Ett Sony-konto är ett konto som du kan använda för flera olika tjänster från Sony Group. Du måste ha ett Sony-konto för registrering i Creators' Cloud.
Du kan avbryta din registrering i Monitor & Control eller på webbplatsen. Med följande metoder tas endast Creators' Cloud-registreringen bort. Registreringen av Sony-kontot finns kvar.
Avbryta i appen
Börja med att logga in på det konto du vill ta bort. Välj sedan (Meny) → [Inställningar/Support] → [Konto] → [Avregistrera från Creators' Cloud].
Avregistrera dig från alla tjänster som du har registrerat dig för med ditt Sony-konto. När du inte längre är registrerad för några tjänster tas ditt Sony-konto automatiskt bort.
Godkänn Youtube-cookies för att se videon
Gå till cookie-inställningar under och se till att aktivera YouTube-cookies under avsnittet ”Functional” (Funktionella cookies).