FE 70–200 MM F4 G OSS

Fullständiga specifikationer och funktioner

SEL70200G

Rek. Ca-pris

20 000,00 kr

(VAT)

Specifikationer för objektiv

Fäste
E-fattning från Sony
Format
35 mm fullformat
Brännvidd (mm)
70–200 mm
Motsvarande 35 mm brännvidd (APS-C)
105–300 mm
Objektivgrupper/element
15/21
Bildvinkel (35 mm)
34°–12°
Visningsvinkel (APS-C)
22°–8°
Maximal bländare (F)
4
Minsta bländare (F)
22
Bländarlameller
9
Cirkelformad bländare
Ja
Närgräns
1–1,5 m (AF)/1–1,35 m (MF)
Högsta förstoringsförhållande (x)
0,13x
Filterdiameter (mm)
72 mm
Bildstabiliseringsteknik (Steadyshot)
Optisk SteadyShot

Storlek och vikt

Mått (B x H x D)
80 x 175 mm
Vikt
840 g (utan stativ)

Fotnoter

*
"Motsvarande 35 mm brännvidd (APS-C)" och "Bildvinkel (APS-C)" gäller med digitalkameror med utbytbara objektiv som har bildsensorer av APS-C-typ.

Vad innehåller förpackningen

  • Motljusskydd (ALC-SH133: rund form, bajonettyp)
  • Främre linsskydd
  • Bakre linsskydd
  • Väska
Placeholder

Funktioner

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Förstklassig G-objektivsåtergivning

Den senaste optiska tekniken i ett kompakt, lätt objektiv med konstant största bländare på f4 ger den tilltalande och uttrycksfulla bildkvalitet som G-objektiven är kända för. G-objektiv tillverkas efter krävande toleransnivåer och testas individuellt så att varje enhet garanterat uppfyller samma höga standard när det gäller bildkvalitet och kreativ kontroll.

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Optimal skärpa och bokeh i ett enda objektiv

AA-precisionselement (avancerade asfäriska), Super ED-glas och Nano AR-ytbeläggning i en avancerad optisk design ger tillsammans hög upplösning genom hela bilden vid alla brännvidder. En niobladig cirkelformad bländare utökar objektivets uttrycksmöjligheter genom att bidra till underbar bakgrundsbokeh med naturliga ljusa högdagrar.

Läs mer

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Lätt modell med smidiga kontroller

Det här kompakta, lätta zoomobjektivet för fullformat och med E-fattning ger maximal rörlighet och balans tillsammans med α7-seriens kamerahus. En annan fördel är den interna skärpeinställningen som ger konstant objektivlängd och bättre hantering. Alla kontroller, inklusive skärpeknapp och reglage för begränsning av fokuseringsområde, har utformats för enkel användning så att användaren kan koncentrera sig på bilden.

Läs mer

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Alltid skarpt och klart

Inbyggd bildstabilisering med optisk SteadyShot kompenserar för kameraskakningar som kan orsaka oskärpa vid fotografering utan stativ. Det blir enklare att ta skarpa och tydliga telefoto-bilder, och du kan ta inomhusbilder i svag belysning utan att höja ISO-talet och riskera ökat bildbrus.

Läs mer

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Panorereringslägen

Den första omkopplaren för bildstabiliseringsläge på ett G-objektiv med ett panoreringsläge där bildstabiliseringstekniken optisk SteadyShot är aktiverad vid panorering. Det gör att du kan ta dynamiska horisontella panoramabilder med minimal oskärpa till följd av kameraskakningar.

Läs mer

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Fast maximal bländare på F4

Med en fast f4-bländare genom hela intervallet på 70–200 mm kan du zooma och komponera om bilder som du vill utan att behöva ändra exponeringsinställningarna.

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Dubbla linjära motorer

Fokuseringen är snabb och exakt tack vare dubbla linjära motorer. Den tysta och jämna rörelsen är perfekt för filmer, snabb action eller när fokus skiftar snabbt och ofta. Användningen av en intern fokuslinsgrupp, istället för ett rörligt främre objektivelement, ger en kompakt design som fungerar bra med tillbehör som linsskydd och polariserande filter.

Läs mer

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Nano AR-ytbeläggning

Det här objektivets ytbeläggning har utformats för att korrekt sända ljus och samtidigt minska de negativa effekterna av blänk, reflektion och skuggor. Den här tekniken skapar bilder med bättre kontrast, skärpa och allmän bildkvalitet. (1. Nano AR-beläggning/2. Glas/3. Genomsläppt ljus)

Läs mer

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

9-bladig cirkelformad bländare

Den unika 9-bladiga cirkelformade designen håller bländaren nästan perfekt cirkulär även när den sänks med två steg. På så sätt kan du få en jämnare, naturligare oskärpa i dina bilder – bland annat konstnärlig oskärpa eller "bokeh" – och mer kontroll över skärpedjupet.

Läs mer

Bild på FE 70-200 mm F4 G OSS

Tillförlitlig och enkelt i alla förhållanden

Tillförlitlig hantering i en mängd olika förhållanden tack vare en design som förhindrar att damm och fukt tränger in i objektivet.

Läs mer