Mobile ES-serien

En serie kvalitetsprodukter från Sony som konstruerats och finjusterats för suveräna ljud- och bildupplevelser

Byggd för perfektion

Här är de nya högtalarna och bashögtalarna i Mobile ES-serien. Med tredje generationens MRC-membran (Mica Reinforced Cellular) och separerade urtag runtom får din bil en akustik utan motstycke.

Tredje generationens MRC

MRC (Mica Reinforced Cellular) är vårt originalmaterial för högtalarmembran med egenskaper som hög styvhetsgrad, låg vikt och acceptabel intern förlust (låg resonansförvrängning). Materialet har optimerats ytterligare och skapar tillsammans med förbättringar av den mekaniska drivenheten bredare frekvensrespons och ett jämnare och naturligare ljud.

Separerad Notch Edge-surround

Ytterligare en unik teknik är de separerade urtagen runtom som skapar en bättre vertikal symmetri för bashögtalarens amplitud vilket ger mindre förvrängning och ett klarare ljud.

Element med fembalkskonstruktion och dynamisk luftspridning

Konstruktionen med fem stag sprider resonansen medan den inbyggda dynamiska luftspridningen säkerställer en effektiv luftcirkulation som ger jämn kongenomströmning och kylning av talspolen.

Upphängning (spindel) med progressiv höjdjustering

Designen med den akustikoptimerade upphängningen (spindeln) ger bättre effekthantering och luftflöde, med en profil som är utformad för snabbare och exaktare skydd av högtalarkonen.

Fasplugg

Den resonansdämpande faspluggen på bashögtalaren XS-162ES bidrar till optimal frekvensåtergivning ända upp till punkten där tweetrarna tar över. En styv aluminiumspole och dynamisk luftspridning ger ytterligare stöd för högtalarens breda frekvensåtergivning och ger kontrollerad och dynamisk basuppspelning.