning

7,8 cm (3,1 tum), WVGA (800 x 480 bildpunkter)

• Musiksökningsmetoder

Alla låtar/Artist/Utgivningsår/Spellistor/Album/Genre/Kompositör/Högupplöst/Senaste överföringar/SensMe-kanaler/Mapp

• Vattentät

-

• Maximal uteffekt (JEITA 16 Ω/mW)

1,6–4,2 mW

• Maximal uteffekt (JEITA 16 Ω/mW)

1,6–4,2 mW

• Systemkrav

Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 7, macOS™ version 10.8–10.12

• Pekskärm

TFT-färgpekskärm med vit LED-bakgrundsbelysning

• Operativsystem

Sony originaloperativsystem

• TERMINALER

Hörlurar: Stereominiuttag, balanserat standarduttag, WM-PORT: WM-PORT (terminal för flera anslutningar): 22 stift, externt minne: MICRO SD, Micro SDHC, Micro SDXC

• Trådlösa funktioner

Bluetooth® version 4,2, NFC: Ja

• Kompatibel Bluetooth®-profil

Kompatibla Bluetooth-profiler*1 – A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) – AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) Kodek som stöds*2: SBC*3, LDAC, aptX *1 Bluetooth-profilerna är anpassade till Bluetooth-enhetens syfte. *2 Kodeken anger ljudsignalens komprimeringsgrad och konverteringsformat. *3 SBC står för Subband Codec.

• USB-kontakt

4 st. Hi-Speed USB (kompatibla med USB 2.0)

• WM-PORT

WM-PORT (terminal för flera anslutningar): 22 stift

• Innehåll: ・Walkman (1) ・USB-kabel (1) ・Snabbstartguide ・Instruktionshandbok. Hörlurar och Micro SD-kort medföljer ej.