Njut av musiken till fullo med
WF-C700N

De här brusreducerande True Wireless-öronsnäckorna är inte bara extremt lätta och vattentåliga enligt IPX4-klassificeringen, de skalar också upp din musik så att du kan drömma dig bort utan begränsningar. Använd den här guiden för att komma igång och få instruktioner om olika funktioner, skötsel och support.

Upptäck vad du kan göra med dina nya hörsnäckor.
Komma igång
Använda hörlurarna för första gången

Första gången du slår på hörlurarna går de automatiskt över till parkopplingsläge. Det finns tre sätt att parkoppla WF-C700N med din enhet.

fast pair
Googles Fast Pair

Sätt hörlurarna i parkopplingsläge nära din Android-telefon så ansluts de via en knapptryckning med hjälp av Fast Pair. 

swift pair
Swift Pair

Ett popup-fönster visas på Windows 11- eller Windows 10-enheter i närheten när parkopplingsläget väljs.

manuell parkoppling
Manuell parkoppling

Håll knappen på fodralets baksida intryckt i 5–7 sekunder medan fodralet är öppet och öronsnäckorna sitter i laddningsfodralet. Indikatorn blinkar blått flera gånger.

headphones connect
Få ut mesta möjliga av
WF-C700N med Sony | Headphones Connect-appen

Hämta Sony | Headphones Connect-appen för att justera inställningar som flerpunktsanslutning*, omgivningsljud och mycket mer. Många av de inställningar vi nämnt på den här sidan kan du anpassa via appen. För åtkomst till alla funktioner som är tillgängliga i appen behöver du logga in eller skapa ett konto.

* En uppdatering av inbyggd programvara krävs. Tillgängliggörs sommaren 2023.

Enkla knappfunktioner

Växla mellan inställningar som brusreducering och Ambient Sound Mode med en knapptryckning. Spela upp, pausa, reglera volymen och mycket mer.

enkel knapp
Vad gör respektive knapp?

Med vänstra knappen på WF-C700N kan du växla mellan brusreducering och Ambient Sound Mode med en tryckning. Med högra knappen kan du spela upp, pausa eller hoppa över låtar.

Du kan använda båda knapparna för enkel åtkomst till din smartphones röstassistent och ta emot handsfreesamtal.

Du kan också reglera volymen genom att trycka på höger knapp 4 gånger eller mer för att höja den, eller trycka på vänster knapp 4 gånger eller mer för att sänka den. För att volymreglaget ska fungera kan det krävas uppdateringar av inbyggd programvara framöver.*

*Tillgängliggörs sommaren 2023

Flerpunktsanslutning

Anslut dina hörlurar till två Bluetooth®-enheter samtidigt så att du kan vänta på ett inkommande samtal på en enhet samtidigt som du lyssnar på musik på den andra.

Obs! För funktionen krävs en uppdatering av den inbyggda programvaran som släpps under sommaren 2023. Du kan uppdatera programvaran via Headphones Connect-appen.

Ljudfunktioner
Adaptiv ljudreglering 

Adaptive Sound Control är en smart funktion som känner av vad som händer runt omkring dig och justerar inställningarna för brusreducering och omgivande ljud så att du får en perfekt lyssnarupplevelse.

adaptive sound control
Starta och justera adaptiv ljudreglering

Öppna Headphones Connect-appen och slå på funktionen för att använda standardläget för detektering.

Om du vill anpassa funktionen ytterligare kan du justera inställningarna för brusreducering eller extern ljuddetektering i appen.

optimera
Optimera växlandet

Denna funktion lär in hur du använder hörlurarna med Adaptive Sound Control och växlar inställningar vid precis rätt tillfälle.

Aktivera bara inställningen och följ skärmanvisningarna för att logga in på ditt konto på Headphones Connect-appen.

Händelsebaserade inställningar

Headphones Connect-appen känner av vad som händer runt omkring dig och vad du gör. Sedan justeras inställningar som brusreducering och omgivningsljudets nivå automatiskt. Om du springer kanske omgivningsljudnivån ökar, för att sedan gå ned när du sitter på ett kafé.

händelsebaserade
Komma igång med händelsebaserade inställningar

I Headphones Connect-appen på fliken Status, väljer du högerpilen bredvid Adaptive Sound Control.

Slå på Adaptive Sound Control om den inte redan är på, klicka på kugghjulet bredvid ”Detection of Actions”. Då visas standardinställningarna för respektive handling: sitta, gå, springa och transport.

Du kan använda standardinställningarna eller ändra dem som du vill genom att t.ex. höja omgivningsljudet när du promenerar för att höra världen runt omkring dig.

Brusreducering och röstfokus

Stäng ute världen och hör bara det du vill höra – från ingenting alls till bara röster.

Justera brusreduceringen

Missa inte dina favoritljud, oavsett var du befinner dig. Adaptive Sound Control kan minska externt brus samtidigt som röster släpps igenom så att du inte missar viktiga meddelanden till exempel när du pendlar till jobbet.

brusreducering
Förinställningar för omgivningsljud

Genom att höja nivån för omgivningsljud med de 20 förinställningarna i appen hör du omgivningsljud på ett mer naturligt sätt, till och med när du har hörlurarna på dig. Flytta helt enkelt reglaget på inställningarna för omgivningsljud.

Fokus på röst

Du kan även använda röstfokus för att förstärka röster och dämpa brus när du pratar, utan att ta av dig hörlurarna. Gör det enkelt genom att markera kryssrutan för röstfokus.

Ändra inställningarna beroende på plats

Ställ in att hörlurarna ska ändra inställningar efter dina önskemål för olika platser som du besöker ofta.

Ljudkvalitet

Finjustera dina equalizer-inställningar och justera streaming- och uppskalningsinställningarna för en bättre lyssnarupplevelse som passar dig.

Få precis rätt ljud

Hitta det ljud som är perfekt för dig och för allt du lyssnar på med en equalizer, högkvalitativa Bluetooth®-inställningar och uppskalat ljud med DSEE. I Sony | Headphones Connect-appen går du till [Sound] för att få åtkomst till och justera funktionerna.

Tydliga samtal

Tillförlitliga samtal var du än befinner dig med handsfree och funktioner för vindbrusreducering.

tydligt samtal
Så optimeras samtalskvaliteten

Samtalen flyter på med enkla handsfreefunktioner. Med en högkvalitativ inbyggd mikrofon blir ljudet nu tydligare än någonsin. Du behöver inte ens ta ut mobilen ur fickan.

När du pratar i telefonen minimeras vindbrus genom en nätstruktur runt mikrofonen, så att du enkelt hörs tydligt även när du är utomhus.

Upptäck ljud från alla riktningar

Ta reda på hur du kan testa en helt ny ljudupplevelse med det revolutionerande 360 Reality Audio.

360 Reality Audio-certifierade hörlurar

360 Reality Audio är en omslutande musikupplevelse som gör att dina WF-C700N-hörlurar skapar ett sfäriskt 360-graders ljudfält – för musik som kommer från alla håll. Gå till Sony | Headphones Connect-appen för att komma igång.

Lyssna på 360 Reality Audio

Kom igång med 360 Reality Audio och ta reda på hur du streamar 360 Reality Audio-låtar i din telefon.

Praktiska funktioner

Läs om hur röstassistenten, snabbladdning och funktioner med en enda öronsnäcka fungerar.

Röstassistent

Ta reda på hur du använder röstassistenten med dina WF-C700N-hörlurar. Det är lika enkelt som att fråga ”Hey Google, hur är vädret idag?” för att ta reda på om du behöver ta på dig en tjockare jacka.

röstassistent
Så här använder du röstassistenten

Håll knappen på den högra öronsnäckan intryckt för att starta röstassistenten. Det aktiverar Google Assistent (Android) eller Siri (iPhone) så att du får hjälp utan att stänga av musiken.

Snabbladdning

Ström hela dagen och snabb laddning.

snabbladdning
Hur snabbt kan jag ladda?

Få upp till 15 timmars* lyssning tack vare det smidiga laddningsfodralet – få 7,5 timmar från öronsnäckorna och ytterligare 7,5 timmar från laddningsfodralet.

Om du har bråttom ger en 10 minuters snabbladdning upp till 60 minuters speltid.

* Med brusreducering på   

En öronsnäcka

Perfekt för multitasking.

en öronsnäcka
Lyssna på musik medan du pratar

Om du vill lyssna på musik samtidigt som du pratar tar du helt enkelt ut en öronsnäcka från laddningsfodralet och använder den som vanligt.

Skötsel och support efter köp
Rengöra hörlurarna

Ta reda på hur du håller dina WF-C700N-hörlurar rena på rätt sätt, utan att skada dem.

rengöring
Hålla öronkuddarna rena

Rengör öronsnäckorna ofta för att hålla dem i optimalt skick. Om headsetets utsida eller laddningsfodralet är smutsigt torkar du rent med en mjuk, torr trasa.

Om headsetet är mycket smutsigt blöter du en trasa i utspätt neutralt rengöringsmedel och vrider ur trasan ordentligt innan du rengör headsetet. Undvik att använda lösningsmedel som thinner, bensen eller alkohol eftersom de kan skada headsetets yta eller orsaka andra skador. 

Uppdateringar av inbyggd programvara

Håll dina hörlurar uppdaterade med de senaste versionerna av inbyggd programvara.

Här hittar du senaste uppdateringen av inbyggd programvara

När du använder Sony | Headphones Connect-appen meddelas du när det finns en ny uppdatering att hämta.

Se till att ha den senaste uppdateringen av den inbyggda programvaran på dina hörlurar så att felkorrigeringar och förbättringar används.

Om du inte redan har hämtat Headphones Connect-appen kan du göra det via länkarna och QR-koderna nedan.

uppdateringar av inbyggd programvara

Vanliga frågor

Har du en fråga du vill ha svar på? Titta här först och läs vanliga frågor från andra användare av WF-C700N-öronsnäckorna.

hjälpguide
Hjälpguide

Ta reda på allt du behöver veta om WF-C700N.

support och nyheter
Support och nyheter

Få information om den senaste uppdateringen av inbyggd programvara, nyheter och notifikationer.