• Vikt (kg)

9,7

• Mått: (b x h x d) (mm)

430 x 156 x 331

• GUI (grafiskt användargränssnitt)

JA (endast via HDMI)

• Effektbehov

230 V 50/60 Hz

• Automatiskt viloläge

Ja

• Ljudfält

Tvåkanalig stereo, direkt, flerkanalig stereo, Dolby®-surroundljud, Neural: X, främre surroundljud, ljudförbättrare, tvåkanaliga hörlurar

• Antal förstärkare Kanaler

7

• Uteffekt

165 W (6 ohm, 1 kHz, 1-kanalsdriven THD 0,9 %)

• Antal kanaler som kan avkodas

7 kanaler + 2 fantomkanaler

• Ljudförstärkningstekniker

Inbyggd DSD-uppspelning, DSEE HX, Pure Direct, ljudoptimerare, Center Speaker Lift Up, Digital Legato Linear, takhögtalarläge

• Avkodningsformat för HDMI

DSD, LCPM, Dolby Atmos®, Dolby® Digital, Dolby® Dual Mono, DTS®: X, DTS® HD MA, DTS® HD HR, DTS®, DTS®-ES (Matrix6.1/Discrete6.1), DTS® 96/24

• Annat format

[MP3].MP3, [AAC/HE-AAC].m4a, .AAC, [WMA9 Standard].WMA

• Högupplöst format

DSDIFF (DSD): Upp till 5,6 MHz, 5.1 kanaler, DSF: Upp till 5,6 MHz, 5.1 kanaler, WAV (LCPM): Upp till 192 kHz/24 bitar, 7.1 kanaler, AIFF (LCPM): Upp till 192 kHz/24 bitar, 5.1 kanaler, FLAC: Upp till 192 kHz/24 bitar, 5.1 kanaler, ALAC: Upp till 192 kHz/24 bitar, 5.1 kanaler

• Kalibreringsfunktioner

D.C.A.C. EX; Högtalaromplacering; Bakre fantomsurroundljud; Automatisk fasmatchning; Kalibreringsmikrofon (stereo)

• A/V-synkning

Ja (variabel)

• Audio Return Channel

Ja (eARC/ARC)

• HDMI®-anslutning

Ja

• Stödjer 4K 60p 4:4:4

Ja (förutom VIDEO1-ingång)

• HDMI®-anslutning

Ja

• 3D via HDMI®

Ja

• BRAVIA® SYNC™ (CEC-kontroll)

Ja (uppspelning med en knapptryckning, systemljudkontroll, systemavstängning)

• HDMI med stöd för HDCP2.2 in/ut

6/2

• Ingångs- och utgångsterminaler

Optisk ljudingång (1); Koaxial ljudingång (1); Analog ljudingång (4); Lågnivåutgång för subwoofer (2); Kompositutgång för bildskärm (1); Hörlursutgång (1); USB (1 främre); Ethernet-port (1)

• Högtalarutgångar

Främre A, Mitten, Surround, Bakre surround, Zon 2 (vanligt med Bakre surround), Höjd (vanligt med Bakre surround), Främre B (vanligt med Bakre surround), Dubbelförstärkning (vanligt med Bakre surround)

• Spotify Connect

Ja

• Nätverksfunktioner

Bluetooth®-mottagare, Bluetooth®-sändare, NFC, Wi-Fi®, AirPlay, mobilstyrningsapp, trådlöst ljud i flera rum

• Chromecast inbyggt

Ja

• FM/AM

Ja/-

• Snabbvalskanaler (FM/AM)

TTL30 (30/-)

• RDS

Ja

• Strömförbrukning (avstängt läge)

inte tillgängligt

• Strömförbrukning (nätverkets viloläge) – terminaler

1,5 W (Bluetooth®)/1,5 W (alla anslutna terminaler och nätverk)

• Strömförbrukning (viloläge)

0,4 W

• Av/på-knapp för trådlöst nätverk

Ändra inställningen för Bluetooth® i "MENU" (Meny) (Setup (Inställningar) -> Bluetooth® Settings (Bluetooth®-inställningar) -> Bluetooth® Mode (Bluetooth®-läge) -> OFF (AV)).

• Nätverkets viloläge aktiverat – terminaler

Efter 19 minuter (Bluetooth®)

• Viloläge aktiverat

Efter 19 minuter

• Zone2 Audio

Högtalare (variabel)/linje (variabel, fast)

• HDMI Zone

Ja

• IR-repeater (in/ut)

Ja (1/1)