Sony BRAVIA® XG95-tv – ett vinnande val
Sony BRAVIA® XG95 Full Array LED-tv
Huvudfunktioner
Storbildskärm, dynamisk sportunderhållning

Se all action i 4K HDR. Med Sony BRAVIA®-tv-apparater får du uppslukande och oförglömliga tv-stunder i storbild!

Foto: Mine Kasapoglu

Ljust och skarpt, även vid banbrytande hastigheter

På vissa skärmar kan sportsändningar bli aningen suddiga, men med vår X-Motion ClarityTM-teknik återges snabba rörelser jämnt och med bra skärpa. Oavsett om det är sista kurvan innan mållinjen eller det avgörande målskott bibehålls ljusstyrkan och detaljerna i varje ögonblick.

SIMULERAD BILD

Alltid med siktet inställt på målet

Upplev levande, naturtrogna färger – även från sidorna – på den här tv:n med vidvinkel. Med vår X-Wide Angle-teknik kan du se de häpnadsväckande nyanserna och tonerna från TRILUMINOSTM-skärmen var du än befinner dig i rummet.

Prisbelönt 4K LED-tv – tillverkad för vinnare
Din biljett till oslagbar realism

Bildprocessorn X1 UltimateTM är vår kraftfullaste tv hittills. Den känner av hundratals föremål på skärmen och förstärker ljusstyrkan, detaljerna och färgerna på ett sätt som ger en otroligt realistisk visning av sportevenemang.

X1 Ultimate
X1 Ultimate

SIMULERAD BILD

Sport på vår XG95 Full Array LED TV med lokal nedtoning 

Många LED-tv-apparater har kantbelysning, dvs. att ljuskällan är en LED-list längst ned på skärmen eller på en av sidorna. Det är bra vid tillverkningen av tunna och prisvärda tv-apparater, men det är inte lika bra vid visning av stora sportögonblick. Ljusa områden är inte så ljusa, och mörka områden blir grå- eller blåaktiga.

Problemet uppstår även när du ser på sport på direktbelysta tv-apparater där LED-listen sitter bakom skärmen i stället för på sidorna och lyser genom skärmen. Vissa sportprogram kan verka ljusare men har också distraherande haloeffekter, d.v.s. ljusringar runt föremål mot mörka bakgrunder, och mindre exakt färgåtergivning i mörka områden. Dessutom är tv:n inte tunn.

Full Array LED
VANLIG EDGE LED
Full Array LED
FULL ARRAY LED

SIMULERAD BILD

Full Array LED med lokal nedtoning visar sport som den är tänkt att ses. Med lysdioder placerade utmed hela skärmen och individuellt kontrollerade zoner i realtid får bilden skarpare svärta och högre ljusstyrka så att de avgörande sporthändelserna blir realistiska och levande när all action utspelar sig framför dig.

*Simulerade bilder.

Upplev sport på ett helt nytt sätt

Låt dig uppslukas av varje vinst med realistiska bilder och matchande ljud. Vackra, detaljrika 4K-bilder i kombination med Sound-from-Picture RealityTM ger en ljud- och bildupplevelse som är lika oförglömlig som den atletiska förmågan på skärmen.

En vinnande kombination av bild och ljud

Acoustic Multi-AudioTM-tekniken lägger till två ljudpositioneringstweetrar till fullbandshögtalarna för att skapa Sound-from-Picture RealityTM. Genom att synkronisera bild och ljud får du en uppslukande tittarupplevelse – med Acoustic Multi-AudioTM förflyttas du till händelsernas centrum, vare sig det är hemmalagets arena eller vid mållinjen på kapplöpningsbanan.

Njut av atmosfären

Med Audio Sport Mode känner du stämningen från arenan hemma i vardagsrummet.

Skapad för framgång

Med sin stilrena och minimalistiska design gör XG95 att du kan fokusera på det viktiga: matchen.

Dra
Fler rekommenderade BRAVIA® OLED-tv-apparater att uppleva all action på spelplanen med.
Den prisbelönta AG9-tv:n

Den här 4K Ultra HD-tv:n kan köpas med en 77 tum stor skärm. Den har vår mest kraftfulla bildprocessor, X1™, med över 8 miljoner självlysande OLED-bildpunkter som kontrolleras individuellt. Den perfekta tv:n för ett sportfan som vill se varje detalj.

Upptäck vårt utbud av BRAVIA®-tv-apparater

Varje tv har noggrant valts ut för att du ska kunna njuta av dina favoritsporter – från 4K LED XG85 till vår 4K OLED AG8.