Rek. Ca-pris

30 000,00 kr

(VAT)
12

4.3 baserat på 12 kundrecensioner

6
4
1
1
0
Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

Positiv recension som var till mest hjälp
0

Jättebra tekniskt men inte lika bra mjukvara

ILCE-7RM3 2018-10-29 av MovieMania

Fantastisk kamera på alla sätt det är därför lättare att ta upp de som borde varit självklara och fixade. Vitbalansen vid undervattensfilmning är inte tillräckligt bra. En annan stor miss är att PlayMemories appar inte stöds då de innehöll Time lapse som är väldigt populärt idag. Den inbyggda S&Q stöder ju endast 1080P och det är inte ok.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

Kritisk recension som var till mest hjälp
0

Rejäl uppgradering från föregångaren

ILCE-7RM3 2018-01-14 av Torda

Det är en mycket bra kamera och det mesta är ordentligt förbättrat mot den tidigare varianten A7rII. Snabbare autofokus, snabbare hantering, bättre taktil känsla i knappar och reglage, mycket bättre batteritid och flera nya funktioner är tillagda i kameran. Ögon-AF är verkligen förbättrat och nu går det ganska bra att följa ett ansikte, även i lite mindre avbildningsskala. Allt detta gällande autofokus gäller när man kör på största bländare, för när man bländar ner så blir den successivt sämre och redan vid bländare 5,6 så har den tappat väldigt mycket av sin prestanda och när jag fotar i studion så vill jag blända ner ordentligt och vid exempelvis bländare 11 så är kameran inte alls kapabel att hålla fokus, utan jagar fram och tillbaka. Detta handikappar kameran oerhört och för mig drar det ner helhetsintrycket väldigt mycket.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Mellan

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

12 Kundrecensioner

0

Fantastiska funktioner

ILCE-7RM3 2019-04-14 av Tokope

Köpte den för 2 v seden. Vill pröva nytt kamera. Och har inte ångrat.

Bildkvalitet

Bra

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk bildkvalitet

ILCE-7RM3 2019-04-13 av 123FB

Grym kamera på alla sätt, film funkar ju lika bra. toppen!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Jättebra tekniskt men inte lika bra mjukvara

ILCE-7RM3 2018-10-29 av MovieMania

Fantastisk kamera på alla sätt det är därför lättare att ta upp de som borde varit självklara och fixade. Vitbalansen vid undervattensfilmning är inte tillräckligt bra. En annan stor miss är att PlayMemories appar inte stöds då de innehöll Time lapse som är väldigt populärt idag. Den inbyggda S&Q stöder ju endast 1080P och det är inte ok.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

1

0

0

Exceptionell bildkvalitet

ILCE-7RM3 2018-04-18 av Mangemannen

Om man önskar exceptionell bildkvalitet från en nätt kamera och är beredd att betala för det så är det svårt att tänka sig ett bättre val. 42 milj högkvalitativa pixlar och användbara bilder på 100 000 ISO! Autofokusen är rejält uppgraderad jämfört med a7r2 och i runda slängar av dslr-klass. Av rent fysiska skäl kommer de flesta objektiven till detta system att vara stora. Dessutom är majoriteten av objektiven kostsamma. Å andra sidan kan man med adapter använda ”alla” sina gamla gluggar med mer eller mindre bevarad funktionalitet. Inklusive bildstabilisering i huset för alla objektiv! Fuji xt-1 ger vackrare jpg direkt ut kameran tycker jag. Sony känns, liksom Nikon (D70, D100, D200, D2x, D800) mer som en raw-kamera för mig personligen. Har dock inte använt sonyn mer än en dryg vecka. Med lite batch-inställningar i LIGHTROOM torde det vara lätt ordnat. Det finns ”hur mycket info som helst” i sonyns raw-filer, i både skuggor och högdagrar. Skönt att slippa slamret och vibrationerna av en spegel (och vb även av den mekaniska slutaren) när man vill vara diskret eller plåtar på stativ kring 1/30-2 s. Pga att ridåslutaren är öppen när man byter objektiv är sensorn benägen att dra åt sig damm. Så är det väl med alla spegellösa systemkameror? Jag vet inte varför man har gjort det valet. Kanske för att slutaren är känsligare för beröring än sensorn? Sammantaget en superkamera med matchande prislapp...

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Över all förväntan!

ILCE-7RM3 2018-03-11 av TOKI

Fantastik produkt på alla sätt, rekommenderas starkt!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Kanon

ILCE-7RM3 2018-02-25 av rordoc

Har testat kameran nu och är verkligen nöjd med bild kvaliten

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Utmärkt

Enkel att använda

Utmärkt

0

0

0

Mycket bättre batteritid och autofokus

ILCE-7RM3 2018-02-25 av AliceSusanne

Efter att testat A7R ii som jag inte var helt nöjd med så kände jag direkt att A7R iii hade förbättrat viktiga funktioner. Batteritiden har förlängts minst till det dubbla samt en autofokus som är mycket snabbare och mer exakt. Tillsammans med det nya 24-105/4.0 så blir detta en perfekt och lätt kombination att ta med sig vid alla aktiviteter.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Genomsnittlig

0

0

0

Bra bildkvalité, kass byggkvalité

ILCE-7RM3 2018-02-19

Köpt och totalt missnöjd, enda som jag är supernöjd med är bildkvalitén. Resten är bara ett skämt jämfört med Nikon eller Canon.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Genomsnittlig

Design

Genomsnittlig

Enkel att använda

Mellan

2

2

0

Underbar kamera

ILCE-7RM3 2018-01-29

Har lämnat Canon och byter till Sony, grym kamera!

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Rejäl uppgradering från föregångaren

ILCE-7RM3 2018-01-14 av Torda

Det är en mycket bra kamera och det mesta är ordentligt förbättrat mot den tidigare varianten A7rII. Snabbare autofokus, snabbare hantering, bättre taktil känsla i knappar och reglage, mycket bättre batteritid och flera nya funktioner är tillagda i kameran. Ögon-AF är verkligen förbättrat och nu går det ganska bra att följa ett ansikte, även i lite mindre avbildningsskala. Allt detta gällande autofokus gäller när man kör på största bländare, för när man bländar ner så blir den successivt sämre och redan vid bländare 5,6 så har den tappat väldigt mycket av sin prestanda och när jag fotar i studion så vill jag blända ner ordentligt och vid exempelvis bländare 11 så är kameran inte alls kapabel att hålla fokus, utan jagar fram och tillbaka. Detta handikappar kameran oerhört och för mig drar det ner helhetsintrycket väldigt mycket.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Mellan

Enkel att använda

Genomsnittlig

1

0

0

En fantastisk kamera!

ILCE-7RM3 2018-01-09 av Fredrik74

Bytade efter moget övervägande från Canon till Sony, ångrar inget:)

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Bra

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0

0

Fantastisk kamera.

ILCE-7RM3 2018-01-03 av Suomela

Helt sjukt nöjd med kameran, otroliga film och foto egenskaper, saknar dock timelapse funktion.

Bildkvalitet

Utmärkt

Funktioner

Utmärkt

Design

Bra

Enkel att använda

Bra

0

0