HT-G700

Surroundljud och kristallklar dialog med biokänsla

3.1-kanalig soundbar med Dolby Atmos®/DTS:X™ kombinerar kraftfullt och intensivt surroundljud med kristallklar dialog, så att du kan låta dig uppslukas helt av dina favoritprogram och filmer.

SOUNDBARER

3.1-kanalig soundbar med Dolby Atmos®/DTS:X™ | HT-G700

HT-G700
Produktbild framifrån av HT-G700 soundbar och trådlös subwoofer

Rek. Ca-pris

4 600,00 kr

(VAT)
Hör ljud från alla håll med upp till 7.1.2-kanaligt surroundljud

Med vår avancerade surroundteknik Vertical Surround Engine upplever du de senaste bioljudformaten som Dolby Atmos®/DTS:X™ från en enda slimmad enhet. De tre fronthögtalarna ger tillsammans med unik signalbearbetning från Sony ett virtuellt surroundljud som verkar komma från alla håll.

Illustration av vertikalt ljud
Ljudet kommer ovanifrån 

Soundbaren ger positionerat ljud i vertikal riktning tack vare vår virtuella surroundteknik, så att du kan få 3D-ljud utan riktade eller takmonterade högtalare. Vertical Surround Engine ger, i likhet med Dolby Atmos och DTS X, dessutom ett mer verklighetstroget, flerdimensionellt ljud även för andra format.

Illustration av surroundljud
Surroundljud utan krångel

Med fronthögtalare och teknik för digitala bearbetning av ljudfält från Sony återges surroundljudet virtuellt från två olika håll. Du behöver inga bakre högtalare och du kan njuta av fylligt bioljud utan skrymmande enheter.

Biokänsla för alla filmer med 7.1.2-ljud

I en modern biosalong finns det högtalare överallt omkring dig, var och en med finjusterat ljud. Tillsammans skapar de ett helt omslutande surroundljud. Tryck på Immersive AE-knappen (Audio Enhancement) så kan HT-G700 skala upp även vanligt stereoljud till 7.1.2-surroundljud – så att du får surroundljud i alla tv-program och filmer.

Centerhögtalare för tydlig dialog

Tack vare en särskild centerhögtalare hörs röster tydligt, oavsett om du lyssnar på snabb dialog i ditt favorit-tv-program eller repliker som viskas fram i en Hollywood-film. Den funkar även bra för musik, som spelas upp med detaljrikt och fylligt ljud.

Fylligt och kraftfullt basljud

En kraftfull trådlös subwoofer ger ett djupare, fylligare basljud – och med enkel trådlös anslutning kan du placera den var du vill.

Välj den perfekta inställningen

En knapp för varje ljudtyp – välj den som passar bäst för det du tittar och lyssnar på. Välj bland lägen som auto, surround, bio, musik, natt och röst, och använd subwooferns volymkontroll för att finjustera tittarupplevelsen.

Cinema-läge
Cinema-läge

Ljudet hörs bakom dig och skapar en uppslukande filmupplevelse.

Musikläge
Musikläge

Lyssna på din favoritmusik med tydligt och fylligt ljud.

Röstläge
Röstläge

Det här läget skräddarsyr ljudinställningarna för att framhäva röster, så att du inte missar ett enda ord. Perfekt både för morgonnyheterna och för säsongsavslutningen!

Nattläge
Nattläge

Tittar du på film på kvällen? Den här funktionen optimerar ljudbalansen så att du hör allt tydligt även med låg volym.

Enkla anslutningar

Anslut en kompatibel tv eller enhet trådlöst via Bluetooth®, eller använd HDMI eARC/ARC-ingången eller den optiska digitala ingången för ljud med full bandbredd.

Bluetooth®-logotyp
Strömma med Bluetooth®-teknik

Strömma musik trådlöst med Bluetooth®-teknik.

Familj i ett vardagsrum med HT-G700
Se till att njuta av kvalitetstiden

Kolla på en film. Kolla igenom en dvd-box. Lyssna på musik. Heja på favoritlaget. Oavsett vad du och familjen gör tillsammans blir det roligare med en soundbar från Sony – kvalitetstid med uppslukande hemmaunderhållning när den är som bäst.

Specifikationer och funktioner

Låt dig uppslukas av tv-program och filmer med kraftfullt, dynamiskt surroundljud. Den här snygga och lättanvända Dolby Atmos®-soundbaren har till och med en särskild centerhögtalare för tydligare dialog.
  • 3.1-kanalig Dolby Atmos/DTS:X och Vertical Surround Engine

  • Med Immersive AE skalas ljudet upp till nära 7.1.2-kanaligt ljud

  • Centerhögtalare för tydligare dialog

  • Trådlös subwoofer för kraftfullt basljud

  • Ljudlägen för ännu bättre filmer och musik

Uteffekt (totalt)
400 W
Förstärkarens kanaler
3.1 kanaler
HUVUDENHETENS MÅTT – ENDAST HÖLJE (B X H X D) 
980 x 64 x 108 mm
Sony arbetar för att erbjuda produkter, tjänster och innehåll som ger användarna förstklassiga upplevelser, men vi strävar även efter att nå vårt mål på noll miljöpåverkan från vår verksamhet Läs mer om Sony och miljön

Recensioner

Vad användarna säger