Bilder på XB72 Kraftfull ljudanläggning med EXTRA BASS
Bilder på XB72 Kraftfull ljudanläggning med EXTRA BASS
Bilder på XB72 Kraftfull ljudanläggning med EXTRA BASS
Bilder på XB72 Kraftfull ljudanläggning med EXTRA BASS
Bilder på XB72 Kraftfull ljudanläggning med EXTRA BASS
Bilder på XB72 Kraftfull ljudanläggning med EXTRA BASS
Bilder på XB72 Kraftfull ljudanläggning med EXTRA BASS
Bilder på XB72 Kraftfull ljudanläggning med EXTRA BASS

Funktioner

EXTRA BASS™ höjer trycket i basgångarna

Tryck på EXTRA BASS-knappen för att få seriöst gung i musiken. Det förstärker basgångarna och ger riktigt tung bas. Tryck bara på knappen för att aktivera läget och låt dig svepas med av en rungande basgång.

Vertikal och horisontell inställning

En flexibel dubbelriktad installation ger riktigt bra ljud var du än placerar systemet. Placera det horisontellt om du vill ha klassisk bergsprängarkänsla, och ställ det upprätt om du har ont om utrymme. En inbyggd sensor optimerar ljudbearbetningen så att du får stereoljud vid alla inställningar.

Som att vara på plats i inspelningsstudion

Tryck på LIVE SOUND-knappen för att höra musiken på ett helt nytt sätt – musiken får större spridning tack vare smart vinklade högtalare och DSP-teknik. Väck liv i festen genom en unik tredimensionell ljudupplevelse med festivalkänsla.

Förhöj stämningen med högtalarbelysning och partybelysning via Fiestable

GTK-XB72 har inbyggd flerfärgad LED-linjebelysning på framsidan, sidorna och den övre delen av högtalaren, och ett blinkande stroboskop som förstärker effekten. Aktivera partybelysningen via Fiestable på din smartphone så börjar ljudanläggningens belysningseffekter, blinkningar och färgväxlingar att speglas på telefonskärmen i takt med musiken. Det finns ingen begränsning för hur många smartphones som kan delta, så det blir en unik gemensam upplevelse. 

Anpassa inställningarna med appen Sony | Music Center

Ta kontroll över inställningarna med appen Sony | Music Center. Hämta den till din smartphone och styr musiken trådlöst. Du kan justera ljudinställningar, välja favoritspellistor på telefonen eller en USB-enhet och förbereda nästa låt utan att vara bunden till ljudanläggningen.

Rolig, enkel kontroll med appen Fiestable

Med appen Sony | Music Center kontrollerar du ljudet med hjälp av telefonen. Med Fiestable-appen kan du dessutom kontrollera ljuset och aktivera DJ- och karaokelägena. Tack vare den intuitiva funktionen för rörelsestyrning kan du göra ändringar med en enkel handledsrörelse. 

Med DJ-effekter kan du sätta din egen personliga prägel på låtarna

Höj stämningen med DJ-effekter: flanger är en utpräglad ljudeffekt som påminner om ett dånande stridsflygplan WAH ändrar automatiskt frekvensen för ett filter Isolator plockar fram ett visst frekvensband och PAN får ljudet att flyttas runt mellan högtalarna. Släpp loss kreativiteten med effekterna för sampling och scratching.

Smidig strömning med NFC och Bluetooth®

Med NFC- (Near Field Communication) och Bluetooth-teknik slipper du kablar och krångliga inställningar. Håll den NFC-aktiverade enheten mot ljudanläggningen för att snabbt och smidigt upprätta en anslutning och börja strömma din musiksamling. Har du inte NFC? Inga problem. Det är bara att ansluta via Bluetooth.

USB-port för anslutning, uppspelning och laddning

Via USB-porten ansluter du enkelt ett USB-minne, en smartphone, en surfplatta eller en bärbar dator och spelar upp digitala filer. Du spelar upp dina favoritspellistor utan problem, högtalaren är kompatibel med formaten MP3 och WMA. Och du kan ladda enheten samtidigt.

Utöka ljudanläggningen med Wireless Party Chain via Bluetooth®

Ge ljudanläggningen ännu mer kraft med Wireless Party Chain via Bluetooth®. Anslut flera högtalare trådlöst via Bluetooth® och få ett ännu mäktigare ljud. Aktivera en enhet som Party Host och synkronisera musiken och belysningen så att alla dansar till samma rytm.

Anslut en till högtalare trådlöst och spela upp i stereo

Med Speaker Add-funktionen kan du ansluta två GTK-XB72-enheter trådlöst via Bluetooth. Välj sedan läge. I dubbelläget spelar båda högtalarna upp samma ljud, och i stereoläget spelar en högtalare upp ljudet i höger kanal medan den andra högtalaren spelar upp ljudet i vänster kanal (uppspelning i stereo).

Anslut flera enheter

Du och dina vänner kan parkoppla upp till tre smartphones eller surfplattor samtidigt via Bluetooth. Låturvalet blir så mycket större när ni kan spela upp låtar från alla era musikbibliotek.

Inbyggd mikrofon för handsfreesamtal

När telefonen ringer kan du ta emot samtalet via ljudanläggningen i stället för mobilen. Med den inbyggda mikrofonen kan du vidarekoppla samtal från din smartphone direkt till stereohögtalaren via Bluetooth. Det går att ringa och besvara samtal utan att behöva koppla bort telefonen från ljudanläggningen

Röstanvisningar ger dig koll på läget

Röstanvisningar är en praktisk funktion som ger viktig information. Exempelvis hörs ”Bluetooth pairing” när du parar ihop din smartphone med ljudanläggningen och ”Bluetooth connected” när anslutningen har upprättats. 

Släpp fram popstjärnan inom dig

Sjung med i favoritlåtarna. GTK-XB72 har en mikrofoningång – perfekt på karaokefesten.

Ljudingång

Via ljudingången kan du ansluta bärbara MP3-spelare som inte har Bluetooth®.

Inbyggda handtag för enkel bärbarhet

Ta med högtalaren och festa var du vill. Du flyttar enkelt GTK-XB72 till alla typer av festplatser tack vare dess kompakta, kubiska allt-i-ett-konstruktion och integrerade handtag på båda kortsidorna.

Specifikationer
Kraftfull ljudanläggning i en enda låda som tar dansfesten till nästa nivå. Med EXTRA BASS, LIVE SOUND och tuff LED-belysning (linje- och högtalarbelysning och ett blinkande stroboskop) får du känslan av att vara på ett stort musikevenemang. Med Wireless Party Chain via Bluetooth® kan du lägga till extra högtalare och få ett ännu större ljud.
  • EXTRA BASS™ ger ett djupt och bastungt ljud

  • Vertikal och horisontell inställning

  • Linje- och högtalarbelysningen och det blinkande stroboskopet maxar festen

  • Strömma och styr direkt via din smartphone med appen Sony | Music Center

  • Anslut fler högtalare med Wireless Party Chain via Bluetooth®

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön