Ta heldagslyssningen till nya nivåer med WH-CH720N-hörlurarna 

Dina nya WH-CH720N-hörlurar är både lätta och bekväma så att du kan lyssna hela dagen utan brus. Läs vidare och få reda på hur du kommer igång fort, lär dig om nyckelfunktioner och optimerar hörlurarna för en äkta personlig ljudupplevelse.

Upptäck vad du kan göra med dina nya hörlurar


Komma igång
Använda hörlurarna för första gången

Första gången du slår på hörlurarna går de automatiskt över till parkopplingsläge. Det finns tre sätt att parkoppla WH-CH720N med din enhet.

Logotypen för Google Fast Pair
Googles Fast Pair

Sätt hörlurarna i parkopplingsläge nära din Android-telefon så ansluts de via en knapptryckning med hjälp av Fast Pair. 

Logotypen för Swift Pair
Swift Pair

Ett popup-fönster visas på Windows 11- eller Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs.

Närbild på en svart öronkåpa som visar var knappkontrollerna sitter
Manuell parkoppling

Håll in strömknappen i fem sekunder. Indikatorn blinkar två gånger och du hör röstassistenten säga ”pairing” (parkopplar).


Bild av blå WH-CH720N-hörlurar på ett bord med en smartphone, ett anteckningsblock och en kaffemugg samt Headphones Connect-logotypen uppe till höger
Få ut mesta möjliga av
WH-CH720N med Sony | Headphones Connect-appen

Hämta Sony | Headphones Connect-appen för att justera inställningar som flerpunktsanslutning, omgivningsljud och mycket mer. Många av de inställningar vi nämnt på den här sidan kan du anpassa via appen.

För åtkomst till alla funktioner som är tillgängliga i appen behöver du logga in eller skapa ett konto.

Flerpunktsanslutning

Anslut dina hörlurar till två Bluetooth®-enheter samtidigt så att du kan vänta på ett inkommande samtal på en enhet samtidigt som du lyssnar på musik på den andra. 

Ljudfunktioner
Adaptiv ljudreglering 

Med adaptiv ljudreglering kan Headphones Connect-appen upptäcka vad som händer runt omkring dig och justera inställningarna för brusreducering eller omgivningsljud åt dig.

Två skärmbilder från Headphones Connect-appen som visar inställningarna för Adaptive Sound Control
Starta och justera adaptiv ljudreglering

Öppna Headphones Connect-appen och slå på funktionen för att använda standardläget för detektering. 

Om du vill anpassa funktionen ytterligare kan du justera inställningarna för brusreducering eller extern ljuddetektering i appen.

Två bilder av Headphones Connect-appen som visar inställningar för ”Optimise switch suited for you” och inloggningsmeddelandet
Optimera växlandet

Denna funktion lär in hur du använder hörlurarna med Adaptive Sound Control och växlar inställningar vid precis rätt tillfälle.

Aktivera bara inställningen och följ skärmanvisningarna för att logga in på ditt konto på Headphones Connect-appen.

Händelsebaserade inställningar

Headphones Connect-appen känner av vad som händer runt omkring dig och vad du gör. Sedan justeras inställningar som brusreducering och omgivningsljudets nivå automatiskt. Om du springer kanske omgivningsljudnivån ökar, för att sedan gå ned när du sitter på ett kafé.


Två skärmbilder från avsnittet Adaptive Sound Control i Headphones Connect-appen som visar hur du aktiverar ”Detection of Actions” och ändrar omgivningsljudnivå
Komma igång med händelsebaserade inställningar

I Headphones Connect-appens Adaptive Sound Control-inställning aktiverar du ”Detection of Actions” för att börja med standardinställningarna för detektering.

Du kan använda standardinställningarna eller ändra dem som du vill genom att t.ex. höja omgivningsljudet när du promenerar för att höra världen runt omkring dig.Brusreducering och röstfokus

Stäng ute världen och hör bara det du vill höra – från ingenting alls till bara röster.

Justera brusreduceringen

Missa inte dina favoritljud, oavsett var du befinner dig. Adaptive Sound Control kan minska externt brus samtidigt som röster släpps igenom så att du inte missar viktiga meddelanden till exempel när du pendlar till jobbet.

Två skärmbilder från avsnittet Adaptive Sound Control i Headphones Connect-appen som visar hur du aktiverar ”Detection of Actions” och justerar brusreduceringsnivåer
Förinställningar för omgivningsljud

Genom att höja nivån för omgivningsljud med de 20 förinställningarna i appen hör du omgivningsljud på ett mer naturligt sätt, till och med när du har hörlurarna på dig. Flytta helt enkelt reglaget på inställningarna för omgivningsljud.

Fokus på röst

Du kan även använda röstfokus för att förstärka röster och dämpa brus när du pratar, utan att ta av dig hörlurarna. Gör det enkelt genom att markera rutan för röstfokus.

