Enastående underhållning på resande fot

Mängder av filmer väntar på dig. Med SONY PICTURES CORE blir allt du tittar på en exceptionell underhållningsupplevelse.

Titta på aktuella toppfilmer direkt, hemma eller på språng!

XPERIA-smartphonen levereras med filmkrediter så att du kan titta på de senaste filmerna och populära klassikerna hemma eller ute på språng, inklusive 4K HDR- och IMAX® Enhanced-filmer på SONY PICTURES CORE. Lös in 5 filmkrediter till ditt bibliotek och när du använt alla krediter kan du enkelt köpa eller hyra filmer. Du får också 12 månaders tillgång till ett handplockat urval av upp till 100 filmer som du kan titta på så många gånger du vill och som uppdateras regelbundet. 

En 21:9 4K HDR-skärm maximerar tittarupplevelsen

Med en 21:9 4K HDR-skärm uppslukas du av filmen eftersom den fyller hela telefonens skärm.

Två Xperia-smartphones, där den ena visar Spider-Man: No Way Home och den andra är vänd nedåt med en hörlurskabel
Välj bland den största samlingen av IMAX® Enhanced-innehåll på SONY PICTURES CORE

Tillgång till marknadens största IMAX® Enhanced-samling för en förhöjd filmupplevelse, med remastrad bildkvalitet och omslutande ljud från DTS®.

Njut av dina favoritberättelser, -karaktärer och -skapare

SONY PICTURES CORE ger din Xperia-enhet en större värld av underhållning. Få tidig tillgång till utvalda Sony Pictures-lanseringar och klipp från bakom kulisserna, exklusivt bonusinnehåll, den interaktiva tv-serien ”Silent Hill: Ascension” m.m. 

En Xperia-telefon som visar filmen Uncharted, omgiven av utrustning för filminspelning och Nathan Drake
En Xperia-telefon som visar scenen när planet kraschar från White House Down och blå ringar längst upp och ned för ljud
Titta på dina favoritfilmer med uppslukande ljud

Titta på dina favoritfilmer med uppslukande ljud, ute på språng och hemma. SONY PICTURES CORE har stöd för DTS:X™ och Dolby Atmos® för en fantastisk surroundljudupplevelse. Du kan också använda Chromecast för att titta på din tv.

Direkt tillgång till innehållet genom enheter från Sony

Titta direkt i din BRAVIA-tv, Xperia-smartphone eller PlayStation®-konsol med SONY PICTURES CORE. Upptäck också fler bra erbjudanden, innehåll och upplevelser med dina enheter från Sony. 

BRAVIA-tv uppe till vänster och Xperia-telefon nere till höger, på båda visas SPIDER-MAN, med BRAVIA CORE-logotyp till höger

Allt du behöver veta om SONY PICTURES CORE


Lös in upp till 5 filmtitlar (1 filmkredit för 1 titel) från ett urval av minst 300 filmer.

Filmkrediter upphör 12 månader efter att de lagts till i ditt SONY PICTURES CORE-konto, och du kan titta på filmerna som du har löst in fram till 23 februari 2028.

Ta del av 12 månaders streamingpaket som börjar när du registrerar ditt SONY PICTURES CORE-konto.

Tillgängligt innehåll kan komma att ändras.

För att kunna ta del av erbjudandena i den här kampanjen måste du köpa en Xperia-smartphone och registrera dig för SONY PICTURES CORE senast den 23 februari 2026.

Villkor för SONY PICTURES CORE


1. BRAVIA CORE blir SONY PICTURES CORE. Kampanjen som ger åtkomst till SONY PICTURES CORE (”Kampanjen”) är tillgänglig i utvalda länder/regioner i Europa på Sony XPERIA-smartphonemodeller som ingår i kampanjen (”Kvalificerad smartphone”)

2. I köpesumman för en kvalificerad smartphone ingår tillfällig åtkomst till SONY PICTURES CORE-tjänsten i enlighet med villkoren nedan: i) 5 filmkrediter för din kvalificerade smartphone som kan användas på ett urval av minst 300 filmer (en filmkredit räcker för att lösa in en film). Filmkrediterna upphör att gälla 12 månader efter att de lagts till i ditt SONY PICTURES CORE-konto vid registreringen, men du kan titta på filmerna som du har löst in via SONY PICTURES CORE via streamingåtkomst eller hämta innehåll fram till 23 februari 2028, i enlighet med användningsvillkoren för SONY PICTURES CORE. Om du redan har ett befintligt BRAVIA CORE- eller SONY PICTURES CORE-konto registrerat genom en kvalificerad enhet har du åtkomst till och kan lösa in det du är berättigad till antingen via BRAVIA CORE-appen eller SONY PICTURES CORE-appen; och ii) tillfällig åtkomst till streamingpaketinnehållet i 12 månader, via SONY PICTURES CORE-streamingpaket för din kvalificerade smartphone. Streamingpaketsperioden startar fr.o.m. dagen du registrerar ditt SONY PICTURE CORE-konto på din kvalificerade smartphone. I slutet av den tillfälliga streamingpaketsperioden för din kvalificerade smartphone upphör åtkomsten till streamingpaketet att gälla. Avtalet med leverantören av BRAVIA CORE- eller SONY PICTURES CORE-tjänsten gäller för eventuella förnyelser, enligt villkoren för den tjänsten. Du har för närvarande åtkomst till det du är berättigad till via BRAVIA CORE- eller SONY PICTURES CORE-appen.

