Gå vidare till Innehåll
Tv-Apparater

LED-tv-apparater

Upplev en enastående klarhet, levande färger och energieffektivitet med våra LED-tv-apparater med platt skärm. Utforska det fullständiga sortimentet nedan och hitta den perfekta modellen för ditt hem.

Piffa upp ditt tittande med en LED-tv

Alla modeller i vårt LED-tv-utbud har både form och funktion och ger en spännande upplevelse. Med vår mest avancerade inbyggda teknik – som Motionflow XR, X-Reality PRO och ClearAudio+ – får du klarare bilder, fylligare ljud och elegant design.

3D-LED-tv från Sony
Klar bild med LED-tv från Sony

Imponerande detaljrikedom

Briljant LED-teknik från Sony. Vita dioder bakom skärmen på våra bästa LED-tv-apparater framhäver alla små detaljer. Dina favoritfilmer och -program får ett helt nytt utseende med en förbättrad bildkvalitet som förhöjer varje scen.

Skarpare, jämnare och mer naturliga bilder

Suverän bildkvalitet med våra LED-tv-apparater. Utvalda modeller i vårt utbud har 4K-teknik, som ger skarp och klar bild. Bilderna praktiskt taget kliver ut ur skärmen med en 3D-LED-tv, och Motionflow XR ger jämn bild i de snabbaste actionsekvenser.

Skarpa bilder på en smart LED-tv från Sony
LED-tv med klart ljud

Ljud som levererar

Våra bästa LED-tv-apparater har både bildkvalitet och bra ljud. Höga, mellanhöga och låga toner balanseras automatiskt med ClearAudio+, och utvalda modeller har även inbyggda subwoofrar och Magnetic Fluid-högtalare.

Ta vara på kraften på webben

Förvandla vardagsrummet till ett multimediecenter med våra smarta LED-tv-apparater. Prata med vänner via Skype™, titta på foton på din smartphone, surfa på nätet eller twittra om en ny favoritfilm. Strömma innehåll från webben och få skarpa bilder.

Innehållsdelning med smarta LED-tv-apparater från Sony
Futuristisk design på de bästa LED-tv-apparaterna från Sony

Form och kvalitet

Våra LED-tv-apparater har innovativ design. Den unika wedgeformen sparar utrymme och ökar högtalarkapaciteten De som vill ha en mer uppslukande upplevelse kan prova någon av våra kurvade 3D-LED-tv-apparater och få bättre visning.