Vindbrusreducering 

Hörlurarna har även en vindbrusreducerande struktur som automatiskt minskar vindbrus när du pratar i telefon och när du spelar musik i läget för brusreducering/omgivningsljud.

Ändra inställningarna beroende på plats

Ställ in att hörlurarna ska ändra inställningar efter dina önskemål för olika platser som du besöker ofta.


Ljudkvalitet

Finjustera inställningarna för din equalizer och justera streamings- och uppskalningsinställningarna för en bättre lyssnarupplevelse som passar dig.

Få precis rätt ljud

Hitta det ljud som är perfekt för dig och för allt du lyssnar på med en equalizer, högkvalitativa Bluetooth®-inställningar och uppskalat ljud med DSEE. I Sony | Headphones Connect-appen går du till [Sound] för att få åtkomst till och justera funktionerna.

Kristallklart samtalsljud

Se till att du hör och hörs tydligt med exakt röstupptagningsteknik och vindbrusreducering.

Diagram av svarta WH-CH720N-hörlurar runt en mans huvud med den framåtriktade mikrofonen och samtalsmikrofonen markerade

[1] Framåtriktad mikrofon
[2] Samtalsmikrofon

Så optimeras samtalskvaliteten

Den exakta röstupptagningstekniken utnyttjar två strålformande mikrofoner som riktas mot munnen och fångar upp rösten med klarhet och precision.

När du pratar i telefon minimeras vindbrus med den vindbrusreducerande strukturen så att samtalen blir tydligare, till och med utomhus i stark blåst.

Upptäck ljud från alla riktningar

Ta reda på hur du kan testa en helt ny ljudupplevelse med det revolutionerande 360 Reality Audio.

Låt dig omslutas av ljudet med 360 Reality Audio

360 Reality Audio är en omslutande musikupplevelse som gör att dina WH-CH720N-hörlurar skapar ett sfäriskt 360-graders ljudfält – för musik som kommer från alla håll. Gå till Sony | Headphones Connect-appen för att komma igång.

Lyssna på 360 Reality Audio

Kom igång med 360 Reality Audio och ta reda på hur du streamar 360 Reality Audio-låtar i din telefon.

Praktiska funktioner

Lär dig om röstassistenten och snabbladdning.

Röstassistent

Ta reda på hur du använder röstassistenten med dina WH-CH720N-hörlurar. Det är lika enkelt som att fråga ”Hey Google, hur är vädret idag?” för att ta reda på om du behöver ta på dig en tjockare jacka.


Två skärmbilder från Headphones Connect-appen som visar hur du aktiverar röstassistenten från systemfliken och väljer vilken röstassistent du vill använda
Ställa in röstassistenten

Öppna appen Headphones Connect och aktivera din röstassistent via fliken System. Välj sedan den röstassistent du brukar använda (Google, Alexa eller Siri) för att komma igång.

Snabbladdning

Ström hela dagen och snabb laddning.

Bild av svarta WH-CH720N-hörlurar på en bänk med en nyckel, väska och kaffemugg
Hur snabbt kan jag ladda?

Om du har bråttom kan du dra nytta av snabbladdningsfunktionen. Genom att snabbladda i tre minuter får du upp till en timmes uppspelning.

Skötsel och support efter köp
Rengöra hörlurarna

Ta reda på hur du håller dina WH-CH720N-hörlurar rena på rätt sätt, utan att skada dem. 


Bild av vita WH-CH720N-hörlurar på en säng med smink, smycken och en necessär
Håll hörlurarna rena

När headsetets utsida är smutsig rengör du den med en mjuk, torr trasa. Om headsetet är mycket smutsigt blöter du en trasa i utspätt neutralt rengöringsmedel och vrider ur trasan ordentligt innan du rengör headsetet. Undvik att använda lösningsmedel som thinner, bensen eller alkohol eftersom de kan skada headsetets yta eller orsaka andra skador.

Uppdateringar av inbyggd programvara

Håll dina hörlurar uppdaterade med de senaste versionerna av inbyggd programvara.

Här hittar du senaste uppdateringen av inbyggd programvara

När du använder Sony | Headphones Connect-appen meddelas du när det finns en ny uppdatering att hämta.

Se till att ha den senaste uppdateringen av den inbyggda programvaran på dina hörlurar så att felkorrigeringar och förbättringar används.

Om du inte redan har hämtat Headphones Connect-appen kan du göra det via länkarna och QR-koderna nedan.

Skärmbild från Headphones Connect-appen som visar var du hittar uppdateringar av inbyggd programvara

Vanliga frågor

Har du en fråga du vill ha svar på? Titta här först och läs vanliga frågor från andra användare av WH-CH720N-hörlurarna.

Illustrerad logotyp av papper och penna
Hjälpguide

Ta reda på allt du behöver veta om WH-CH720N.

Illustrerad logotyp med en person som bär hörlurar
Support och nyheter

Få information om den senaste uppdateringen av inbyggd programvara, nyheter och notifikationer.