Nu blir dina favoritappar ännu bättre

Få ut det bästa av dina favoritappar med en mängd unika underhållningsfunktioner på våra smart tv-apparater.

Med Google Play får du tillgång till mer än 7 000 appar och spel på din tv 

Få en bioupplevelse hemma och titta på filmer som medföljer BRAVIA XR™

Ett stort antal filmer ingår och väntar på dig. Med BRAVIA XR-teknik, Pure Stream™ och IMAX® Enhanced får allt du tittar på suverän bild och uttrycksfull ljudkvalitet.

Ännu mer underhållning i studiokvalitet, som skaparna tänkt sig

Creator Calibrated Mode på BRAVIA XR-tv:n optimerar bildinställningar när du tittar på innehåll på Netflix och BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode optimerar din Netflix-upplevelse ytterligare enligt ljusförhållandena i rummet, vilket gör att du får Netflix-innehåll med spektakulär studiokvalitet, precis som det var tänkt.

Familj på fyra tittar spänt på tv i en röd soffa och äter popcorn
Det är så här filmer ska se ut

Se alla dina favoritfilmer med mer drama och realism på en tv som ger dig en riktig bioupplevelse hemma i soffan.

IMAX Enhanced-logotyp

Vissa 8K-tv-apparater från Sony är IMAX Enhanced-produkter, vilka ger dig färger, kontraster, klarhet och ljud av hög kvalitet. Du kan lita på att du får uppslukande hemunderhållning som maximerar fördelarna med IMAX Enhanced-innehåll.

Logotyper för Dolby Vision/Atmos

Få en bioupplevelse hemma. Dolby Vision™ ger liv åt scenerna för en autentisk tittarupplevelse, och Dolby Atmos™ fyller rummet med ett uppslukande surroundljud.

Underhållningen du älskar. Med hjälp av Google.

Titta på fler än 700 000 filmer och tv-serier på ett och samma ställe. Google TV samlar ditt favoritinnehåll från appar och prenumerationer och organiserar dem. Att söka är enkelt – fråga bara Google. Allt du behöver göra är att säga ”Ok Google, hitta actionfilmer” eller ”Ok Google, visa sci-fi-äventyrsserier” för att söka i alla dina favoritappar.