3. För att utnyttja kampanjen måste du registrera ett konto för SONY PICTURES CORE på din kvalificerade smartphone senast den 23 februari 2026. Om du inte har registrerat dig senast det datumet upphör din åtkomst till SONY PICTURES CORE-tjänsten vid det tillfället. Om du redan har ett BRAVIA CORE- eller SONY PICTURES CORE-konto som skapats via en annan kvalificerad enhet får du åtkomst till kampanjen genom att logga in på ditt befintliga BRAVIA CORE- eller SONY PICTURES CORE-konto på din kvalificerade smartphone. När du skapat ett konto eller loggat in första gången som SONY PICTURES CORE-användare får du en bekräftelse via e-post och filmkrediterna för SONY PICTURES CORE och streamingpaketet som beskrivs ovan läggs automatiskt till på ditt konto. Användningsvillkoren, tjänstevillkoren och sekretesspolicyn för SONY PICTURES CORE gäller för användningen av SONY PICTURES CORE. För att registrera ett SONY PICTURES CORE-konto måste du vara minst 18 år och godkänna användningsvillkoren, tjänstevillkoren och sekretesspolicyn för SONY PICTURES CORE. Om du vill delta i kampanjen måste SONY PICTURES CORE-appversionen på din kvalificerade smartphone vara uppdaterad. Senaste versionen av SONY PICTURES CORE-appen finns på Google Play Store. Du är berättigad till en kupong för den här kampanjen per köp av en kvalificerad smartphone. Om du köper fler än en enhet ber vi dig kontakta kundtjänsten för att få kvalificerade kupongkoder.

4. Det går inte att köpa fler krediter inom kampanjen i nuläget. Tillgängliga filmer kan ändras utan förvarning. Alla titlar finns i bästa möjliga format, inklusive Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX® Enhanced. Tillgång varierar beroende på modell, marknad och film. Utvalda filmer finns i bildförhållandet 21:9. 

5. Du kan streama på upp till 4 kvalificerade enheter per SONY PICTURES CORE-konto samtidigt. SONY PICTURES CORE kanske inte finns eller stöds i alla länder och på alla språk. Sony förbehåller sig rätten att ändra, spärra åtkomsten till och/eller stänga ned BRAVIA CORE- och/eller SONY PICTURES CORE-plattformen när som helst. SONY PICTURES CORE ansvarar inte för nätverksrestriktioner och bandbredd. Nätoperatörers restriktioner och villkor kan gälla. 

6. Sony gör inga återbetalningar och betalar inte ut krediter för delar av perioder, oanvända krediter eller SONY PICTURES CORE-innehåll du inte tittat på. Din åtkomst till SONY PICTURES CORE-tjänsten under kampanjen kan inte överföras eller återbetalas. Filmkrediter har inget kontant värde eller återbetalningsvärde och kan inte säljas eller återförsäljas. 

7. ”SONY” är ett registrerat varumärke som tillhör Sony Group Corporation. “BRAVIA” och “Xperia” är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Sony Group Corporation. Google TV och tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Google Play är ett varumärke som tillhör Google LLC. IMAX® är ett registrerat varumärke som tillhör IMAX Corporation. Övriga produkt- och företagsnamn som nämns här kan vara varumärken som tillhör respektive ägare. Ikoner och bilder är endast för illustrativa syften. Eventuella rättigheter som inte uttryckligen beviljas häri förbehålles. Alla villkor kan ändras utan förvarning.

SPIDER-MAN ACROSS THE SPIDER-VERSE: © 2023 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.

GRAN TURISMO: © 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. and TSG Entertainment II. All Rights Reserved.

THE EQUALIZER 3: © 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Ghostbusters: Afterlife: © 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. and BRON Creative USA, Corp. All Rights Reserved.

Uncharted: © 2023 Columbia Pictures Industries, Inc. and TSG Entertainment II LLC. All Rights Reserved.