MHC-V82D

Få hela folkmassan att hoppa

Låt fler få njuta av partyupplevelsen med 360° LJUD och basljud som hörs på långt håll. Fyra mellanregisterhögtalare ger klarare sång så att du kan sjunga med i musiken, och blinkande ljud skapar en klubbkänsla.

STEREOANLÄGGNINGAR

V82D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-V82D
Bild på V82D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

9 000,00 kr

(VAT)
Fyll festen med stort 360°-ljud och klar sång

Få gästerna att dansa och sjunga med till sina favoritlåtar, oavsett var i lokalen de befinner sig. Tack vare 360°-LJUD, basljud på långt håll från JET BASS BOOSTER samt fyra mellanregisterhögtalare fylls festen av kraftfullt ljud och klar sång.

LIVELJUD-logotyp
Hör hur den låter live

DSP-tekniken ger en realistisk festivalstämning med samma typ av ljud som på musikfestivaler och livekonserter.

DSEE-logotyp
Återskapar detaljerna i den digitala musiken

Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas detaljer till komprimerade musikfiler och ger dig ljud med hög kvalitet som ligger mycket närmare originalljudet än cd-inspelningen.

Lys upp hela festen

Med partybelysning i 360° och högtalarbelysning kan även stora utrymmen fyllas av röd, blå och grön partybelysning och högtalarbelysning för en autentisk nattklubbs- eller festivalatmosfär.

Upplev 360°-partybelysning 

Titta på videon för att se partybelysning i 360°.

Släpp fram popstjärnan inom dig

Med de två mikrofoningångarna kan du och dina gäster ha sångtävlingar till era favoritlåtar. Alternativt så kan du skapa rock’n’roll-känsla genom att ansluta en gitarr till en av ingångarna och använda systemet som förstärkare. Välj mellan tre lägen – Clean för tydligt ljud, Overdrive för distat gitarrljud och Bass för basgitarr.

MHC-V82D rörelsekontroll
Var en DJ med rörelsekontroll

Hoppa över låtar, växla mellan flanger och WAH, höj karaokemikrofonens volym, styr mikrofonens och musikens tonhöjd eller vrid upp volymen med en vertikal eller horisontell handrörelse. Med rörelsekontroll styr du MHC-V82D-enhetens funktioner snabbt och enkelt – utan att missa en sekund av festen.

Spela med i musiken i Taiko-läge

Lägg till egna trummor med Taiko-läget och kolla vem som har bäst taktkänsla genom att spela mot dina kompisar i Taiko-spelläget.

Gäst som använder röststyrning via Fiestable-appen på en smartphone
Röststyrning via Fiestable

Byt låt, slå på belysningen och få alla färger att blinka bara genom att prata. Välj röststyrning via Fiestable-appen och säg vad du vill göra. Det finns upp till 39 olika kommandon inklusive musikuppspelning, belysning och ett karaokeläge.

Personer som tittar på partybelysning via Fiestable-appen på sina smartphones
Partybelysning via Fiestable

Aktivera partybelysningen i Fiestable-appen på din smartphone så börjar ljudanläggningens belysningseffekter, blinkningar och färgväxlingar att speglas på telefonskärmen i takt med musiken. 

Party King-ikon
Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Styr allt från dansgolvet

Med appen Sony | Music Center kontrollerar du ljudet med hjälp av telefonen. Med Fiestable-appen kan du dessutom kontrollera ljuset och aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning kan du göra ändringar med en enkel handledsrörelse. 

En person som använder appen Sony | Music Center på sin smartphone
Google Play™-logotyp
Sony | Music Center för Android
App Store-logotyp
Sony | Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
Filmer och tv, nu med extra dramatik

Anslut MHC-V82D till din tv och upplev dina favoritfilmer, tv-program och sport på ett helt nytt sätt.

HDMI-logotyp
HDMI™-utgång

Du kan enkelt ansluta systemet till tv:n via HDMI-utgången (ARC). Titta på tv och dvd:er på din vanliga skärm med kraftfullt ljud från MHC-V82D-högtalarna.

Dvd-logotyp
Inbyggd dvd-spelare

Upplev dramat i varje scen med kraftfull volym och ljudtryck som gör att du hamnar i händelsernas centrum. Förvandla vardagsrummet till en biograf och ha episka filmkvällar.

Höj stämningen med extra högtalare

Få kraftfullt ljud genom att ansluta flera hemmaljudanläggningar via Bluetooth®. Anslut upp till 50 kompatibla hemmaljudanläggningar och synkronisera musiken med belysningen.

Logotyper för NFC och Bluetooth®
Smidig strömning med NFC och Bluetooth®

Upprätta en Bluetooth®-anslutning med hjälp av NFC One touch och börja strömma direkt.

LDAC™-logotyp
Bluetooth®-strömning av hög kvalitet med LDAC™

LDAC™ skickar ungefär tre gånger mer data (vid högsta överföringshastighet: 990 kbit/s) än vanligt Bluetooth®-ljud, vilket ger dig en oslagbar trådlös lyssnarupplevelse. 

Anslutning av flera enheter till MHC-V82D
Anslut flera enheter

Med hjälp av Bluetooth®-teknik kan du och dina vänner parkoppla upp till tre smartphones samtidigt med MHC-V82D. På så sätt kan ni lyssna på låtar från alla era musikbibliotek.

MHC-V82D stänktålig panel
Stänktålig kontrollpanel som håller länge

Den övre ytan på MHC-V82D är stänktålig och enkel att rengöra, så att du kan hålla festen igång hela natten även om du spiller ut en drink. Använd Partylås-knappen och inaktivera alla andra knappar under 30 sekunder för att göra rent.

En person som lutar och rullar MHC-V82D för transport
Du transporterar enkelt enheten genom att luta och rulla den

När du vill flytta MHC-V82D greppar du handtaget, lutar enheten och rullar den till önskad plats. Du kan rulla enheten hela vägen till festen på det stabila hjulet.

Specifikationer och funktioner

Ge ännu fler en härlig festupplevelse med 360° LJUD och basljud som hörs på långt håll. Dansa och sjung med i klar sång, med pulserande 360° partybelysning och högtalarbelysning, och turas om att vara DJ med vertikal och horisontell rörelsekontroll eller smartphone-styrning.
  • 360° LJUD och basljud som hörs på långt håll

  • 360° partybelysning och högtalarbelysning

  • Med rörelsekontroll blir användningen rolig och enkel

  • Röststyrning via Fiestable/partybelysning via Fiestable

  • Integrerad dvd-spelare med HDMI-utgång

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger