MHC-V73D

Skapa det ultimata dansgolvet

Känn hur rytmen från dina favoritlåtar fyller hela lokalen med Omnidirectional Party Sound och se hur Omnidirectional Party Light och Speaker Light lyser upp dansgolvet.

STEREOANLÄGGNINGAR

V73D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

MHC-V73D
Bild på V73D Kraftfull ljudanläggning med BLUETOOTH®

Rek. Ca-pris

8 500,00 kr

(VAT)
MHC-V73D-lampor
Belysning
Roliga funktioner
Roliga funktioner
Fiestable
Fiestable
HDMI®
Anslutningar
MHC-V73D Hållbarhet
Hållbarhet
Ge partyt fantastiskt ljud

Dansa och sjung med i dina favoritlåtar när du är i lokalen. Effektiva tweetrar, ett effektivt mellanregister och riktade mellanregisterelement får ditt party att vibrera med ett kraftfullt, pulserande ljud som alla gäster kommer att älska. 

Liveljud
Hör hur den låter live

DSP-tekniken ger en realistisk festivalstämning med samma typ av ljud som på livekonserter. 

DSEE
Återskapar detaljerna i den digitala musiken

Med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) återskapas detaljer till komprimerade musikfiler och ger dig ljud med hög kvalitet som ligger mycket närmare cd-inspelningens originalljud. 

Skapa en oförglömlig stämning 

Lys upp festen från golv till tak med Omnidirectional Party Light och Speaker Light. Skicka ut djupblå, himmelsblå och gröna vågor med flerfärgade strimmor och få en äkta nattklubbskänsla eller utomhusfestivalstämning.

Upplev Omnidirectional Party Light

Titta på videon för att se Omnidirectional Party Light.

Släpp fram popstjärnan inom dig

Med de två mikrofoningångarna kan du och dina gäster ha sångtävlingar till era favoritlåtar. Du kan också skapa rock'n'roll-känsla genom att ansluta en gitarr till en av ingångarna och använda systemet som förstärkare. Välj mellan tre lägen – Clean för tydligt ljud, Overdrive för distat gitarrljud och Bass för basgitarr. När ni har sjungit klart kan mikrofonerna förvaras säkert i mikrofonhållarna.

MHC-V73D_Gesture
Vertikal och horisontell rörelsekontroll

Hoppa över ett spår, växla från flanger till WAH, sätt på karaoke-mikrofonen, justera tonhöjden på mikrofonen och musiken eller höj volymen med en vertikal eller horisontell handrörelse. Med rörelsekontrollerna kan du styra funktionerna i
MHC-V73D på ett snabbt och enkelt sätt så att du kan fokusera på festen.

Spela med i musiken i TAIKO-läget

Lägg till egna trummor med TAIKO-läget och kolla vem som har bäst taktkänsla genom att spela mot dina kompisar i TAIKO-spelläget. 

Låt festen börja med Fiestable

Med den roliga och lättanvända Fiestable-appen kan du styra funktionerna med total kontroll över MHC-V73D. Innan du kan använda Fiestable-appen måste du ladda ned appen Sony | Music Center. Sedan kan du styra över musik, belysning och annat genom att bara trycka på mobilen eller använda röstkommandon.

Xperia5_Fiestable_PartyPlaylist
 Låt dina vänner skapa festspellistan via Fiestable

Alla kan lägga till sina favoritlåtar i din spellista med Fiestable-appen. Med en Wi-Fi®-anslutning kan dina gäster dessutom lägga till låtar som finns sparade på deras smartphones så att festen aldrig behöver ta slut.

Xperia5_Fiestable_KaraokeRanking
Känn dig som en superstjärna med karaoke-rankningen i Fiestable 

Tävla om att bli kungen eller drottningen av karaoke med karaoke-rankningen. Om någon hamnar bland de tio bästa sparas deras namn och låttitel på
topplistan.

Party King-ikon
Bli ett partyproffs

Dela din partystatus på sociala medier med en enda knapptryckning i Fiestable-appen. Höj sedan volymen och bli ett erkänt partyproffs.

Styr allt från dansgolvet

Med Sony | Music Center-appen styr du musik- och ljudinställningarna via telefonen, och med Fiestable-appen kan du ändra ljusets färger och aktivera DJ- och KARAOKE-lägena. Tack vare den intuitiva rörelsekontrollen kan du göra ändringar med en enkel handrörelse. 

Music center
Google Play
Sony | Music Center för Android
App Store
Sony | Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
Filmer och tv, nu med extra dramatik 

Anslut MHC-V73D till din tv och upplev dina favoritfilmer, tv-program och sport på ett helt nytt sätt. 

HDMI®
HDMI™-utgång ger enkel installation

Med HDMI™-utgången (ARC) är det enkelt att ansluta systemet till en tv. Se på tv och film på din vanliga skärm med kraftfullt ljud från MHC-V73D-högtalarna.

DVD
Se på film med den inbyggda dvd-spelaren

Förvandla vardagsrummet till en biograf och bjud in familj och vänner till filmkvällar. Känn dramatiken i scenerna med en mäktig volym och kraftfullt ljudtryck som verkligen sätter dig i händelsernas centrum.

Öka partystämningen med trådlös anslutning

Upplev ett kraftfullt, fylligt ljud och synkroniserad belysning. Med Wireless Party Chain kan du ansluta MHC-V73D till någon av de 50 kompatibla, kraftiga ljudanläggningarna via Bluetooth®,

NFC Bluetooth®
NFC™ One touch för omedelbar anslutning

Med NFC™ och Bluetooth®, slipper du kabelanslutningar och krångliga inställningar. Håll bara den NFC™-aktiverade enheten mot MHC-V73D så upprättas anslutningen snabbt och smidigt och du kan börja strömma hela din musiksamling. Har du inte NFC™? Inga problem,
anslut via Bluetooth® i stället. 

Trådlöst Party
Synkronisera ljudet med trådlösa Party Chain

Anslut upp till 50 kompatibla kraftfulla-ljudanläggningar via Bluetooth®-anslutning, för en kraftfull ljudupplevelse och se på när belysningen synkas med högtalarna. 

Flera enheter
Anslut flera enheter

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones till MHC-V73D samtidigt via Bluetooth®, för att spela upp låtar från alla era musikbibliotek, vilket ger större valmöjlighet. 

Dab-logotyp
Lyssna på mer med DAB+ 

Med den helt DAB+-kompatibla mottagaren kan du ta med dig dina favoritradiokanaler
vart du vill.

Utformad för att klara partystämningen 

MHC-V73D är tålig och byggd för att användas, så du behöver inte oroa dig för om den ska
klara partystämningen. 

MHC-V73D_Gjord för fest
Gjord för feta fester

Det hårda plasthöljet som täcker enhetens alla sidor och de tåliga hörnskydden gör att MHC-V73D håller länge och är enkel att ta med sig till alla fester.

Stänktålig kontrollpanel
som håller länge 

Den övre ytan på MHC-V73D är stänktålig och enkel att rengöra. Det gör att festen kan fortsätta även om du spiller ut en drink. Tryck på Party Lock så inaktiveras alla andra knappar under 30 sekunder så att du kan torka av den.

MHC-V73D_Stänktålig
MHC-V73D_Luta och rulla
Du transporterar enkelt enheten genom att luta och rulla den 

När du vill flytta på MHC-V73D tar du bara tag i det praktiska bärhandtaget och lutar den bakåt. De robusta hjulen gör att du kan rulla högtalaren hela vägen till festen.

Specifikationer och funktioner

Ge ännu fler en härlig festupplevelse med flerriktat partyljud, skapa stämning med pulserande flerriktad party- och högtalarbelysning och höj feststämningen med partyspellistor och karaoke-rankning med Fiestable-appen. Skydd och hjul gör den lättare än någonsin att transportera.
  • Omnidirectional Party Sound

  • Flerriktad partybelysning och högtalarbelysning

  • Party Playlist och Karaoke Ranking i Fiestable

  • Inbyggd dvd-spelare med HDMI™-utgång

  • Med rörelsekontroll blir användningen rolig och enkel

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger