GTK-XB72 

Ta festen till nästa nivå

Med ljudanläggningen GTK-XB72 i en enda låda blir det en minnesvärd fest. Det djupa basljudet och högtalarbelysningen får det att kännas som ett stort musikevenemang.

EXTRA BASS™-logotyp
EXTRA BASS™ höjer trycket i basgångarna

Tryck på knappen EXTRA BASS för att få kraft i låga toner. Det fungerar genom att basgångarna förstärks för att skapa ett djupt basljud. Tryck bara på knappen för att aktivera läget och lyssna på den rungande basgången.

Bild av GTK-XB72 i vertikalt och horisontellt läge
Vertikal och horisontell inställning

En flexibel dubbelriktad installation ger riktigt bra ljud var du än placerar systemet. Placera det horisontellt om du vill ha klassisk bergsprängarkänsla, och ställ det upprätt om du har ont om utrymme. En inbyggd sensor optimerar ljudbearbetningen så att du får stereoljud vid alla inställningar.

Diagram över hur LIVE SOUND fungerar
Som att vara på plats i inspelningsstudion

Tryck på LIVE SOUND-knappen för att höra musiken på ett helt nytt sätt – musiken får större spridning tack vare smart vinklade högtalare och DSP-teknik. Väck liv i festen genom en unik tredimensionell ljudupplevelse med festivalkänsla.

Lys upp festen

GTK-XB72 har inbyggd LED-linjebelysning i flera färger framtill, på sidorna och upptill, pulserande högtalarbelysning på enheten samt blinkande stroboskopbelysning för fler effekter. Det perfekta sättet att skapa en nattklubbsliknande stämning.

Närbild av GTK-XB72:s linjebelysning
Linjelampa
Närbild av GTK-XB72:s högtalarbelysning
Högtalarljus
Närbild av GTK-XB72:s stroboskopbelysning
Stroboskopbelysning
Logotyp för Sony | Music Center
Anpassa inställningarna med appen Sony | Music Center

Ta kontroll över inställningarna med appen Sony | Music Center. Hämta den till din smartphone och styr musiken trådlöst. Du kan justera ljudinställningar, välja favoritspellistor på telefonen eller en USB-enhet och förbereda nästa låt utan att vara bunden till ljudanläggningen.

Gör det roliga ännu roligare med appen Fiestable

Med appen Fiestable kan du styra över belysningens färger och aktivera DJ- och karaokelägen med hjälp av en smartphone. Tryck på Partybelysning via Fiestable så speglar telefonens skärm ljudsystemets belysningseffekter och blinkar och byter färg i takt med musiken. Det finns ingen gräns för hur många smartphones som kan anslutas, vilket ger en unik delningsupplevelse. 

Gäster som använder Partybelysning via Fiestable-appen på sina smartphones
Hämta från Google-logotyp
Sony | Music Center för Android
Hämta från App Store-logotyp
Sony | Music Center för iOS
Fiestable för Android
Fiestable för iOS
Utöka ditt ljudsystem 

Ge ljudanläggningen ännu mer kraft med Wireless Party Chain via Bluetooth®. Anslut flera högtalare trådlöst via Bluetooth® och få ett ännu mäktigare ljud. Aktivera en enhet som Party Host och synkronisera musiken och belysningen så att alla dansar till samma rytm.

Logotyper för NFC och Bluetooth®
Smidig strömning med NFC och Bluetooth®

Gå till ljudsystemet på din NFC-aktiverade enhet för en snabb och smidig anslutning och börja strömma musik. Har du inte NFC? Inga problem. Anslut via Bluetooth så är du redo för fest.

USB-ikon
USB-port för anslutning, uppspelning och laddning

Anslut ett USB-minne, en smartphone eller en surfplatta och spela alla dina digitala filer. Den är kompatibel med formaten mp3 och WMA, så att du kan hålla festen igång och ladda enheten på samma gång.

Specifikationer och funktioner

Kraftfull ljudanläggning i en enda låda som tar dansfesten till nästa nivå. Med EXTRA BASS, LIVE SOUND och tuff LED-belysning (linje- och högtalarbelysning och ett blinkande stroboskop) får du känslan av att vara på ett stort musikevenemang. Med Wireless Party Chain via Bluetooth® kan du lägga till extra högtalare och få ett ännu större ljud.
  • EXTRA BASS™ ger ett djupt och bastungt ljud

  • Vertikal och horisontell inställning

  • Linje- och högtalarbelysningen och det blinkande stroboskopet maxar festen

  • Strömma och styr direkt via din smartphone med appen Sony | Music Center

  • Anslut fler högtalare med Wireless Party Chain via Bluetooth®

Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger