KLOCKRADIO

Produktrecensioner

Rek. Ca-pris

400,00 kr

(VAT)
12

4.0 baserat på 12 kundrecensioner

5
5
0
1
1
Positiv recension som var till mest hjälp
0

Funktionell klockradio

ICF-C1 2015-05-13 av WonTonDude

Hade letat efter en klockradio som kunde projicera tiden i taket eller på väggen och var liten och den här klockan hade just dessa kriterier. Dessutom var det ett plus att den hade naturljud som alarmfunktion vilket jag ser som en klar fördel. Jag är överhuvudtaget nöjd men det finns 3 saker som jag tycker är lite negativt: 1. Jag blev positivt överraskad av att klockan ställde in tid och datum själv, men eftersom jag också innehar ett atomur som visar exakt tid så var det en liten miss att klockradion ställde in sig på en tid som var 48 sekunder för sen. Man kan dock ställa tiden för hand och då funkar det utmärkt. 2. Projiceringsfunktionen stänger automatiskt av sig efter 16 timmar, något som min tidigare klockradio inte gjorde. Kanske inte en så sto grej men det betyder i alla fall att jag varje dygn måste sätta på den igen. 3. Ljudet är aningen burkigt och eftersom jag är van vid att Sony producerar mycket bra ljudprodukter blev jag aningen besviken på det, men, vad kan man begära, det är en klockradio...

Taget från elgiganten.se

0

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

STOR VARNING!!!! En riktig skitkvalité

ICF-C1 2018-03-31 av Dr Jones

Denna klockradio köpte jag för 2,5 år sen. Den slutade fungera efter 11 månader och byttes mot ny. Den nya har nu slutat att fungera efter 16 månader. En riktig skitkvalité. Min gamla klockradio fungerar ännu efter 20 år!

Taget från elgiganten.se

0

0

12 Kundrecensioner

0

STOR VARNING!!!! En riktig skitkvalité

ICF-C1 2018-03-31 av Dr Jones

Denna klockradio köpte jag för 2,5 år sen. Den slutade fungera efter 11 månader och byttes mot ny. Den nya har nu slutat att fungera efter 16 månader. En riktig skitkvalité. Min gamla klockradio fungerar ännu efter 20 år!

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bra klockradio med tydliga siffor

ICF-C1 2018-03-20 av Trialer

Ett ganska högt pris men prisvärd. Den har allt jag vill ha av en klockradio med projektor. Larmen använder jag inte ej heller AM. Tydliga siffror både på display och projektor. Lätthanterlig. Ljudet är helt ok för att vara en klockradio. Jag har köpt billigare förut men de har varit dåliga.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Irriterande ljud när man ställer alarmet

ICF-C1 2017-03-06 av matli

På det stora hela har den många vettiga funktioner. Men tyvärr finns det en riktig showstopper, och det är att när man ställer om alarmtiden så har den en massa oväsen för sig. Varje gång man passerar 12 eller :00 så piper den till, och när man är klar så avslutas det hela med ett högljutt pip.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Supernöjd

ICF-C1 2017-01-03 av Barbro Kristina

En julklapp till mig själv. Jättenöjd! Fint ljud och många bra finesser.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Trevlig julklapp till mig själv

ICF-C1 2016-12-26 av Nalloe

Bra ljud och mottagning. Tiilgängligt med tiden projicerad i taket.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Jättenöjd

ICF-C1 2016-11-19 av Spira

Har haft den i ca en månad nu och tycker den är super bra det bästa är dessa naturljud man kan somna till

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Helt ok

ICF-C1 2016-10-19 av hv73

Fungerar bra, men larmljudet på radion är lite för lågt för mig

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Finessrik och snygg klockradio

ICF-C1 2016-01-10 av Olaf7366

Utmärkt apparat i sovrummet. Visar alltid rätt tid oavsett sommartidsregler. Bra känslighet dvs klarar bra mottagning även på låga frekvenser på FM-bandet.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Bättre väckarklocka får man leta länge efter!

ICF-C1 2015-07-21 av Piidermaan

Skönt att kunna vakna till lite mysiga naturljud istället för ilskna pip eller tjutande. Radioväckning också trevligt om man är på det humöret. Justerbar ljusstyrka på skärmen ett stort plus, skönt att kunna se tiden tydligt i dagsljus men möjligheten att justera ner ljusstyrkan på natten gör att man slipper "lampeffekten" som digitala siffor kan ha.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Funktionell klockradio

ICF-C1 2015-05-13 av WonTonDude

Hade letat efter en klockradio som kunde projicera tiden i taket eller på väggen och var liten och den här klockan hade just dessa kriterier. Dessutom var det ett plus att den hade naturljud som alarmfunktion vilket jag ser som en klar fördel. Jag är överhuvudtaget nöjd men det finns 3 saker som jag tycker är lite negativt: 1. Jag blev positivt överraskad av att klockan ställde in tid och datum själv, men eftersom jag också innehar ett atomur som visar exakt tid så var det en liten miss att klockradion ställde in sig på en tid som var 48 sekunder för sen. Man kan dock ställa tiden för hand och då funkar det utmärkt. 2. Projiceringsfunktionen stänger automatiskt av sig efter 16 timmar, något som min tidigare klockradio inte gjorde. Kanske inte en så sto grej men det betyder i alla fall att jag varje dygn måste sätta på den igen. 3. Ljudet är aningen burkigt och eftersom jag är van vid att Sony producerar mycket bra ljudprodukter blev jag aningen besviken på det, men, vad kan man begära, det är en klockradio...

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Fungerar som tänkt..

ICF-C1 2015-01-02

Notering till tjejen i Växjö. Rotering av projektion måste göras med en knapp på baksidan.

Taget från elgiganten.se

0

0

0

Snygg och praktisk

ICF-C1 2014-11-16 av EmmaVäxjö

En stilren mkt fin klockradio. Ett stort minus dock för att man ej kan snurra på siffrorna i taket.

Taget från elgiganten.se

0

0