• Mått (B x H x D)

Cirka 55,9 x 97,5 x 10,9 mm

• Vikt

Ca 98 g

• Laddningstid (snabbladdning)

-

• Laddningstid (fulladdat)

Cirka fyra timmar

• Batteritid, kontinuerlig musikuppspelning

MpP3 (128 kbit/s)/brusreducering PÅ: Ca 37 tim, Mp3 (128 kbit/s)/brusreducering AV: Ca 45 tim, FLAC (96 kHz/24 bitar)/brusreducering PÅ: Ca 32 tim, FLAC (96 kHz/24 bitar)/brusreducering AV: Ca 39 tim, FLAC (192kHz/24 bitar)/brusreducering PÅ: Ca 27 tim, FLAC (192kHz/24 bitar)/brusreducering AV: Ca 30 tim, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/brusreducering PÅ: Ca 22 timmar, DSD (2,8224 MHz/1 bit)/brusreducering PÅ: Ca 25 tim

• Minnesstorlek

16 GB

• Videouppspelning

-

• Ljudeffekter

6-bands equalizer (av/rock/pop/jazz/klassiskt/EDM/R&B HIPHOP/avslappning/egen 1/egen 2), DSEE HX (på/av), DC-faslinjärisering , VPT (av/studio/klubb/konsertlokal/matris), Dynamisk normalisering (på/av), ClearAudi+ (på/av), Clear Phase (på/av)

• Videouppspelningsanteckningar

-

• Ljuduppspelningsanteckningar

・Samplingsfrekvensen kanske inte gäller för alla kodare. ;・Filer med kopieringsskydd kan ej spelas. ;・Bithastigheter som ej är standard eller ej kan garanteras inkluderas beroende på samplingsfrekvens. ;・Filer som är större än 4 GB (APE är 2 GB) kan inte spelas. ;・Den här produkten behandlar ljudkällor med högra kvalitet än cd-ljud (44,1 kHz/16 bitars kvantisering) och DAT-kvalitet (48 kHz/16 bitars kvantisering) som High-resolution Audio. "HR"-symbolen visas för ljudkällor med High-Resolution Audio.

• Dra och släpp

Ja

• FM-radio

Ja

• Musikuppspelningslägen

Slumpmässig uppspelning/repetition av/repetera 1 låt/repetera alla, uppspelningsintervall (alla/utvalt intervall)

• Ljuduppspelning

Mp3 (.mp3): 32–320 kbit/s (har stöd för variabel bithastighet (VBR) ) – 32, 44,1 och 48 kHz, WMA ( .WMA): 32–192 kbit/s (har stöd för variabel bithastighet (VBR) ) – 44,1 kHz, FLAC ( .flac): 16, 24 bitar/8–192 kHz, AAC ( .mp4, .m4a, .3gp): 6–320 kbit/s/8–48 kHz, HE-AAC ( .mp4, .m4a, .3gp): 32–144 kbit/s/8–48 kHz, Apple Lossless ( .mp4, .m4a): 16, 24 bitar/8–192 kHz, DSD ( .dsf, .dff): 1 bit/2,8224; 5,6448; 11,2896 MHz (utsignalen konverteras till linjärt PCM-ljud.), APE ( .ape): 8, 16, 24 bitar/8–192 kHz (snabb, normal, hög), WAV (.wav): 16, 24, 32 bit (decimaltal/heltal)/8–192 kHz

• Fotovisningsanteckningar

-

• Bildskärmstyp

TFT-färgpekskärm med vit LED-bakgrundsbelysning

• Bildskärmsupplösning

7,8 cm (3,1 tum), WVGA (800 x 480 bildpunkter)

• Musiksökningsmetoder

Alla låtar/Artist/Utgivningsår/Spellistor/Album/Genre/Kompositör/Högupplöst/Senaste överföringar/SensMe-kanaler/Mapp

• Vattentät

-

• Maximal uteffekt (JEITA 16 Ω/mW)

1,6–4,2 mW

• Maximal uteffekt (JEITA 16 Ω/mW)

-

• Systemkrav

Windows® 10, Windows® 8.1, Windows® 7, macOS™ version 10.8–10.12

• Pekskärm

TFT-färgpekskärm med vit LED-bakgrundsbelysning

• Operativsystem

Sony originaloperativsystem

• Digital brusreducering

Digital brusreducering, välj brusreduceringsmiljö: Full-auto AINC, buss/tåg, flygplan, kontor

• TERMINALER

Hörlurar: Stereo-minikontakt, WM-PORT: WM-PORT (terminal för flera anslutningar): 22 stift, externt minne: Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC

• Trådlösa funktioner

Bluetooth® version 4,2, NFC: Ja

• Kompatibel Bluetooth®-profil

Kompatibla Bluetooth-profiler*1 – A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) – AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) Kodek som stöds*2: SBC*3, LDAC, aptX *1 Bluetooth-profilerna är anpassade till Bluetooth-enhetens syfte. *2 Kodeken anger ljudsignalens komprimeringsgrad och konverteringsformat. *3 SBC står för Subband Codec.

• USB-kontakt

4 st. Hi-Speed USB (kompatibla med USB 2.0)

• WM-PORT

WM-PORT (terminal för flera anslutningar): 22 stift

• ・Walkman (1) ・USB-kabel (1) ・Snabbstartguide ・Instruktionshandbok. Micro SD-kort medföljer ej denna Walkman.