Kraften hos bilder

Var du än är får du precision, stil och bekvämlighet med en Sony α- eller Cyber-shot™-kamera. Fånga stunden på ditt sätt.

Stifta bekantskap med utbudet från Sony

Oavsett om du fotograferar dina vänner eller en vacker solnedgång har Sony en kamera som passar tillfället. Men vilken ska du välja? Med vår guide får du hjälp att hitta rätt Cyber-shot™-kamera, α-kamera med E-fattning eller kamera med A-fattning.

Cyber-shot™-kamera från Sony

Cyber-shot-kameror

Cyber-shot™-kameran har ett enkelt och praktiskt fast objektiv och utbudet sträcker sig från automatkameror för amatören till avancerade modeller för proffset.

Kamera med E-fattning från Sony

α-kameror med E-fattning

Få samma prestanda som med DSLR, fast med en hälften så stor och tung kamera. α-kameror med E-fattning har utbytbara objektiv och stora, ljuskänsliga Exmor®-sensorer.

Kamera med A-fattning från Sony

α-kameror med A-fattning

Fullformatskameror med massor av funktioner som passar ihop med en mängd objektiv med A-fattning. Nu är det både roligt och intressant att ta proffsbilder.

Morgondagens objektiv idag.

Hög upplösning och vacker bokeh med objektiv som kommer att fortsätta att ge oslagbara resultat med de mest avancerade kamerahusen i många år.

Objektivserier från Sony

Glas för en förstklassig kamera

Nya objektiv, nya möjligheter

Från zoom till makro – med det breda objektivsortimentet från Sony kan du skildra olika världar. Från arkitektoniska detaljer fyra våningar upp till en dallrande daggdroppe. Våra objektiv – din vision.

Utökad kreativitet

Ta ännu bättre foton med en rad tillbehör – fäst en sökare, extern blixt, mikrofon eller något annat på den inbyggda tillbehörsskon och låt kreativiteten flöda.

Sony-objektiv

Lens-Style-kameror

Säkra smartphonetillbehör och mjuka fodral som skyddar din utrustning.

Cyber-shot™-kamera från Sony

Cyber-shot-kameror

Med minneskort, batterier, fodral med mera får du hjälp att ta, lagra och dela dina foton.

α-kamera med utbytbart objektiv

α-kameror med utbytbart objektiv

Tack vare bland annat blixtar, mikrofoner och vertikala grepp kan du bli mer kreativ än någonsin.

FÖR ÄGARE